- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
Karnı doyuyor demek ki cnm fazlasını kusuyor..Bu kusmalar canımı epey sıkmaya başladı... Her emmeden sonra bir yemek kaşığı kadar kusuyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karnı doyuyor demek ki cnm fazlasını kusuyor..Bu kusmalar canımı epey sıkmaya başladı... Her emmeden sonra bir yemek kaşığı kadar kusuyo
Hülya güvenir :)Yaaa :) ne hoş. Tuğba Gürbüz ya senin ?
Biz de Cumartesi Sünnet ettirdik,ohhh çıktı aradan rahatladım vallaBenim bebisimde 10 gunluk.gecen cuma sunnet ettirdik.sunnet ettiren var mi bu arada
Kusmadan dolayı uykusundan da uyanıyor ... Uyut uyutabilirsen... Kısır döngüKarnı doyuyor demek ki cnm fazlasını kusuyor..
1 dk bile sürmedi bizimki
Evet çocuk dr randevu aldım usg için geldim dedim yönlendirdi beni hemen çektirdim ist.anadolu yakasındaysan yakacı kadın doğuma gidebilirsin
Limon koymadım erik yerinede siyah üzüm koydum
Benim de öyle ve beni emdiğinde kusuyor mama verdiğimde kusmuyor zaten çok az emzirebiliyorum sütüm yok ondada kusuyor o yüzden benimde canımı sıkıyor bu kusmalarBu kusmalar canımı epey sıkmaya başladı... Her emmeden sonra bir yemek kaşığı kadar kusuyo
Arkadaşlar normal değil mi o kadar kusması ben doktora sordum fışkırtarak kusmuyorsa beklenen bişey o kadar kusması dedi..bide benimki emerken uyuyor. Keyf emmesinde emdiklerini yutmuyor hep geri veriyor benimde canım sıkılıyor ama yapacak bişey yok ..sizlerde sıkmayın canınızı..Benim de öyle ve beni emdiğinde kusuyor mama verdiğimde kusmuyor zaten çok az emzirebiliyorum sütüm yok ondada kusuyor o yüzden benimde canımı sıkıyor bu kusmalar
Mamalar daha uzun süre tok tutuyormuş..kilo alımı varsa uykuda lazım bebeklere inşallah kilo alımıda varsa dert etme.Kızlar ben mama verince benim cimcime baya uyuyor anne sütü aldığında uyanıyor bi süre sonra sizin miniklerde öylemi kırkı çıkmadan yarım saate en geç bi saate bir uyanıyordu şimdi 2-3 saatten aşağı ıyanmıyor uyandırma çalışmalarıda pek sonuç vermiyor 3 saat filan sonra kendisi istediği zaman uyanıyor :) beslenemiycek diye korkuyorum napsamki sizin minikler nasıl beslenme ve uyku konusunda? Huy değiştiren oldumu ...
Sağ ve sol kalçalarına bakıyor ultrasonla o kadar cnmNasıl çekiliyor kalça ultrasonu canım
Sulu olması lazım zaten sorun yokherkese sağlıklı günler..bişey sorucam sizin yenidoğanlarınızın kakaları nasıl.bizimki sulu kaka yapıyor. İshal mi oldu acaba. Sarılığı için sık sık besliyoruz ondan olabilir mi ?
Mamayı 2-3 saatte anne sütünü 1-1,5 -2 saat aralıkta sindiriyormuş , ondan uzun uyuyo senin kuzu... Benimki en en fazla iki saat uyuyor onunda yarım saati memedeKızlar ben mama verince benim cimcime baya uyuyor anne sütü aldığında uyanıyor bi süre sonra sizin miniklerde öylemi kırkı çıkmadan yarım saate en geç bi saate bir uyanıyordu şimdi 2-3 saatten aşağı ıyanmıyor uyandırma çalışmalarıda pek sonuç vermiyor 3 saat filan sonra kendisi istediği zaman uyanıyor :) beslenemiycek diye korkuyorum napsamki sizin minikler nasıl beslenme ve uyku konusunda? Huy değiştiren oldumu ...
Biz de Cumartesi Sünnet ettirdik,ohhh çıktı aradan rahatladım valla
Benim bebisimde 10 gunluk.gecen cuma sunnet ettirdik.sunnet ettiren var mi bu arada
biz 40 tane fasulye ye Dua okuduk onlarıda yikadigimiz suya attık sonrada toprağa atilacKizlar gunaydin bizim yarin kirkimiz cikiyo bu kirk cikarmayi bilenler var mi?
Nasil cikarttiniz kirkinizi ben 2 gun once yikadim oglumu sanki usuttu gibi tekrar yikamam gerek var mi?
İhlas okudukNe Duası okunuyor canım
Dua hangisi canim bebegide yikadiniz mi
Benim de bi kaç gündür gelmiyordu sadece sarı akıntı oluyordu ama dün akşam benim de çok geldi bi tane ped çabucak doldu. Normal sanırım, arada bir durup sonra başlamasıKızlar bugun 11. Gundeyiz sezeryan oldum kanamam arttı biraz bu aksam normal mii
Kimsenin gaz ağlama gibi problemi yok mu Yanlız miyim
Benim göbeğimde kapkara, karnımdaki doğum çizgisi de kahverengi hala..Sezeryan doğum yapmış arkadaşlar dikiş yerinizde kararma oldumu hiç benim bugün 16 günüm ama önceden kırmızılık vardı hafif şimdi özellikle kesinin sağ tarafı karardı resmen ama ağrı veya akıntı yok bide göbeğimde hafif kara gibime geliyor tenim çok hassastır acaba ondanmıdır diyorum
Benim göbeğimde kapkara, karnımdaki doğum çizgisi de kahverengi hala..