2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Sezeryan doğum yapmış arkadaşlar dikiş yerinizde kararma oldumu hiç benim bugün 16 günüm ama önceden kırmızılık vardı hafif şimdi özellikle kesinin sağ tarafı karardı resmen ama ağrı veya akıntı yok bide göbeğimde hafif kara gibime geliyor tenim çok hassastır acaba ondanmıdır diyorum
Benimki de kara gibi hatta 9. Gün bandı çıkardığımda şişme oldu hala da var ..

Merhaba kızlar benim Dikiş yerimden sanki koku geliyor hoş olmayan her gün banyo yaptıgım halde var , elimi sürdüğümde koku rahatsız edici sekilde elime geliyor neden acaba normal mi ki? Ayın 17 sinde doktor Kontrolü randevum o zaman sorarım sizde de var mı bu durum ?

Kizlarrrr kurdesen oldum Ben yaaaaa
Geçmiş olsun . İnş en kısa sürede iyileşir

Benim bebisimde 10 gunluk.gecen cuma sunnet ettirdik.sunnet ettiren var mi bu arada
Geçmiş olsun hayırlı olsun. Bizde 38 günlük olduk bu ay içinde yaptırnayı düşünüyoruz

Biz de Cumartesi Sünnet ettirdik,ohhh çıktı aradan rahatladım valla

Geçmiş olsun. Çabuk iyileşiyormu bakımı zor mu
Kimsenin gaz ağlama gibi problemi yok mu Yanlız miyim

Hepimizde var canım aynı sıkıntı
Benim göbeğimde kapkara, karnımdaki doğum çizgisi de kahverengi hala..
Ne zanan geçecek bu göbekteki karalık acaba

Arkadaşlar aksamdan beri susmadan aglayan bir kizim var 23 gu luk simdi zorla uyudu kolikmi acaba hamakmi alsam xiyorum öneriniz varmi :KK43:

T
Geçmiş olsun . İnş en kısa sürede iyileşir

Geçmiş olsun hayırlı olsun. Bizde 38 günlük olduk bu ay içinde yaptırnayı düşünüyoruz

Geçmiş olsun. Çabuk iyileşiyormu bakımı zor mu

Hepimizde var canım aynı sıkıntı

Ne zanan geçecek bu göbekteki karalık acaba
Tesekkurler.tez zamanda iyilesir ins.

gaz sancisi oldugunu soyleyince biogaina onerdi dr. Bu aksam kullandik 5 damla ve pespese kustu kızım. Cok korktum. Neden olabilir. Içinde bir yan etkisi yoktur yazıyor ama. Sizde de oldu mu
Şimdi prospektüsünü okudum evet ambalajlı dolapta saklanması gerek açıldıktan sonra dışarda muhafaza edilebilir diyor. Şu an eşim işte soramadım. Ama senin tam tersi olmuş yani ambalajlı iken dışarda bırakmışsın. Ben akşama eşime yine sorup yazarım ama. Alırken eczacının uyarması gerekti ama sizleri soğuk zincir bir ilaç olduğu konusunda :KK43:

Kakasını yapamıyor demiştim o uüzden verdi canım

gaz sancisi oldugunu soyleyince biogaina onerdi dr. Bu aksam kullandik 5 damla ve pespese kustu kızım. Cok korktum. Neden olabilir. Içinde bir yan etkisi yoktur yazıyor ama. Sizde de oldu mu
Oğlımda olmadı canım. Ben çay kaşığına damşatıp üzerinede biraz süt sağıp öyle veriyorum. Sen nasıl verdin. Buldun mu yeni doktor

Oğlımda olmadı canım. Ben çay kaşığına damşatıp üzerinede biraz süt sağıp öyle veriyorum. Sen nasıl verdin. Buldun mu yeni doktor
Direkt agzina ddamlattik. Normal çay kasigi mi? Daha dr bulamadım. Araştırma ya vakit olmadı

Mamalar daha uzun süre tok tutuyormuş..kilo alımı varsa uykuda lazım bebeklere inşallah kilo alımıda varsa dert etme.
Kilosu çok değil ama normal di ilk ay biraz daha fazla aldırmaya çalışıyorum ama benim cimcime sık emzirmeye çalışsamda almıyor kendi istediği zaman alıyor hanımefendi :) bende yakınımda sorabileceğim kimse yok besleme konusunda tecrübesizim size sorayım dedim

Direkt agzina ddamlattik. Normal çay kasigi mi? Daha dr bulamadım. Araştırma ya vakit olmadı
Normal çay kaşığı ile meme öncesi ysda meme arası veriyorum aynen 5 damla.
Oplumun emme süresi değişiyo 15 20 30 olabiliyo bazen daha az

Normal çay kaşığı ile meme öncesi ysda meme arası veriyorum aynen 5 damla.
Oplumun emme süresi değişiyo 15 20 30 olabiliyo bazen daha az
Cok sordum kusura bakma ama saat kaçta veriyorsun? Kacinci gün başladın? Faydasini gordun mu? Etkisini ne zaman gostermeye basladi? Bizimki henüz 18 günlük kucuk mu acaba. Gerci öyle de olsa dr onermezdi. bu arada şimdilik yeditepe nin doktoruna gidiyorum

Biz de Cumartesi Sünnet ettirdik,ohhh çıktı aradan rahatladım valla
Kızlar sünnet pansumani zormu.bizimkinin pipo derisi biraz uzunmus.doktor erken sünnet olabilir dedi.biraz şişlik vardi da.korkuyorum biraz.bakımını yapamam diye.
Kaç günde iyilesti.ne gibi şeyler yaptınız

Cok sordum kusura bakma ama saat kaçta veriyorsun? Kacinci gün başladın? Faydasini gordun mu? Etkisini ne zaman gostermeye basladi? Bizimki henüz 18 günlük kucuk mu acaba. Gerci öyle de olsa dr onermezdi. bu arada şimdilik yeditepe nin doktoruna gidiyorum
11 12 gibi verdim ilk öyle denk geldi aynı saatlerde vermeye çalışıyorum şimdide. Ben verdiğim ilk gün etkisini gördüm. 1 aylık kontrolümüze gittiğimizde verdi ozamanbaşladım. Bence sende verebilirsin bi sıkıntı yaratacak olsa vermezdi.
Faydalı olabildiysem ne mutlu kusura bakılacak bişey yok paylaşım yeri burası. :KK66:

Selam kizlar herkes gaz sancisindan bahsetmeye baslamis...biz de 1 aylik kontrolumuze gittik. 2650 ile taburcu olduk 3800le bir ayi tamamladik cok sukur. Ortalama kilo artisi 750 grammis ama memede beslenen bebek icin daha fazla olabilirmis. Mama ile beslenme olsaydi azalttiracaktim dedi doktorumuz. Biogaia damlasini konustugunuzu gordum. Biz de bir toz kullandik taburcu olduktan sonra sadece 10 gun. Ozamanlar mama takviyesi yapiyorduk o yuZden verilmis bagirsak florasi olusmasi icin, ama memede beslenen bebekler o florayi zaten annee sutunden aliyormus baska birseye gerek yokmus.
Bir de sutu arttirmak icin ben mamma milk maker diye bir damla kullandim, faydasini gordum. Bir sise kullandim sadece, artik humana still tee iciyorum gunde bir bardak. Sutum yetiyor masallah.
Bir de uyku duzeniyle ilgili tecrubemi paylasayim...gunduz cok duzenimiz yok 2 defa 3 saatlik uykumuz oluyor onun disinda uyuklamalar var, 3-4 saatlik uyanik sureleri var. aksam 8den once uzun uyanik suresi oluyor ve cok emiyor, iki memeyi bosaltiyor. Sonra uyuyor gece 12-1 gibi uyaniyor. Kucuk bir lamba yakiyorum yada tv isiginda emziriyorum. Kizimla konusmuyorum, sadece pispislayip emziriyorum. 15-20 dk emiyor bir memeyi bosaltiyor hemen uykuya geciyor. Gazini uyurken cikartiyorum. 3 saat uyuyor sonra tekrar ayni islem, sessiz ve karanlikta. Ben de cok sukur uykumu alabiliyorum bu sekilde, 6-7 saat uyuyorum. Insallah guzel paylasimlarla burda bulusmaya devam ederiz saglicakla kalin...

Selam kizlar herkes gaz masaan bahsetmeye baslamis...biz de 1 aylik kontrolumuze gittik. 2650 ile taburcu olduk 3800le bir ayi tamamladik cok sukur. Ortalama kilo artisi 750 grammis ama memede beslenen bebek icin daha fazla olabilirmis. Mama ile beslenme olsaydi azalttiracaktim dedi doktorumuz. Biogaia damlasini konustugunuzu gordum. Biz de bir toz kullandik taburcu olduktan sonra sadece 10 gun. Ozamanlar mama takviyesi yapiyorduk o yuZden verilmis bagirsak florasi olusmasi icin, ama memede beslenen bebekler o florayi zaten annee sutunden aliyormus baska birseye gerek yokmus.
Bir de sutu arttirmak icin ben mamma milk maker diye bir damla kullandim, faydasini gordum. Bir sise kullandim sadece, artik humana still tee iciyorum gunde bir bardak. Sutum yetiyor masallah.
Bir de uyku duzeniyle ilgili tecrubemi paylasayim...gunduz cok duzenimiz yok 2 defa 3 saatlik uykumuz oluyor onun disinda uyuklamalar var, 3-4 saatlik uyanik sureleri var. aksam 8den once uzun uyanik suresi oluyor ve cok emiyor, iki memeyi bosaltiyor. Sonra uyuyor gece 12-1 gibi uyaniyor. Kucuk bir lamba yakiyorum yada tv isiginda emziriyorum. Kizimla konusmuyorum, sadece pispislayip emziriyorum. 15-20 dk emiyor bir memeyi bosaltiyor hemen uykuya geciyor. Gazini uyurken cikartiyorum. 3 saat uyuyor sonra tekrar ayni islem, sessiz ve karanlikta. Ben de cok sukur uykumu alabiliyorum bu sekilde, 6-7 saat uyuyorum. Insallah guzel paylasimlarla burda bulusmaya devam ederiz saglicakla kalin...
Bızde aynı sekılde canım benımkı gunduz hıc uyumaz kucakta uyur, akşam delı gıbı aglar sonra tum gece uyur bende uykusuz kalmıyorum,
Bizim kızda bı bucuk kılo almış cok degılmı dedım doktor anne sutu aldıgı surece istedıgı kadar kılo alabılır dedı,

Bebegı kılo alsın ısteyenler ben sonderece duzensız beslenıyorum tek yedıgım cevız tavsıye ederım

Kusmadan dolayı uykusundan da uyanıyor ... Uyut uyutabilirsen... Kısır döngü
Sen bizimkini görsen ne eli ne ayağı duruyor hep kıpır kıpır uyurken bile o kıpırdanmasına kendini uyandırıyor..heleki alt değiştirme tam bir eziyet hareketlerinden

Selam kizlar herkes gaz sancisindan bahsetmeye baslamis...biz de 1 aylik kontrolumuze gittik. 2650 ile taburcu olduk 3800le bir ayi tamamladik cok sukur. Ortalama kilo artisi 750 grammis ama memede beslenen bebek icin daha fazla olabilirmis. Mama ile beslenme olsaydi azalttiracaktim dedi doktorumuz. Biogaia damlasini konustugunuzu gordum. Biz de bir toz kullandik taburcu olduktan sonra sadece 10 gun. Ozamanlar mama takviyesi yapiyorduk o yuZden verilmis bagirsak florasi olusmasi icin, ama memede beslenen bebekler o florayi zaten annee sutunden aliyormus baska birseye gerek yokmus.
Bir de uyku duzeniyle ilgili tecrubemi paylasayim...gunduz cok duzenimiz yok 2 defa 3 saatlik uykumuz oluyor onun disinda uyuklamalar var, 3-4 saatlik uyanik sureleri var. aksam 8den once uzun uyanik suresi oluyor ve cok emiyor, iki memeyi bosaltiyor. Sonra uyuyor gece 12-1 gibi uyaniyor. Kucuk bir lamba yakiyorum yada tv isiginda emziriyorum. Kizimla
konusmuyorum, sadece pispislayip emziriyorum. 15-20 dk emiyor bir memeyi bosaltiyor hemen uykuya geciyor. Gazini uyurken cikartiyorum. 3 saat uyuyor sonra tekrar ayni islem, sessiz ve karanlikta. Ben de cok sukur uykumu alabiliyorum bu sekilde, 6-7 saat uyuyorum. Insallah guzel paylasimlarla burda bulusmaya devam ederiz saglicakla kalin...
masallah dıyelım bebısıne...gece uyumak buyuk rahatlık benımkı de gunduz bısey yaptırmıyor.gecen gun makarna koydum onu bıle yaktım..
kızım bademcık amelıyatı oldu.bebıs kucuk hastaneye annemle esım gıttı.2 gece kaldılar.gıdemedım ben basında akhısarda annemler o yuzden 3 gun gorusmedık kızımla cok ozledım ama gecıyor bugun 1 hafta oldu kontrolumuz var babayla gıttıler yıne.bızde oglusumla evdeyız.2 cocukla daha zor hersey kızımda sıvı beslendı 1 haftadır.

X