Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya benimki cok sklgan bi bebis. Kusma sorunu yok hepsini bosalt yutar dedm dinlemediBİZDE bugün yaptrdık yavaş vermesinin nedeni ksuamsını önlemek çıkarırsa tekrar almak zorunda kalır ağlaması ise kendini kastığındandır benimki azıcık mızırdandı hepsi o
Goguslwr cok kucuk zatende. Korseyide uyurken bile takinca toparliyo ama ozamanda dikislerim agriuoKorse ise yaradimi bari....yaa gobek bir yanada goguslerniz ne durumda arkadaslar.benimki kocamn oldu gobegimden daha cok rahatsiz ediyoo beni.zamnla toparlanir mi acabacok canimi sikiyooo..ben dogumda 10 kilo verdim.suan 63 hedwfim 53-54..malym diyet yapamiyoruz ama aksam 6dan sonra yememeye calisiyorum
Ben 40 gün bayunca taktım ve hiç göbeğim kalmadıKizlar benim doktorum korse takmayi onermiyor. Karin kaslari eski gucune donmek yerine korseden dolayi gevsek tutulur karin hic toparlanmaz dedi.
Ya benimki cok sklgan bi bebis. Kusma sorunu yok hepsini bosalt yutar dedm dinlemedi
cocuk agladi 2saatte bi asiyi yedirdi. Sinir oldim ya cocugumu bnden iyi bilcek sanki. Dogarken aglamadi by kadr
Bebeğiniz ağladığı zaman göz yaşı akmaya başladımı . Benim oğlum 3 buçuk aylık ağladığında hiç göz yaşı akmıyo
benimkide 2. ayından beri öyle su an 4.5 aylık ama hala dis cıkarmadı hatta gecen kendını astı resmen ellerıyle kavga edıyordu ıkısı bırden agzına gırmıyor dıye eller hep ıslak agız hep ıslak :)
Benim kızında elleri birkac gündür ağzında hepte salya var ama diş icin erken degil mi ya
Evet. Eleviti hic birakmadim. Kadin dogumcum biraktirmadi hala
Bebeğiniz ağladığı zaman göz yaşı akmaya başladımı . Benim oğlum 3 buçuk aylık ağladığında hiç göz yaşı akmıyo
Canım bende de sırt ağrısı oluyo, sanırım emzirme pozisyonum yanlış, özellikle geceleri. Yatınca bi tarafımdan bi tarafıma dönerken bile acıyo sanki et kesmiş gibi, çiğlik hamlıktan olur ya aynen öyleMerhaba bayanlar.. Doğumdan sonra kol- bacak - bilek - diz kapak ağrısı geçen varmı? Sabahları ayaklarımın üstünde duramıyor penguen gibi yürüyorum .. Uzun süre oturduğum zaman diZlerimden doğrulamıyorum.. Emzirirken kolum ağrı beni mahfeyor varmı aynı sorunu yaşayan ?
Ben 4 aylık hamileyken iMom a başlamıştım, Dr um doğumdan sonra da devam etmemin iyi olacağını söyledi. Hamileyken ilk haftalar folik asit sonra da bu kompleks vitamin takviyesine başladım, başka da bişi kullanmadım çok şükür gayet iyiydik. Hala devam ediyorum iMom aemziren annelerin vitamşn takviyesi alması gerekşyotmuş... Bana doktor demedi.. Siz içiyormusunuz?
Biz de bugün olduk, Dr un yanına girdiğimizde uyuyordu oğluşum. Mecbur uyandırdık kuzuyu muayene için, kıyamadım ama neyseki ağlamadı uyanınca. Genel kontrollerimiz yapıldı ve aşı için biraz bekledik getirmelerini. Dr şimdiye dek sadece 2 kişi iştahla aldı bu ilacı, gerisi hep ağladı dedi. Tadını beğenmiyorlarmış. Bizim maşallah ufak ufak güzel yuttu, suratını ekşitti başta tabi :) bu kez Eskişehir'de annemlerde olduğumuz için eskişehir Acıbadem hastanesine gittik. Tavsiye üzerine gittiğimiz Dr hanım çok ilgili ve yakın davrandı, oldukça güzel detaylı muayene yaptı, gerekli soru ve cevaplarla tatmin oldum, kendi Dr umuzu aratmadıKizlar bugun rota asisi yaptirdik cok yavas verdiler agzina bebiste skildi aglamaya basladi okadr agladuki 3ayi toplasam bukadar aglamamistir. Cok.korktum ya
Ilgisi yok. Hamileyken bile 7.5 kilo sldim sadece. Bence bahane :)elevit çok çok çooook kilo aldırıyormuş :/
Evet hastalik taramasi icin topuk kani alindi anlamindadir.Ya kızlar bizim aşı kartında FKU diye bir kısaltma var şimdi fark ettim. Karşısına da (+) işareti konulmuş. Netten baktım ciddi bi hastalığın kısaltması. İçime kurt düştü, bu hastalığın taraması yapıldı sorun yok anlamında mı bu işaret nedir? Acele cvp bekliyorum yüreğim pır pır ediyor
Ayy çok rahatladım çok şükür teşekkür ederimEvet hastalik taramasi icin topuk kani alindi anlamindadir.