• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

D
Can

Canım bende pamuk su kullanıyorum ama uni Yenidoğan Islak mendilde kullandım bişey olmadı krem sürüyorum sürekli koruma Amaçlı şimdi sıcak istersen krem sür ben doğduğundan beri sürüyorum
devamlı bende sürüyorum krem ( Nivea ) ama nasıl oldu neden oldu anlamadım ...Altını çok fazla ıslakta bırakmıyorum ..

Kızlar sizinle az önce edindiğim bi tecrübe mi paylaşmak istiyorum sizin de başınıza gelebilir dikkat edin diye. Biz dün dokTor kontrolünde idrar tahlili istedi evde bekleyin çisini yaptıktan sonra(verilen tüp d olduktan sonra yani) acile verebilirsiniz demişti. Bizde dün akşam çiş i yaptırıp götürdük. Sabah bizi aradılar ve acilen hastaneye yatmanız gerekiyo bebegin idrari çok enfeksiyonlu dediler. Hemen antibiyotige başlıyoruz vakit kaybetmeyin dediler. Bende emin olmak için Tekrar tahlil istedim. Meğer idrarin beklerken ilk baş çok az poseti islatacak kadar cisi kacmisti. Yarim saat sonra çok işedi o ilk cişin arasından yarım saat geçtiği için değerler çok yüksek çıkmış. Resmen annelik icgucumle tekrar iştemistim. Yoksa göz göre göre yavrum acı cekecekti hiç bişeyi olmaDigi halde aman sizde dikkat edin

Canım direkt antibiyotige baslamiyorlar ileri kültür testi yapıp ona göre başlıyorlar

Kızlarrrr kızım bi kaç gündür emmeyi reddediyor :( azcık sütun tadını Alınca ya da çok Alınca normal şekilde Alıyor gün içinde verdiğimde almamak için direniyor :(((neden olabilir :)?????

Canım bence uyanmıyorsa artık kaldırma cocugu, buyuduler artık,benımkı bır kere kalkar oda susadıgı için sanırım emmek ıstıyor ıkı cekıp doymadan gerı uyuyor, cocuga yemek kadar uykuda lazım, buyume hormonları gece ve cocuk uykudayken calışıyor,
Sonucta almaları gereken sut mıktarı var onu gunduz tamamlayınca gece acıkmıyorlar ben mesela gunduz ıkı saat fılan beklemem her fırsatta emer zaten cocukda oyle ıstıyor
Gunlk kac cc beslenmeleri lazimki

elifsudenur ilk altı ayda diyet yapılmaması gerekiyor. zaten süt yaparken enerji gidiyor. ben normal hayatıma devam ederek üç ayda 3 kilo vermişim 13 temmuzda 4. ay asısı var bakalım bi kilo daha gitmiş mi :KK49:

Kizlar karindaku catlaklara bisey yapiyomusunuz. Benm catlaklar kasiniyo. Bide diyet yapanlar be alemdesiniz basil gidiyo

çatlaklarda aslında ne kadar erken bi şeyler yapılırsa o kadar iyi sonuç alınıyormuş. kozmo-dermotolog bir doktora gitmek lazım aslında geç kalmadan ama benim bebiş beni o kadar yoruyo ki tuvalete zor gidiyorum nerdeeee :(

Bende tuttum iki gün dayanirim ama benim de sütüm azaldı. Bıraktım artık napalım
Dediğin gibi canım dayaniliyor ama çocuğa yazık eşimde çok kızdı bana yazık çocuk aç kalıyor diye bugün bitsin tutmayacagim artık kışın tutarım inşallah biraz büyüsün kızım

Kizlar iyi geceler hepinize ne zamandır bakamiyordum sayfaya bebisler ve sizler iyisinizdir insallah. Soyle bir goz atyim ouun halisindan bahsedilmis biz aldik ama bebegim pek sevmedi normal battaniyede yerde yatirinca mutlu oyun halisina koyunca agliyo. Duruyo köşede oyun halisi. Bide bu ay hizim kilo alikimiz azaldi galiba 15 gunde 300 gr almis gecen aylarda 1 kilo falan alirdi. Sisde de durum oylemi. Oglusum 3 ay 18 günlük bu arada.

Bizim kızın yüzünde kulaklarinda tüyler var olduğu gibi duruyor saçı dökülüyor var mı benzer durumda olanlar :110:

Bizim kızın yüzünde kulaklarinda tüyler var olduğu gibi duruyor saçı dökülüyor var mı benzer durumda olanlar :110:
Aynen bizde de durum boyle.yuzundeki ve kulaklarin ki killar hala duruyo ama saclari cok dokuluyo

Kizlar iyi geceler hepinize ne zamandır bakamiyordum sayfaya bebisler ve sizler iyisinizdir insallah. Soyle bir goz atyim ouun halisindan bahsedilmis biz aldik ama bebegim pek sevmedi normal battaniyede yerde yatirinca mutlu oyun halisina koyunca agliyo. Duruyo köşede oyun halisi. Bide bu ay hizim kilo alikimiz azaldi galiba 15 gunde 300 gr almis gecen aylarda 1 kilo falan alirdi. Sisde de durum oylemi. Oglusum 3 ay 18 günlük bu arada.
benim oglum 3 ay 25 gunluk son 15 gunde 350 gram almis sadece.bende doymuyor mu diye dusunuyorum ama hareketleri de artti o yuzden de olabilir mi diye de dusunuyorum.yarin aylik kontrolumuz var normal mi ogrenecegiz insallah

Back