• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

kızlar sizde de söyle bi durum var mı? ben lavaboya gidince vicdan azabı cekiyorum genelde. cünkü gelip lavabo önünde aglıyo baya da sesli ve yaşlı :KK43:
Girdigimi gorurse aynen cok agliyo.bende gizli giriyorum.yatagina koyuyorum oyun oynuo yada salonda oynuyo yada koltuklara tutunup yururken hrmen gidip geliyorum.

9. Ay kontrolümüzü yaptırdık kan idrar tahlili verdik yarın çıkacak yani saate göre bugün oluyor :)
Kilo 8 kg boy yılan hikayesi :) bi ay 66 bi ay 69hatta 70 bugün 66 farklı yerlerde olduğu için sanırım ...baş 43 .. Bu ay 250 gr almışız sadece :KK43: bu kızın bu kadar yemesi nereye gidiyor anlamıyorum . Dr a göre yine normal araştırılacak bi durumu yok minyon bi Bebek :) inşallah tahlillerimiz iyi çıkar kan ilacı kullanmıyorduk ..
Emekleme yok döne döne gidiyor .. Hareket son hız .. 5 dişimiz var 6 yolda..
Ayni biz :) bir ayda 200 gram. Sonra 10 gunde 200 daha aldi galiba :) kaka desen ohooo ...fazla da yemiyor benimki. Ayda bir dis cikardi su an 4.uncuyu bekliyoruz.

kızlar sizde de söyle bi durum var mı? ben lavaboya gidince vicdan azabı cekiyorum genelde. cünkü gelip lavabo önünde aglıyo baya da sesli ve yaşlı :KK43:
Ben kapiyi acik birakiyorum. Bir iki oyuncak bulunduruyorum acil durumlar icin. Genellille koridorda bekliyor beni. Bazen de hic sallamaz. Kucagimdayken cisimi yapmisligim var, cor zordu, sonra mecbur tek elimi yikadim :))

[QUOTE="ddm_grhn, post: 44118343, member: 4662,GEÇMİŞ OLSUN CNMM KÖTÜYE YORMA ANNESİ HUYSUZLUK YAPIYODUR BELKİ :) BNM KIZDA GECE EN AZ 4/5 KERE UYANIYODU ÜÇ GECEDİR YATMADAN ÖNCE 100/150 ML ARASI MAMA VERİYORUM UYUTUYORUM VE MAŞALLAH 1 DEFA YADA İKİ DEFA KALKTIK DEMEKKİ KUZUM DOYMUYOR ARTIK ONDAN ÇOK UYANIYOR, SENDE Bİ DENE EĞER VERMİYORSAN MAMA
Bende gece yatmadan bi kere vermek istiyorum.1 okcek icse raziyim ama bi damla bile iciremiyorum.her marka aldim attım hep çöpegitti.aartık kendimden şüpheeediyorum ben yapamiyimuyum acaba.yanlısıyyapıyorum:)devam sutu nasılhhazırlanır):):):)[/QUOTE]
ben aptamil 2 numara kullanıyorum 150ml 5 ölçek :) ben uykusunun arasında veriyorum onu dene bi istersen

GEÇMİŞ OLSUN CNMM KÖTÜYE YORMA ANNESİ HUYSUZLUK YAPIYODUR BELKİ :) BNM KIZDA GECE EN AZ 4/5 KERE UYANIYODU ÜÇ GECEDİR YATMADAN ÖNCE 100/150 ML ARASI MAMA VERİYORUM UYUTUYORUM VE MAŞALLAH 1 DEFA YADA İKİ DEFA KALKTIK DEMEKKİ KUZUM DOYMUYOR ARTIK ONDAN ÇOK UYANIYOR, SENDE Bİ DENE EĞER VERMİYORSAN MAMA
Yok cnm ek gida ve anne sütü. Doymaktan degil cnm normalde hep 6 kez fln kalkardi ama dun gece kac kez kalkti sayamadim bile. Düştüğünden beri aglayarak uyaniyo belki ruyasinda tekrar tekrar görüyordur. Huysuz birsey oldu yine. Insallah distir

Ben cok belirgin sekilde yasadim nazari. Ama insan yine de olumlu dusuneyim olumlu olsun diyor. Amaan nazar degmez dedim hep ama degiyo gercekten.
Deger cnm da ben de senin gibi sakinmiyordum sakinilan goze çöp batar diye ama cidden fazlasiyla nazar degiyo maalesef :(

Ben kapiyi acik birakiyorum. Bir iki oyuncak bulunduruyorum acil durumlar icin. Genellille koridorda bekliyor beni. Bazen de hic sallamaz. Kucagimdayken cisimi yapmisligim var, cor zordu, sonra mecbur tek elimi yikadim :))
Ben klozeti sevmiyorum cnm bir de bu erkek ya mahremiyeti daha cok bilsin istiyorum. Iki kapıdan cesmeli yeri acik birakiyordum eskiden o zaman aglamiyordu ama bu defa da lavaboya daliyo istemiyorum orda dokunsun bi yerlere. O yüzden iki kapıyı da kapatiyorum. Anam bu nasil turkce ya :) bu arada benim iki aylikken falan 7 kiloluk bebegi emzirerek yemek yapmisligim var :) hala bile bazen aliyorum mecburen

9. Ay kontrolümüzü yaptırdık kan idrar tahlili verdik yarın çıkacak yani saate göre bugün oluyor :)
Kilo 8 kg boy yılan hikayesi :) bi ay 66 bi ay 69hatta 70 bugün 66 farklı yerlerde olduğu için sanırım ...baş 43 .. Bu ay 250 gr almışız sadece :KK43: bu kızın bu kadar yemesi nereye gidiyor anlamıyorum . Dr a göre yine normal araştırılacak bi durumu yok minyon bi Bebek :) inşallah tahlillerimiz iyi çıkar kan ilacı kullanmıyorduk ..
Emekleme yok döne döne gidiyor .. Hareket son hız .. 5 dişimiz var 6 yolda..
Slm cnm nerelerdesiniz merak ettik Yaren hn nasil?Bizimde dokuzuncu ay degerlerimiz hemen hemen ayni.Kan tahlili sonucumuzda da hem demir hem d vitamini eksik cikti

Bende gece yatmadan bi kere vermek istiyorum.1 okcek icse raziyim ama bi damla bile iciremiyorum.her marka aldim attım hep çöpegitti.aartık kendimden şüpheeediyorum ben yapamiyimuyum acaba.yanlısıyyapıyorum:)devam sutu nasılhhazırlanır):):):)
ben aptamil 2 numara kullanıyorum 150ml 5 ölçek :) ben uykusunun arasında veriyorum onu dene bi istersen[/QUOTE]
Bide gece deneyelim bakalim:)ben içmez diye hep bi ölçekyaptim ve icmedi.bu gece fazla yapicam

tubisa tubisa cnm bizimki her yerde beni arar bir yerde yoksam orda cok durmaz mutfakta aramaz direk görüyor :) bir de benim metabolizma iyi biliyor musun cok erken cikmam genelde :)
Bizim lavabo oturma odasinin tam karsisi ondan olabilir :)

Benim kızım devam sütü nü bıraktı bayadır içiremiyorum ne yersek onu yiyor yoğurdu cok seviyor normal süt denedim On da içmiyor Nasıl iciricem ben bu kıza kaka sı hep katı bu yüzden ama su cay içiyor genelde Rezene cok seviyor

Back