• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kizlar bu arada firsat buldukca kpss ye calismaya calisiyorum.ama uykusuzlluktan ve yorgunluktan tarihteki olaylari bile karistiryorum:))annelik gercekten zormus.Allah hepimizee kolaylik versin:))
Ben de baslayali iki gun oluyo cnm bugun tarih calistim ve tarih turkce matematik toplamda suana kadar 150 soru anca çözdüm. Allahtan 2014te ski calismistim simdilik hatırlıyorum :)

Kizlar bu arada firsat buldukca kpss ye calismaya calisiyorum.ama uykusuzlluktan ve yorgunluktan tarihteki olaylari bile karistiryorum:))annelik gercekten zormus.Allah hepimizee kolaylik versin:))

Aynen ama tek avuntum5 gun sonra otel kapaniyor kisin halil uyudukca calisicam bende:) 2014 ten 76 almistim insallah be sene oglumum sansina daha iyi bir sonuc gelir:KK66: senin bolum ne canim

Hangi kaynaklari aldiniz ;) ben cumartesi gunu iki konu anlatimli 3 soru bankasi bi tane de bilgi haritasina 98.5 gomdum :( indirim yapmadi pis adam. Evde de dort temiz soru bankasi buldum kalan konu anlatimlarini da evdekilerden tamamladim. 2014e calismasam cok zor olurmus ciddi emek isteyen birsey insallah hepimiz ataniruz

Aynen ama tek avuntum5 gun sonra otel kapaniyor kisin halil uyudukca calisicam bende:) 2014 ten 76 almistim insallah be sene oglumum sansina daha iyi bir sonuc gelir:KK66: senin bolum ne canim

Hangi kaynaklari aldiniz ;) ben cumartesi gunu iki konu anlatimli 3 soru bankasi bi tane de bilgi haritasina 98.5 gomdum :( indirim yapmadi pis adam. Evde de dort temiz soru bankasi buldum kalan konu anlatimlarini da evdekilerden tamamladim. 2014e calismasam cok zor olurmus ciddi emek isteyen birsey insallah hepimiz ataniriz

Hangi kaynaklari aldiniz ;) ben cumartesi gunu iki konu anlatimli 3 soru bankasi bi tane de bilgi haritasina 98.5 gomdum :( indirim yapmadi pis adam. Evde de dort temiz soru bankasi buldum kalan konu anlatimlarini da evdekilerden tamamladim. 2014e calismasam cok zor olurmus ciddi emek isteyen birsey insallah hepimiz ataniriz
İnsallah canim bende gecen yilin konu anlatimlari var ihtiyac y nin soru bankasi muratbey ve yargidan alicam bende gecen yildan benimde taze allahtan;) ins bu yil burdan hepimiz guzel haberleri paylasiriz meleklerimizin sansina

Bende gecen sene calisiyordum istedigim puani alamadim hem is hem ders olmadi.işletme canim ins dedigin gibi bu sene bebislerin sansina kazanıriz:)

Bu gececok tuhaf bisey yasadim oglum hep 7 de uyur gece 2 gibi kalkar sut icer geri yatar aksam yine 7 de yatti cok da mutlu uyudu oynadik filan ben de uyumusum saat 9 da bir ciglikla uyandim dogdugundan beri hic boyle aglamamisti hickira hickira derler ya kucagima aldim sarildim ama 10 dk filan beni gormuyo gibiydi kalbi bile hizli atiyordu sonra yavas yavas kendine gelsi babasiyla arabada gezdordik biraz sonra yatagina koydum ilahiyle duayla uyudu amq cok korktum ilk kez boyle oldu nazara mi geldi ki :KK43:
Olabilir cnm.belki korkutmuslardirAllah korusun yavrularimizi.

Hangi kaynaklari aldiniz :KK66: ben cumartesi gunu iki konu anlatimli 3 soru bankasi bi tane de bilgi haritasina 98.5 gomdum :KK43: indirim yapmadi pis adam. Evde de dort temiz soru bankasi buldum kalan konu anlatimlarini da evdekilerden tamamladim. 2014e calismasam cok zor olurmus ciddi emek isteyen birsey insallah hepimiz ataniriz
Bende gecen senenin vardi.esimde girecek.sinava int arastiriyo bakalim netten video falan soru bankaları evde var ins atanırizz kizlar insallah

Bu gececok tuhaf bisey yasadim oglum hep 7 de uyur gece 2 gibi kalkar sut icer geri yatar aksam yine 7 de yatti cok da mutlu uyudu oynadik filan ben de uyumusum saat 9 da bir ciglikla uyandim dogdugundan beri hic boyle aglamamisti hickira hickira derler ya kucagima aldim sarildim ama 10 dk filan beni gormuyo gibiydi kalbi bile hizli atiyordu sonra yavas yavas kendine gelsi babasiyla arabada gezdordik biraz sonra yatagina koydum ilahiyle duayla uyudu amq cok korktum ilk kez boyle oldu nazara mi geldi ki :KK43:
Calisiyormusun canim.bakiciniz varmi..ilgisi olabilir.

D dnz gzlm 0298 cnm bir yerlerden tutup kalkiyo mu demistin ya sert yer olsa kalkar demistim dun iki defa kanepeye tutup kalkti :KK57: isim gittikce zorlasiyi rüyamda bir hizli yürümeye baslamisti ki :)
bnm kızda kalkıyor dün video çekiyodum oda beşiğinde oturuyodu beşiğin kenarından tuttu kalktı şok oldumm :) kendide seviniyo miniğim :)

bende istiyorum listeden :)

bnm kızda kalkıyor dün video çekiyodum oda beşiğinde oturuyodu beşiğin kenarından tuttu kalktı şok oldumm :) kendide seviniyo miniğim :)
Bizimki sert yerlerden tutup kalkiyo kolayca ama kanepede skica tutunacak yer yok ya ben de ondan sasirdim :) bugun de gitti tv unitesinde kalkip duruyo esimle kaldircaz onu ya cocuk nerde aksiyon dibinde :)

Bizimki sert yerlerden tutup kalkiyo kolayca ama kanepede skica tutunacak yer yok ya ben de ondan sasirdim :) bugun de gitti tv unitesinde kalkip duruyo esimle kaldircaz onu ya cocuk nerde aksiyon dibinde :)
Benim tembelim daha totoyu yeni kaldiriyo anca surunuyo sipam ama 6. Disi de cikardik

Back