Cikartmiyorum. Alti patikli old icin bu gece corabi cikarttim. Ya da tek corap oluyorKizlae gece bebwgin coraplarini cukartiyormusunuz..benim bebegim bazen terliyor geceleri.normal giydiriyorum bir kisa kol citcitli uzerinede uzun kollu.corabini cikartsam usurmu acaba
Ben gece Şort giydiriyorum ama çorabını çıkartmıyorum. Çünkü ayaktan gaz alır derler. Geceleri hala serin oluyor sabaha karşı üşütür falan diye ben giydiriyorum çorabı.Kizlae gece bebwgin coraplarini cukartiyormusunuz..benim bebegim bazen terliyor geceleri.normal giydiriyorum bir kisa kol citcitli uzerinede uzun kollu.corabini cikartsam usurmu acaba
Bende Ankara'ya geliyorum bugün uçakla. İnşallah bir sıkıntı yaşamam. Bebeği nasıl giydiriyorsun. Ne getireceğimi bbilemedim valla hava yağışlıymış.Ben ankarada yaşıyorum bu ucuncu cocuk, cocukların soguktan zıyade sıcaktan rahatsız oldugunu, sıkı gıydırmenın cocugu aşırı rahatsız ettıgını ogrendım,
Ikı oglum vardı bıde kızım oldu hele oglan cocuklar sıcaktan coraptan hazdetmıyor, 23 derece ustu acık pijamalı okuz gıbı uyuyorlar, kışın pencere actıgımı bılırım,
Kız cocuklarda bışey farkettım, kıuz cocukların kıyafetlerı cok dar, boyle sacmalık gormedım, kızım o kadar ırı degıl 9 aylık kız cocuk kıyafetı dar duduk gıbı cocuk sıkılıyordu ıçınde oglanların eskı pijamalarından gıydırdım oh acıldı cocugum, rahatladı aklınızda olsun
Bebeklerı akşam aglayanlar cogu sıcaktan ve sıkı kıyafetten acın pencereyı, soyun ustunu bakın nasıl susuyorlar
Guzel annelerım
Bizim oğlan sıcaktan hiç hazetmiyor. Gece uyurken tepinip çorap patik battaniye ne varsa çıkarıyo, açıyo üstünü de. Gündüz de öyle, çok hareketli olduğundan ayakları çok giydirince terliyo ve soğuyo. Az giydirmek daha iyi bu yüzden. Dr umuz da öyle söyledi, bi bebek 22-24 derecede üşütmez, ama çıplakken bi süre bu derecenin altında kalırsa üşütür dedi.Kizlae gece bebwgin coraplarini cukartiyormusunuz..benim bebegim bazen terliyor geceleri.normal giydiriyorum bir kisa kol citcitli uzerinede uzun kollu.corabini cikartsam usurmu acaba
Evet canım ben yaptıracağım haftayaarkadaşlar Rota asısı varmış yaptırdınız mı yada yaptırmayı dusunuyormusunuz
Benim kızım azıcık üsüse hayatta uyumaz kalın giydiriyorum bendeKizlae gece bebwgin coraplarini cukartiyormusunuz..benim bebegim bazen terliyor geceleri.normal giydiriyorum bir kisa kol citcitli uzerinede uzun kollu.corabini cikartsam usurmu acaba
Evet canım, haftaya 3.ayımız doluyor, kontrolde yaptıracağım ben de.arkadaşlar Rota asısı varmış yaptırdınız mı yada yaptırmayı dusunuyormusunuz
Kızlar Bebişlerinizi nası uyutuyorsunuz? Gece ve gündüz toplam kaçar saat uyuyorlar? Bizimki çok az uyuyo gibi geliyo gerçi Dr bi bebek ihtiyacı kadar uyur dedi ama. Bebekler uyuya uyuya büyür diye bilirim gündüz hiçbişi yapamıyorum, dinlenemediğimden göğüslerim öyle dolgun olmuyo. Gece de o uyursa uyumayı tercih ediyorum doğal olarak.
Canım benim bebişim akşam 9:30 da uyur 3 te bir uyanır emer, sonra 5:30 da uyanır emer. Sonrada 6:30 da tamamen uyanır. Bizde çok erkenciyiz. Öğlen de 2 saatte bir yarım saat kırk dakika bişe uyuyor. Öğlen ben de fazla dinlenemiyorum.Kızlar Bebişlerinizi nası uyutuyorsunuz, hemen dalıyor mu uykuya? Gece uykusu için kaçta yatırıyorsunuz? Gece ve gündüz toplam kaçar saat uyuyorlar?
Bizimki çok az uyuyo gibi geliyo, gerçi Dr bi bebek ihtiyacı kadar uyur dedi ama. Bebekler uyuya uyuya büyür diye bilirim Gündüz hiçbişi yapamıyorum, dinlenemediğimden göğüslerim öyle dolgun olmuyo. Gece de o uyursa uyumayı tercih ediyorum doğal olarak. Değişken olmakla birlikte günde max 10 saat falan uyuyor toplamda, çoğu şükür ki geceye denk geliyo. Gündüzleri Parça parca kısa süreli uyuyo genelde. Gece de 7-8 gibi uyutma çabalarım başlıyo ama 11-12 yi buluyo bazen de geçiyo. Sabaha kadar uykusunda acıktıkça emziriyorum, 1-2-3 saatte bir değişiyo bu da. 8-9 gibi uyandırdı, son zamanlarda 6da uyanıyor. Gece uykusunda bez de değiştirmiyorum uyanacak diye, 1 kez değiştiriyorum onu da karanlıkta hallediyorum sessiz ve Yavaşça. Sabaha karşı da gece sansın diye siyah bir tülbent örtüyorum beşiğin üstüne, bazen işe yarıyor
Gece bende bez degistirmiyorum.uyaniyoo sonrada dalmasi bir saati buliyoo..aksam 20 gibi basliyoruz uyku moduna20.30 uyuyoo.3_4gibi miraldanmaya basliyor emziriyorum 5-6 arasi uyaniyoo.ama ogun dus aldiysa sabaha kadar uyuyoo.emzirmek icin uyandirmiyoeum kesinlikle.kilo alimi gayet iyi.gunduzleri uyku sukuntili cit olsa uyaniyoo.oyuzden evde hicbirsey yapamiyorum bende dinleniyorum sizi takip ediyorum:))) yarim saati gecmiyoo .. ama gunduzleri 2_3 saattw bir utkusu geliyoo.esniyoo eller gozlere gidiyoo huysuzlaniyoo....Kızlar Bebişlerinizi nası uyutuyorsunuz, hemen dalıyor mu uykuya? Gece uykusu için kaçta yatırıyorsunuz? Gece ve gündüz toplam kaçar saat uyuyorlar?
Bizimki çok az uyuyo gibi geliyo Gerçi Dr bi bebek ihtiyacı kadar uyur dedi ama. Bebekler uyuya uyuya büyür diye bilirim Gündüz hiçbişi yapamıyorum, dinlenemediğimden göğüslerim öyle dolgun olmuyo. Gece de o uyursa uyumayı tercih ediyorum doğal olarak. Değişken olmakla birlikte günde max 10 saat falan uyuyor toplamda, çoğu şükür ki geceye denk geliyo. Gündüzleri Parça parca kısa süreli uyuyo genelde. Gece de 7-8 gibi uyutma çabalarım başlıyo ama 11-12 yi buluyo bazen de geçiyo. Sabaha kadar uykusunda acıktıkça emziriyorum, 1-2-3 saatte bir değişiyo bu da. 8-9 gibi uyandırdı, son zamanlarda 6da uyanıyor. Gece uykusunda bez de değiştirmiyorum uyanacak diye, 1 kez değiştiriyorum onu da karanlıkta hallediyorum sessiz ve Yavaşça. Sabaha karşı da gece sansın diye siyah bir tülbent örtüyorum beşiğin üstüne, bazen işe yarıyor
16 haziranda 3 aylık olacaz yaptıracaz ..arkadaşlar Rota asısı varmış yaptırdınız mı yada yaptırmayı dusunuyormusunuz
ayağımda sallıyorum eğer çok uykusu var ise yatakta sallarkende uyuyor bazen kendılıgınden uyuıyorSallamadan mı uyuyor Bebeğin benim ki yatmadı onda sallanan portatif aldık .. Nasıl uyutuyorsun Bebeğini ?
Ben kızımı yatağına koyuyorum uyuyacagı zaman Yada gün icinde koltukta da uyutuyorum bir yere alışmasın diye sallamıyorum kendi kendine uyuyor gece uykusuna 10-11 gibi yatıyor 4-5 gibi Uyanıyor bir daha 8 de Kalkıyor neredeyse hergün böyle düzenimiz.Kızlar Bebişlerinizi nası uyutuyorsunuz, hemen dalıyor mu uykuya? Gece uykusu için kaçta yatırıyorsunuz? Gece ve gündüz toplam kaçar saat uyuyorlar?
Bizimki çok az uyuyo gibi geliyo, gerçi Dr bi bebek ihtiyacı kadar uyur dedi ama. Bebekler uyuya uyuya büyür diye bilirim Gündüz hiçbişi yapamıyorum, dinlenemediğimden göğüslerim öyle dolgun olmuyo. Gece de o uyursa uyumayı tercih ediyorum doğal olarak. Değişken olmakla birlikte günde max 10 saat falan uyuyor toplamda, çoğu şükür ki geceye denk geliyo. Gündüzleri Parça parca kısa süreli uyuyo genelde. Gece de 7-8 gibi uyutma çabalarım başlıyo ama 11-12 yi buluyo bazen de geçiyo. Sabaha kadar uykusunda acıktıkça emziriyorum, 1-2-3 saatte bir değişiyo bu da. 8-9 gibi uyandırdı, son zamanlarda 6da uyanıyor. Gece uykusunda bez de değiştirmiyorum uyanacak diye, 1 kez değiştiriyorum onu da karanlıkta hallediyorum sessiz ve Yavaşça. Sabaha karşı da gece sansın diye siyah bir tülbent örtüyorum beşiğin üstüne, bazen işe yarıyor
dün yaptırdık biz ki iyiki yaptımışım dedim.. doktorun yanındayken acilde bir bebek yatıyormuş rota virüsünden dolayı konuşurlarken duydum...arkadaşlar Rota asısı varmış yaptırdınız mı yada yaptırmayı dusunuyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?