2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

O meme tuttturma çabasını az da olda anlayabiliyorm. İlk hafta çok jğraştık. Mama da vermiştik ondan da pek istemiyordu ama eve geldiğimiz gün mama saatini azalttıp memeye dayadıM. Nerdeyse bütün gece memedem ayrılmadı sütüm de yeni gelmişti. Çook yoruldm ama Allaha şükür değdi. Artık memeyi tutuyor yeterli geliyot mu bilmiyrm tabi

Ben de yoruluyorum ve o ağlayınca stres yapıyorum. Terler boşalıyor benden. Pompaya sağıyorum her ikisinden de 30 ml kadar sür geliyor. 3-4 saat arayla sağıyorum, normal de 80-100 ml gelmesi lazımmış :KK43: sanırım sütde yeterli değil, gerçi bebek emse daha çok gelir diyorlar ama daha başaramadım..

Kemere uyuyan çocuğun gazını çıkarmaya gerek kalmiyormus.zaten rahatsız olsa uyuyamaz.benim bebegimde yirmi dört günlük.genelde kemere uyuyup kalıyor.gerçi benim sürüm çoksa değil.bayağı arastiemistim memede uyumayi

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    66,4 KB · Görüntüleme: 50
Bi garip kokuyo dimi :KK66: bn en basndan beri kullanyrm bimn gogus petlerni bi kutu bitti hatta. Ped kayiyo bazen atletim islanio
evet canm bende yapşkanlı bişe aldım baby me marka güzel ama akıyo alttan b i şekilde. gun içinde bi yere giderkende akmazmı tedirgin oldum yarın işe başlayınca ne kullancaz

kızlar bebek arabası hangisinden aldınız
Bunu sütyenin içine memene koyuyosun,bombeli kısma akan süt birikiyo canım...
sütü 3 saat içinde tüketin diyolar ama bunu gece taksak sabah anca kullanırız. sür oda sıcaklığında 24 saat durabilir yazıyo nettede. ne yapcamı bilemedim sağıyorum sürekli dolaba koymkata istemiyorm benimki uyanınca hemen içmek istiyor

Arkadaslar bebis kaç günlük biz y bakimdan çıktığında 13 gunluktu 2 saatte 1 45 ml anne sütü aliyor du bezinin 4 yada 5 k

Sağ göğsünü mama verme hemen pes etme maMayı biberonla mi veriyon 0 numara kullan chicco yada avent yavaş akış alisir ama pes etme
Mesajin eksik gelmiş sanırım

Kızlar bişi sorcam size kayınvalidem yardımcı olmak için bizde ama hem yaşı var hem yardım ediyim derken evi daha beter ediyor. Biz bugun cıktık hastaneden tartışmak ya da olay cıkarmakta istemiyorum. O nedenle size bi sorayım dedim. Bebeğimi emzirdim sütüm gelmeye başladı ama yetersizde olabilir. Uyuyayım die odama geldim bebekle aynı odadayız kayınvalidem dinleniyor şimdi tv seyrediyor. Eşim yanımda uyuyor bebekte beşikte ben sezeryan sonrası iki gundur uykusuzum zaten. Şimdi ben bu bebeği bırakıp nasıl uyuyayım. Bana ne önerirsiniz siz bebeğiniz uyuduğunda başına kimseyi bırakmayıp uyuyormusunuz

Kızlar bişi sorcam size kayınvalidem yardımcı olmak için bizde ama hem yaşı var hem yardım ediyim derken evi daha beter ediyor. Biz bugun cıktık hastaneden tartışmak ya da olay cıkarmakta istemiyorum. O nedenle size bi sorayım dedim. Bebeğimi emzirdim sütüm gelmeye başladı ama yetersizde olabilir. Uyuyayım die odama geldim bebekle aynı odadayız kayınvalidem dinleniyor şimdi tv seyrediyor. Eşim yanımda uyuyor bebekte beşikte ben sezeryan sonrası iki gundur uykusuzum zaten. Şimdi ben bu bebeği bırakıp nasıl uyuyayım. Bana ne önerirsiniz siz bebeğiniz uyuduğunda başına kimseyi bırakmayıp uyuyormusunuz
Canım tabi ki uyuyorum basına koyacak hep birini nasıl bulacagız yan yatır gazını çıkart uykuya daldığında yat uyu sende zaten annelik insan mık dese Uyanıyor sesine dinlen canım

Eğer bebek uykuya dalıyorsa sende onunla uyu sesime zaten uyanıyorsun ne kadar yorgun olsanda... Emzirmeyi nerde yapıyorsun bilmiyorum ama yatakta yapıyorsan uyanırsa bebek eşine söyle o alsın yatağından çünkü sen hareket etmekte bile zorlanıyorsundur.. Eğer sütun yetmiyorsa zaten o devamlı Ağlar uykuya bile Dalamaz.. Gazını çıkar yan yatır sıkıntı olmaz .. Senin de dinlenmen lazım yoksa Dikişlerşnde sıkıntı yaşarsın.. Eşini de zor durumda kaldığında uyandır günden güne daha iyi olacaksın sen de eşini bu zamanlarda yanında olsun birkaç gün o da uykusuz kalıversin..

Benlmde Kayınvalıde Yanımda hiç bi beklentim yok ondan yaşı var onunda bacaklarında engeli var değneklerle geziyor ama Çene ve Boğaz sağlam .. Babaanne değil sanki evdeki neneler. Olur ya öyle bir modda .. Şükür Yanımda görüümcem var .. Kv de de onun rahatlığı var sanırım ..bilmiyorum sinir oluyorum kv ye son zamanlarda ondan bişi istemiyorum iste demek için mi bilmem emzirirken. Yastık koyayım mı Bebeğin battaniyesini düzeltmeler vs vs . Batıyor ne yaparsa ne drse..

Ne çok yazdım ya :) emk87 iyi ki yazdın içimi döküverdim :)

Canım ortalama ne kadar süre ile emziriyordun peki
Gündüz sık sık uyandıkça emziriyorım gece yatmadan bir kere mama veriyorum sütümle tam doymuyor gibi diye sonra gece ıkı üç defa Kalkıyor her seferinde emziriyorım o uyandıkça meme veriyorum

Eğer bebek uykuya dalıyorsa sende onunla uyu sesime zaten uyanıyorsun ne kadar yorgun olsanda... Emzirmeyi nerde yapıyorsun bilmiyorum ama yatakta yapıyorsan uyanırsa bebek eşine söyle o alsın yatağından çünkü sen hareket etmekte bile zorlanıyorsundur.. Eğer sütun yetmiyorsa zaten o devamlı Ağlar uykuya bile Dalamaz.. Gazını çıkar yan yatır sıkıntı olmaz .. Senin de dinlenmen lazım yoksa Dikişlerşnde sıkıntı yaşarsın.. Eşini de zor durumda kaldığında uyandır günden güne daha iyi olacaksın sen de eşini bu zamanlarda yanında olsun birkaç gün o da uykusuz kalıversin..

Benlmde Kayınvalıde Yanımda hiç bi beklentim yok ondan yaşı var onunda bacaklarında engeli var değneklerle geziyor ama Çene ve Boğaz sağlam .. Babaanne değil sanki evdeki neneler. Olur ya öyle bir modda .. Şükür Yanımda görüümcem var .. Kv de de onun rahatlığı var sanırım ..bilmiyorum sinir oluyorum kv ye son zamanlarda ondan bişi istemiyorum iste demek için mi bilmem emzirirken. Yastık koyayım mı Bebeğin battaniyesini düzeltmeler vs vs . Batıyor ne yaparsa ne drse..

Evde hem birileri olup hem yardımcı olamamaları da kötü Allah kolaylık versin canım benim annem geldi yanıma hastaneden 3 günü cıktım o günden beri yanımda bugun 16. Günümüz şÜkür ağrım sızım kalmadı ama ilk günler olmasaydı ne yapardım bilmem . Eşiminde yardımları cok oldu tabi

Böyle sorunlarımız olucak art niyetli değil kayınvalidem ama madem yardımcı olamayacaksın gelme yani annemi gönderdim o var diye birlikteyken daha çok sorun oluyor çünkü. Allah yardımcımız olsun kızlar. Bebeklerimiz gerçekten Allahın mucizesi

2

yaşını gectı de ne oldu gercekten cok zor:) bebekle degıl buyukle ugraşıyor ınsan bebege bakmasında bışey yok ki

Gece kizim aglayarak kucagima gelmek isteyip ustune bebek emmek isteyince cinnetlik dakikalar yasiyorum. Bir de cok erken yalniz kaldik biz Allah sabir selamet guc kuvvet versin hepimize...

Annişler benm kız 11 günlük uykusunda sık sık ıkınıyor sıkılıyor pırtlıyor elleri burnuna yüzüne götürüyor o sırada nefes fln da tutuyor. Verirkrn bazen ağızfan puf die bazen burundan sesli bi şekilde veriyor. Arada horlarmış gibi ses geliyor. gelenler ilerde geniz etine baktır dedi. Dahaçok küçükdimi ama. Normal mi bu Uyku halleri

Sadece gaz skintisi yasamaya baslamis canim hiriltisi burnundan kusuyorsa ondan olabiliyor takip edersin.

Basinda sen uyuyacaksin zaten korkma canim uyanirsin boyle boyle alisiliyor annelige

kızlar bebek arabası hangisinden aldınız

sütü 3 saat içinde tüketin diyolar ama bunu gece taksak sabah anca kullanırız. sür oda sıcaklığında 24 saat durabilir yazıyo nettede. ne yapcamı bilemedim sağıyorum sürekli dolaba koymkata istemiyorm benimki uyanınca hemen içmek istiyor
Yok canım o kadar uzun süre bekletmemen gerek,ben mesela emzirirken diğer memeden de süt akıyo,onu toplamak için kullanıyorum,en fazla yarım saat durmuş oluyo...
Ben oda sıcaklığında 3 saatten fazla tutmuyorum...
Dolaba atıyorum,çıkarınca 5 dkda ısınıyo zaten...

X