- Katılım
- 4 Temmuz 2014
- Mesajlar
- 200
- Emoji Skoru
- 225
- Puanlar
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimki de kalkmayı öğrendi şimdi bulduğu her yere tutunup kalkmaya çalışıyor. Kablo terklik tv ünitesi nereye gitmemesi gerekiyorsa orada. Büyük vazo var yerde ona tutunup kalkmaya çalıştı. Ev değil mayın tarlasıymış mübarek her yer tehlike saçıyorBizimki sert yerlerden tutup kalkiyo kolayca ama kanepede skica tutunacak yer yok ya ben de ondan sasirdim :) bugun de gitti tv unitesinde kalkip duruyo esimle kaldircaz onu ya cocuk nerde aksiyon dibinde :)
Oooo maşallah siz diş işini ilerletmişsiniz benim kuzu yazık kaşınıp duruyo. Tembellik nimet valla hiiiç acele etme tadını çıkar. Oraya mı çarpacak buraya mı çıkacak dert kapıdaBenim tembelim daha totoyu yeni kaldiriyo anca surunuyo sipam ama 6. Disi de cikardik
Rüya görmüştür belki. Felak Nas oku bol bol. Arada benimkine de oluyor. Uyandığında odada yalnız olursa korkuyorBu gececok tuhaf bisey yasadim oglum hep 7 de uyur gece 2 gibi kalkar sut icer geri yatar aksam yine 7 de yatti cok da mutlu uyudu oynadik filan ben de uyumusum saat 9 da bir ciglikla uyandim dogdugundan beri hic boyle aglamamisti hickira hickira derler ya kucagima aldim sarildim ama 10 dk filan beni gormuyo gibiydi kalbi bile hizli atiyordu sonra yavas yavas kendine gelsi babasiyla arabada gezdordik biraz sonra yatagina koydum ilahiyle duayla uyudu amq cok korktum ilk kez boyle oldu nazara mi geldi ki![]()
Aynen o sekil :) bi bakıyorum ses yok yemek masasinin altindan ilerlemis :) ici sulu simli biblolar var ya tv unitemde o duruyordu tak diye bir ses. Kirdi ya. Kofte unitede ne isi varsa :)Bizimki de kalkmayı öğrendi şimdi bulduğu her yere tutunup kalkmaya çalışıyor. Kablo terklik tv ünitesi nereye gitmemesi gerekiyorsa orada. Büyük vazo var yerde ona tutunup kalkmaya çalıştı. Ev değil mayın tarlasıymış mübarek her yer tehlike saçıyor
Merhaba.tabloyu bana da gonderebilir misin ?Hosgeldin canim.Attilanin Annesi seni tabloya eklesin oyle gondereli bence, olur mu?nerde oturuyorsun?su an boy kilo ek gida ne alemdesiniz?
Çok geçmiş olsun..İyiki yastıkları dizmişinde düşüşü hafifletmiş.İnsan gerçekten çok kötü oluyor...Yaklaşık birşey önce misafirlikte kızım düştüyatağa yatırmıştım Kocaman çift kişilik tam ortasına etrafı yastıktan kaleler hepsini aşıp uyku arası atmış kendini aşagı allahtsn yastıkla birlikte ilk defa oluyor çok ağladı yavrum acıdan çok korkudan sanırım zor sakinleştirdim, eve geldik hemen yatağında uyudu tabi devamlı gidip bakıyorum , çok korktum bende Can'ım gitti sanki
Kolay gelsin gerçektende çok zor.Kendimi düşünüyorumda telefon numaramı bile unuttuğum oluyor artık :))Kizlar bu arada firsat buldukca kpss ye calismaya calisiyorum.ama uykusuzlluktan ve yorgunluktan tarihteki olaylari bile karistiryorum:))annelik gercekten zormus.Allah hepimizee kolaylik versin:))
Gonderdim canim. Ben yine bu saatlerde mesaideyim kizim 8'de uyudu :)Merhaba.tabloyu bana da gonderebilir misin ?
Bir ara bizede oluyordu şimdi geçti çok şükür.Neden olduğunu bende çözemedim...Bu gececok tuhaf bisey yasadim oglum hep 7 de uyur gece 2 gibi kalkar sut icer geri yatar aksam yine 7 de yatti cok da mutlu uyudu oynadik filan ben de uyumusum saat 9 da bir ciglikla uyandim dogdugundan beri hic boyle aglamamisti hickira hickira derler ya kucagima aldim sarildim ama 10 dk filan beni gormuyo gibiydi kalbi bile hizli atiyordu sonra yavas yavas kendine gelsi babasiyla arabada gezdordik biraz sonra yatagina koydum ilahiyle duayla uyudu amq cok korktum ilk kez boyle oldu nazara mi geldi ki![]()
Gonderdim canim. Ben yine bu saatlerde mesaideyim kizim 8'de uyudu :)[/QUOTE
Erkenci maasallah. Derin de 9da uyudu ama 11e kadar 5 kere ciglik atarak uyandi. 6. Dis patlamak uzere. Sanirim ondan.
Aynı seyleri bende yasıyorum yanlış değilsin :))Gunaydin kizlat 1.5 saattir ayaktayiz.gozumden fena uyku akiyor:)uykusu geldi uyumuyor iyi mi yatağında oynuyor agliyor.salliyorum ters donmeye calisior.ee ters donduruyom bu seferdee emekleme pozisyonuna girio gozler kapali:))gulsem mi aglasammi bilemedim:))
Çok çok gecmiş olsun inş bir daha yaşamazsınız benim kız da hasta sma sllahtsn şimdilik Ateş yok geceleri hiç uyumuyorum desem yeri gündüz de ayaklı cenaze gibiyim o yüzdenDun geceyi hastaneye gecirdik gene!!!
Gunduz attila cok halsizdi. Yastik minder ne bulursa kafasini koyuyor yatiyordu yavrum... keyifsizdi.. aksama dogru atesi cikti. 37.9 iken calpol verdim... 1 saat sonra 38.4 idi.. ilik banyo yaptirdik yanimizda yatirdik... icli icli nefes aliyordu, hic uyuyamadim.. sonra tekrar olctum 38.7 idi. Kalkik hastaneye gittik saat 4'e dogru. Hastanedeki olcumde 39 idi atesi.idrar tahlili yapildi. Sonuclar 1,5 saat sonra cikti. Sonra sonuclari doktora gosterdik. Solunum yolu enfeksiyonu dedi. Ben disten oturu saniyordum. Sonra nobetci eczane ara bul derken... eve vardigimizda saat 6,5 idi. 4 saat arayla calpol ver dedi doktor. Birde fitil yazmis calpolle olmazsa diye. Neyseki evdeki olcumde atesi 37.4 cikti. Sonra cocugu anneme birakip uykusuz uykusuz ise gittim.. ve bugun ilk is gunumdu... gec kaldim
Esim laf sokarlarsa kalk gel dedi ama neyseki oyle bisi olmadi. Ama tabi ilk gunden gec kalmak ve uykusuzlugun verdigi mallikla calismak hos olmadi... bugunde cocuk bol bol uyumus gunduz. Simdi gene ayaktayiz... uykusuzluktan olecegim...