2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

gunaydin kizlar cok sukur bu konuya gectik bende diyorumki mart anneleri neden bu kadar yalniz meger buraya gecmisdiniz :)) oglumu kucagima alali 9 gun oldu spinalle sezeryan oldum agrilarim gecti cok sukur ama hala is yapamiyorum dikislerim agriyor ama oglusum sarilik oldu yaa 2 gundur hastanedeyiz isiga tutuyorlar yavrumu insallah iyi olur yaaa :KK43:

Hayırlı Akşamlar arkadaşlar Allah bebişlerinizi size bağışlasın:) bn de Haziran annesi olcam inşallah. Tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum. Kaç takım Kıyafet yeterli olur acaba ve park yatak kullananlar marka önerisi verebilir mi? Şimdiden teşekkürler :)

yaz annesi olacağın için ince şeyler al enaz 1o tane giyebileceği kıyafet olsun(ister tulum ister altüst takım ister tshirt gibi badylerden )
ben yarım saatte 3 kıyafet değiştiğimi biliyorum.bazen ard arda çıkarabiliyorlar heleki yazın hergün banyo yaptırabilirsin

Slm kızlar, yeni topik hayırlı olsun.
Ben de doğum yapalı 14 gün oldu. Ama maalesef kızımı erdirmeyi başaramadım. Gecenin bu saatinde pompa yapıyorum. Her gün koca bir savaşımız var, göğsümü tutmak istemiyor, hatta aventin meme ucu var onunla deniyorun, çünkü çenesi çok Güçsüz. 2,340 gr Doğdu minnoşum :). Hastanede mama verildi tabi ilk etapta, mamayı zevkle içiyor. Emzirmeye çalışınca da çıldırıyor, tembellik ediyor. Alıştı hazıra :)) Bir hafta daha denicem böyle, olmadı olmuyacak heralde, tamamen mamaya dönücez :KK43:
sagdığın sütü nasıl içiyormu.acaba biberonun ucu genişmi öyle olunca daha kolay geliyor ve bırakıyorlar emmeyi

Kızlar bişi sorcam size kayınvalidem yardımcı olmak için bizde ama hem yaşı var hem yardım ediyim derken evi daha beter ediyor. Biz bugun cıktık hastaneden tartışmak ya da olay cıkarmakta istemiyorum. O nedenle size bi sorayım dedim. Bebeğimi emzirdim sütüm gelmeye başladı ama yetersizde olabilir. Uyuyayım die odama geldim bebekle aynı odadayız kayınvalidem dinleniyor şimdi tv seyrediyor. Eşim yanımda uyuyor bebekte beşikte ben sezeryan sonrası iki gundur uykusuzum zaten. Şimdi ben bu bebeği bırakıp nasıl uyuyayım. Bana ne önerirsiniz siz bebeğiniz uyuduğunda başına kimseyi bırakmayıp uyuyormusunuz
şuan yeni olduğundan tedirginsin ama cnm mecbur uyuyacaksın eşin yanındaysa sorun yok zaten bide aynı odadasınız merak etme bebek uyanınca sende uyanırsın kafasını yan tutarak yatırmaya çalış yanlız

Gece kizim aglayarak kucagima gelmek isteyip ustune bebek emmek isteyince cinnetlik dakikalar yasiyorum. Bir de cok erken yalniz kaldik biz Allah sabir selamet guc kuvvet versin hepimize...

Sadece gaz skintisi yasamaya baslamis canim hiriltisi burnundan kusuyorsa ondan olabiliyor takip edersin.

Basinda sen uyuyacaksin zaten korkma canim uyanirsin boyle boyle alisiliyor annelige

benim kız 6 yaşında olmasına rağmen bebeği emzirirken gelip dizime yatııyor bide anne ne güzel iki bebişinde yanında diyor

Yok canım o kadar uzun süre bekletmemen gerek,ben mesela emzirirken diğer memeden de süt akıyo,onu toplamak için kullanıyorum,en fazla yarım saat durmuş oluyo...
Ben oda sıcaklığında 3 saatten fazla tutmuyorum...
Dolaba atıyorum,çıkarınca 5 dkda ısınıyo zaten...
anne sütünü nasıl ısıtıyorsun esra .

günaydın uykusuz şubat ve mart anneleri ....
oğluşum gece 4 den beri kıvrandı durdu gaz yapıcı bişeyde yemedim ama niye oldu anlamadım aslında çıkarıyor gazını ama yinede çırpınıp duruyor m.neyseki sonunda uyudu 8 gibi

Kızlar siz peynir yiyormusunuz ? Oğlum kakasını yaparken sancılanıyo acaba peynir gaz mı yapıyorki sadece sabah kahvaltıda yiyiyorum sma bilemedim. Neredeyse kuru ekmekle besleneceğim hiç nişi yemiyorum gaz yapar diye

Sezeryan olan arkadaslar benim dogum yapalı 6. Günüm bugun ayaklandım biraz ama dikişler hala acıyor ve tüm ayaklarım bacaklarım Şiş ödem devam ediyor ne zaman geçer sizde nasıl oldu ?
Bende sezaryan oldum.24 gün oldu.ilk hafta kalkarken otururken sıkıntı cektimm.sonra birseyim kalmadı.yinede dikkat ediyorum.iç dikisler geç iyilesiyormus

Gunaydin anneler gunlerdigeceleri uyuyamadigimdan zombi gibiydim.dun aksam pek uyutmadik oyaladik vlla gece rahat ettom uyandorip emzirip yatirdim tavsiye ederim

Kızlar siz peynir yiyormusunuz ? Oğlum kakasını yaparken sancılanıyo acaba peynir gaz mı yapıyorki sadece sabah kahvaltıda yiyiyorum sma bilemedim. Neredeyse kuru ekmekle besleneceğim hiç nişi yemiyorum gaz yapar diye
Bir çok yerde karşıma çıktı.annenin yedikleri çocukta gaz yapmiyormus.hatta şöyle diyordu gazlı birşey içtiğiniz zaman çocukta gazlı içecek içmiş gibi olmuyormuş.bende o şekilde biliyorum ama değilmiş..
Ben sutte içiyorum bol bol.aşırı gazlı bir bebegimde yok...bilemedim

Kızlar günaydın meme catlak ve yaralariniza nasıl.çözüm buldunuz

Evde hem birileri olup hem yardımcı olamamaları da kötü Allah kolaylık versin canım benim annem geldi yanıma hastaneden 3 günü cıktım o günden beri yanımda bugun 16. Günümüz şÜkür ağrım sızım kalmadı ama ilk günler olmasaydı ne yapardım bilmem . Eşiminde yardımları cok oldu tabi
Aynen beni de toparlayan annem ve eşim oldu .. 7 Gün kalabildi annem neyse ki görüümcem var.. Sağolsun

Ben lansinohu kullandım çok fayda görmedim kesinlikle GARMASTAN ı öneririm ilk sürmemde bile yumuşattı yine uyuduğunda kızım ara ara sürüyorum sonrasında temizliceksln ama göğüsünü.. Bide ılık su ile göğüslerini yıka ..
Anladım canım daha kanamadı benimki ama çok acıyor malesef. Ben soğuk suyla yikiyordum ama ılığı bi deneyim inş

X