Daha çağırmadılar. Kasımda 9 aylık oluyor ya o Zaman gidicez kan tahlili de o Zaman. Ben demir de vermiyorum. Düşük çıkarsa eşimle bozuşabiliriz :)Seninki 18şubat doğumlu degilmi, sağlık ocağından çagırdılar mı kansızlık varmı diye bizi henüz çağırmadılar fırsat bulursam gidecem
Kdz ereğli deyim ben .. Kv Zonguldak tek kalıyor kışın bana geliyor .. Bebek bakım konusunda bana desteği yok değneklerle yürüyor bakamıyor zaten bebeğe ..İns cnm tasinirsiniz,kaynanan varmi,siz nerde oturuyonuz
Otursaniz ya kvalidenide alip annenlerin ordaKdz ereğli deyim ben .. Kv Zonguldak tek kalıyor kışın bana geliyor .. Bebek bakım konusunda bana desteği yok değneklerle yürüyor bakamıyor zaten bebeğe ..
Ayy oglumun disi yok emeklemiyorda ama koltuk kenarinda cok guzel duruyorben de ekliyorum umutla koltuğa tutunacağı zamanı dediğin gibi durmıyo tam ben bırakınca 1-2 sn ancak duruyo
Bugun benimki daha iyiydi. Sanirim olacak :)ben de ekliyorum umutla koltuğa tutunacağı zamanı dediğin gibi durmıyo tam ben bırakınca 1-2 sn ancak duruyo
ben burda okudukça rahatlıyorum her çocuk her şeyi diğer bebeklerle aynı zmnda yapacak diye bşy yok diş yürüme emekleme ayakta durma...dişimiz var güzel emekliyorz ama ayakta durma yok henüz işteAyy oglumun disi yok emeklemiyorda ama koltuk kenarinda cok guzel duruyor
ben de denemekten vazgeçmiyorum olacak inşBugun benimki daha iyiydi. Sanirim olacak :)
Ben 8 aylıkken diye biliyorum yarın gidebilirsem bi gidecem.bende vermiyorum damlayı.ya benim oğlan hala sıvı kaka yapıyor günde 4 5 kez bazen az bazen çok bide sünüyor bi arkadaş bu konuda bişey demişti hatirlayamadım neden oldu ki yarın saglık ocağina göturecem başka bi şeyide yok hasta falan degil çok şükür ama geçmedi .muz, patates pirinç yedirdim olmadıDaha çağırmadılar. Kasımda 9 aylık oluyor ya o Zaman gidicez kan tahlili de o Zaman. Ben demir de vermiyorum. Düşük çıkarsa eşimle bozuşabiliriz :)
Kizlar havalar istanbulda bozdu...disari cikip gezemiycez...biz oyun arkadaslari ariyoruz var mi istanbul acibadem civarinda oturan :)Attilanin Annesi sen yakinimizdaydin haydi bulusalim bir gun ev hanimisin artik
Kv kendi müstakil evinde oturmayı tercih ediyor apt sevmiyor kışın mecbur geliyor .. Bi de tek kalmaya alışmış o zor gelmiyor her işini görebiliyor maşallah öyle iç hastalık yok çene de sağlam :) eşim istemiyor Deniz yokmuş :) Karabük de :) ama ben devamlı söylüyorum gitmek istediğimi o da hemen açma şu konuyu deyip kapatıyor .. Ahh ahhh evlenirken hiç bu kadar zor geleceğini düşünmemiştim ben eşime de derdim evlenmeden önce buraya gelir misin diye şartlardaki bağlı demişti .. Ay bu konuda çok dertliyim çokkkOtursaniz ya kvalidenide alip annenlerin orda
Mantar olunca nasıl oluyor canım. Bizimki minik sivilce gibiydi şimdi kızarıklık şeklindeprimayla başladık mantar oldu bimden kullandık geçmedi molfix e geçtk doktorumuz krem verdi mantar geçti molfixi değişme artık dedi hala kullanıyorum problem yok
maşallahhhh ya :)
İşe mi başlıyorsun tekrar ?Ev hanimligim pazar gecesi saat 23.59'da bitiyor. Haftasonlari bulusabiliriz ama cok isterim.
Bizim sağlık ocağı çok kötü o konuda. Hiç aramıyorlar aşı zamanları falanda. Aşıya gidiyoruz aşı kalmamış oluyor. Gelince haber veriririz diyorlar ses yok. Arada bebek olmasa şikayet edicem ama huylanırda canını acıtırlar diye ses çıkaramıyorumSeninki 18şubat doğumlu degilmi, sağlık ocağından çagırdılar mı kansızlık varmı diye bizi henüz çağırmadılar fırsat bulursam gidecem
Bebek ağızdan öpülür mü hiç!Ben bile yüzünden öpmüyorum.Baba tarafından akrabalar nedense bana inat sanırım ağzından öpüp duruyorlar çocuğu.Sinir oluyorum(
Doktor dedi nette okudum çok zararlıymış diye söylesen yada eşine söylesen o uyarsa işe yaramaz mı. Ne anlıyorlar ağzını öpmekten haklısın sinir olmakta
İşe mi başlıyorsun tekrar ?
Kv kendi müstakil evinde oturmayı tercih ediyor apt sevmiyor kışın mecbur geliyor .. Bi de tek kalmaya alışmış o zor gelmiyor her işini görebiliyor maşallah öyle iç hastalık yok çene de sağlam :) eşim istemiyor Deniz yokmuş :) Karabük de :) ama ben devamlı söylüyorum gitmek istediğimi o da hemen açma şu konuyu deyip kapatıyor .. Ahh ahhh evlenirken hiç bu kadar zor geleceğini düşünmemiştim ben eşime de derdim evlenmeden önce buraya gelir misin diye şartlardaki bağlı demişti .. Ay bu konuda çok dertliyim çokkk
Tam gömülüm sknt yapmıyor cnm o otursun :) ama sag alt yana doğru uzamis baski yapiyo otekilrine artik her gün agrimaya basladi kurtulmam lazimCnm cektigi normal dis gibi cikmis,aman birak otursun bosver,gerci disler yamuluyor napalim
canm geçmiş olsun kereme ne durumda şimdi bu arada çok yakışıklı bu paşa yaaa :)
Cok sagol cnm öksürük daha iyi ama geçmedi gecer insallah. Beni zorlayan alerjileri ya. Yünlü kiyafet bile gelmedi o derece hassas beyfendinin teni. Direk sivilce gibi nokta nokta döktü kasiyip yara yapti ama allahtan dogru kremi bulduk yüzüne :)canm geçmiş olsun kereme ne durumda şimdi bu arada çok yakışıklı bu paşa yaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?