Selam kizlar herkes gaz sancisindan bahsetmeye baslamis...biz de 1 aylik kontrolumuze gittik. 2650 ile taburcu olduk 3800le bir ayi tamamladik cok sukur. Ortalama kilo artisi 750 grammis ama memede beslenen bebek icin daha fazla olabilirmis. Mama ile beslenme olsaydi azalttiracaktim dedi doktorumuz. Biogaia damlasini konustugunuzu gordum. Biz de bir toz kullandik taburcu olduktan sonra sadece 10 gun. Ozamanlar mama takviyesi yapiyorduk o yuZden verilmis bagirsak florasi olusmasi icin, ama memede beslenen bebekler o florayi zaten annee sutunden aliyormus baska birseye gerek yokmus.
Bir de sutu arttirmak icin ben mamma milk maker diye bir damla kullandim, faydasini gordum. Bir sise kullandim sadece, artik humana still tee iciyorum gunde bir bardak. Sutum yetiyor masallah.
Bir de uyku duzeniyle ilgili tecrubemi paylasayim...gunduz cok duzenimiz yok 2 defa 3 saatlik uykumuz oluyor onun disinda uyuklamalar var, 3-4 saatlik uyanik sureleri var. aksam 8den once uzun uyanik suresi oluyor ve cok emiyor, iki memeyi bosaltiyor. Sonra uyuyor gece 12-1 gibi uyaniyor. Kucuk bir lamba yakiyorum yada tv isiginda emziriyorum. Kizimla
konusmuyorum, sadece pispislayip emziriyorum. 15-20 dk emiyor bir memeyi bosaltiyor hemen uykuya geciyor. Gazini uyurken cikartiyorum. 3 saat uyuyor sonra tekrar ayni islem, sessiz ve karanlikta. Ben de cok sukur uykumu alabiliyorum bu sekilde, 6-7 saat uyuyorum. Insallah guzel paylasimlarla burda bulusmaya devam ederiz saglicakla kalin...