2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kac dakika sürüyor bu işlem?
1 dk bile sürmedi bizimki

Bu kalça usg için devletten nasıl randevu aldın.çocuk Dr mu yönlendirdi..
Evet çocuk dr randevu aldım usg için geldim dedim yönlendirdi beni hemen çektirdim ist.anadolu yakasındaysan yakacı kadın doğuma gidebilirsin
Limon sutu kesiyormus.limon ve nane.birçok sitede var
Limon koymadım erik yerinede siyah üzüm koydum

Bugun bende rezene ve kimyon alip icmeye basladim ama kokusu fena, icerken kizimin inlemesini gorunce nefes almadan ictim yoksa yanina yaklasamam

1 dk bile sürmedi bizimki

Evet çocuk dr randevu aldım usg için geldim dedim yönlendirdi beni hemen çektirdim ist.anadolu yakasındaysan yakacı kadın doğuma gidebilirsin

Limon koymadım erik yerinede siyah üzüm koydum
Tşk ederim Saol cnm.ben Avrupa yakasındayım burdan bi devlete gidicem.

Kizlar kasintidan oldum yaa doktora gittm alerji dedi igne vurdu. Ilac yazdi sute gecmez dedi ama prepektuste gecer yazio. Sit vermekte kararsiz kaldim. Gebelik sekerunden sonr tatliy cok yuklendim ondan oldu sanirim.heryerim kabardi cokkotuuu

Uyanmaya baslamasi iyiye isaret.düşmeye başlamıştır sarilik.bizim oglanda ilk zamanlar hiç utanmıyorum biz uyandırıp mama süt veriyorum.ve beyaz ışıkta yatrdim gece gündüz.iyi geliyomus.birde sarı ve yeşil şeyler giydirmeyin diyorlar geçene kadar.beslenmesinde sorun yoksa korkmayın demişti doktor .
Beslenmesi iyi sanırım ben pek emin değilim ama kilo alımı da var doktor iyi beslenmiş demişti

Canım beşiğine koyduğunda battaniyeler ile iyice sarmala sanki anne kucağında gibi bi de öyle dene bakalım .. Ne kadar oldu senin ? Ya da pusetine koymayı dene ya da kendi yatağına yatır .. Belki senin kökünü alır . Aklıma bunlar geldi ..
Bugun 13 günlüğüz canım kendi yatagımda yatıyor kokuyla evet onu keşfettim

Babayı kovduk yataktan napalım
Bence cok ta alıştırma canım sonra zorluk yaşarsın mızmızlansa da yatır yatağına alışır ben tek yatakta yatmaya alışmasın diye alıyorum yanıma arada gündüz de koltukta yatırıyorum en Korktuğum kucağa alışır korkusu. Umarım olmaz

Bence cok ta alıştırma canım sonra zorluk yaşarsın mızmızlansa da yatır yatağına alışır ben tek yatakta yatmaya alışmasın diye alıyorum yanıma arada gündüz de koltukta yatırıyorum en Korktuğum kucağa alışır korkusu. Umarım olmaz
İlk 1 ay alabildiğiniz kadar alın kucağa diyorlar daha alışmazmıs 1 ay sonra başlıyormuş alışkanlıklar

Bugun 13 günlüğüz canım kendi yatagımda yatıyor kokuyla evet onu keşfettim
Sevindim canım işe yaramış ..
benimki de bizim yatağı seviyor beşiğinde de yatıyor ama çok derin uyursa .. Şuanda sabahtan bu yana uyu uyan yaptı şimdi yatağımıza koydum uyuyor cimcime:)

Canım devamlı emdikleri için bi şekilde kucağa mecbur alışacaklar tabi bunu en aza indirmek lazım

Bu kusmalar canımı epey sıkmaya başladı... Her emmeden sonra bir yemek kaşığı kadar kusuyo :KK43:

X