2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Elfidaalya...
Kız kilo yine az 7,280 :) boy da Nasıl oldu anlamadım yanlış mı ölçtüler acaba :) benim kız da 2,800 48 doğdu ..
Minyatür , kapsül minnak

Elfidaalya...
Kız kilo yine az 7,280 :) boy da Nasıl oldu anlamadım yanlış mı ölçtüler acaba :) benim kız da 2,800 48 doğdu ..
Minyatür , kapsül minnak

masallah ıyıler çok şukur, dediğim gibi kilo ıle ılgılı sorunum yok boya takmış durumdayım senın kız ıyı boy atmış maşallah

Aynı gün doğumlu çocuklarımız benim kız daha tutunup kalkmıyor ama emekliyor canı isterse bu halde bile örtülere yetişiyor :)
bizimki 7.aya 1 hafta kala 4 ayak üzeri emeklemeyi söktü, 1 hafta sonrasında da ayağa kalkmayı keşfetti :) üstelik ben geç yapsın biçok şeyi daha rahat olur annemler ve kv ler için bakması diyordum, emeklemesine fırsat tanımıyordum pek :) emeklemeden önce de sürünerek ilerliyordu, çok güzel köprü kuruyordu ama kollarını kullanmayı bilemiyor ve kafayla ilerliyordu. köprü kurarak öne arkaya yaylanıyor, ileri doğru attırıyor kendini ve bazen yerde sert oyuncak olunca burnu yüzü acıyordu tabi. bi h.sonu yatağımızın üzerine koydum ve odayı toparlıyordum, sırtüstü durmayı sevmediğinden hemen döndü ve köprü kurdu. askıyı gözüne kestirip ona doğru tam emekledi, sanırım cesaret geldi biran kollarını kullanması için. emeklemeye başladı diye çitlerden aldım. onları görünce salondan dışarı çıkamıyor diye öfkelenip bağırıyordu :) yine bi h.sonu çitler yerine yastık koydum engel olarak. onlara tutunup diz üstü durmayı öğrendi, sonrasında da zaten ayağa kalkmalar başladı. park yatağını da en alt seviyeye getirdik artık. ama içine iyi bi sünger almak lazım, şuan kullandığımız çukurlaştı artık. lateks yarı ortopedik yataklardan mı alsak acaba diyorum, çünkü bu yatağı 3-4 yaşına dek kullanabiliriz gibi. 70 x 120 ölçülerinde

Benimki 6. Ay kontrolünden sonra gitmedim zaten. Şimdi bende bilmiyorum. O zaman 70 boy, 7800 kilo idi

htc1984 seninki resimde toplu durmuş
Fotolarda video da öyle görünüyor ve bununla çok karşılaşıyorum ..fotosunu videoda gören daha sonra canlı görenlerin ilk söylediği """ aa bu daha büyük görünüyor biz de baya toplu sanıyorduk Kocaman görünüyor " ama !!!!!!!!! Küçükmüş ,. Sonra boşver küçük olsun sağlığı yerinde olsun gibi cümleler ...
Elbette sağlığı gelişimi güzel şükür .. Ama işte annelik böyle imiş .. Yesin az toplasın kilo alsın .. Bunu yazarken annemin söyledikleri aklıma geldi.. 20 li yaşlarda diyet yaparken annem" neyin varda diyet yapıyorsun " derdi ve şuamda anneme ne Zaman gideyim ne yersin ne yapayım sevdiğin bişi yapalım diye hala sorar .. Ve sabah namazında kalkar kahvaltıya kadear muhakkak ekmek gözleme vs bişi yapar ... Ayyy tuhaf oldum özledimmmm. Annemi ..

şimdilik 30cc annesütü + 1 tk lor + 1 tk organik dut pekmezi + 3-4 tk Hipp 7 tahıllı ek gıdayı karıştırıp veriyorum. maşallah severek bitiriyor ilk günden beri.
7 tahıllı kaşık maması mı suda pişen ?? Onu doğrudan mı katıyorsun yoksa pişiriyor Musun?

Selam kizlar masallah ek gidada cok ilerlemissiniz
Biz daha hic bisey yemiyoruz.
Sevinsemmi uzulsemmi bilemedim sanirim emerek doyuyor.
Dis yuzunden gaz sancisi vardi bende tekrardan rezene filan icmeye basladim sukur sancisi azaldi ama sutum mu artti noldu az uz tadina bakiyordu onuda birakti.kilo almadi bu ay ama boyu uzadi napacam bilemedim

anne olmak öyle cnm,benim kızda resimde büyük duruyor ,annen nerde cnm

evet daha 1 tane var direk çekilcek,diğeri gömülü hiç bulaşmam
Cektikleri nasil cnm ucu cikan gömülülerden mi? Benim bi tane ucu hafif olan var bi tanr de tam gömülü. Ucu hafif olan sknti vermeye basladi. Tam gömülü olan sessiz sedasiz oturuyo :)

Cnm sute yok şükür ya. Yumurta akina var sarisi zaten alerjik degil ki. Uzum karpuz susam kara erik. Tattirdigim cogu seye cikiyo malesef alerjisi. Insallah ömürlük olnaz benim de temennim o

evet daha 1 tane var direk çekilcek,diğeri gömülü hiç bulaşmam

Geçmiş olsun canım, benim hepsi gömüluydu hatta bır tanesi yukarıya değilde yana dogru buyuyordu 3 tanesini aldırdım son bır tane kaldı o da ağrı yapmadığı surece kalsın demişti doktor yoksa onuda aldıracaktım, alşmıstım artık o koltuğa oturmaya ama her seferınde kendıme kızıyordum ben buraya nıye geldim diye sende kurtulusun ondan inşallah

Sagol cnm ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…