- 20 Haziran 2015
- 1.362
- 1.404
- 63
- 36
Tünaydin kizlar nasilsiniz ben cok mutluyum :) kerem hep yarim dönüyordu 2 haftadir galiba dört aylik olmak böyle birsey mutfaga gittim geldim bi baktim minderde guzelce sırtüstü koydugum cocuk halinin ustunde yüzüstü :) gormeyi cok isterdim ilk kez tam döndü ama olsun beni cok mutlu etti yalniz dun gece de hüngür hüngür aglatti beni gece biri on gece kipirdayisina kalktim bi baktim yuzu kan icinde önceden bahsetmistim atopik bir bebegim var yumurta alerjisi nedeniyle. Haliyle yuzundeki kizariklik kasinti yapiyo dun corabi takmayi unutmusuz hos onu da cikarmayi ogrenmis de en azindan zor cikariyo. Eldivenle yatinca onu cikarmos baya bi kasimis yüzünü sol yani kan icindeydi ve ellerini yaladigi icin agzi da kan icindeydi gecenin bi bucugunda aglaya aglaya banyo yaptirdik aklima geldikce gozlerim doluyo yuzunu öyle gormek bile zorken bir de kan gormek daha yipratici. Tam iyilesiyor az kaldi dedik yine basa döndük iyi olmasi icin kasimamasi lazim kanatinca iltihaplaniyo. Yine de cok sukur bu birsey degil cigeri nelere yanan birsürü anne var benim cocugum saglikli bu da bizim nazar boncugumuz ya kalbi delik olsaydi vb vb o yüzden cok sukur rabbim buyugunu vermedi insallah iyi olur ne olur bol bol dua edin bize