2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...


bilmiyorum valla... uyuyarak büyümeleri lazım uykuda çok önemli ama nerdeee... böyle olunca süt saatinide dolduramıyorum... mecburen önceden veriyorum hep... uyku olmayınca hiç bir şey olmuyor... ne sağlam kafa ne yemek ne temizlik ... Allah'ım biran önce düzene soksun inşallah.
 

Bol sıvı özellikle su başta olmak üzere süt..ayran komposto.. bitki çayları içebilirsin.. bol salatalı yemekler... sağlıklı beslen stresten uzak dur ... humana nın stell tea sini içebilirsin.. aktardan anason , rezene , ısırgan , kimyon alıp karıştırıp içebilirisn.. az dedikçe azalır... sütünün bol olduğunu düşün.
 
Maşallah canım sütün yaramız... sağol paylaşım için..
 
Hatirladim tabi canim. Onemli olan saglikli olmalari bebeklerimizin rakamlarla teselli oluyoruz iste))) bende vermeye baslicam suyu. Sen nasil veriyosun suyu ben erikli ya da sakayi kaynatarak vermeyi dusunuyorum yoksa kaynatmama gerek yok mu.
eğer vereceksen kaynatmadan ver...
 
Bizde bugün 3. ayımızı doldurduuuk
yarın rota aşımız ve doktorda kontorlümüz vaar :)

Birazda uyusa zil takıp oynıcam ama sağlık olsun napalım :)
 
Benim kızımda 2,800 Doğdu sadece anne sütü .. 2. Ay kontrolünde 4,750 idi 16 Haziran 3.ay Kontrolü ...
2. Ayda kaç kiloydu tam olarak ?
 
Ben hala hiç adet olmadım 16 martta doğum Yaptım ... Annemde 7 ay olmamış yengem de 5 ay normal sanırım olmamam...
Mamayi begenmemistir degistir istersen. Bende sit be mama veriyirum sutle doymiyo evolvia veriyorm
 
:)))) bende bilemedim simdi napim diye bide nasil alisirsa oyle gider hep kaynatavak degiliz ya. Hem banyoda su yutuyyo sonucta sebeke suyu hemde
Mama suyunuda kaynatmamak lazm o zaman. Ben kaynatiyorum en azindan 6aya kadar kaaynatirim. Asilari tam degl korkarim bise bulasir diye
 
Ama kaparsa zaten banyoda kapar o sebeke suyu yaa ne hastalik desen var
. Hani cok fazla koruyunca daha cok hasta oluyorlar yaa
 
Ama kaparsa zaten banyoda kapar o sebeke suyu yaa ne hastalik desen var
. Hani cok fazla koruyunca daha cok hasta oluyorlar yaa
Ben de tamamen öyle düşünüyorum. O Yüzden çok titizlenmiyorum. Kıyafetlerine kendi temizliğine tabiki farklı. Mesela çok rahat giydiriyorum Şort Tişört sadece Alışsın diye. Az az Ağzına tadlar koyuyorum hiç 6 Ayı da beklemicem. Doyacak kıvamda değil tabiki Ağzına sürüyorum sadece. Geçen erik emdirdim mesela.
 
vaaavvv erik supermis ))) bende yavas yavas tattirivam ama soyle 4 un sonlarina dogru diyorum bi 10 gun falan gecsin baslicam ins. Eylulde ise baslicam pat diye ek gidaya gecemem ki boyle boyle alisacak
 


Canım öncelikle kendini üzme, mama veriyorum diye de pişmanlık duyma.. ben de aynı süreçten geçtim. Ama yılmadım önce emzirdim, doymazsa mama verdim, o uyuynca da sağdım, diğer öğününde verdim. BOl bol su içtim, şişem hep yanımdaydı. Her gün 15- 20 tane hurma yedim, bol bol kalsiyumlu yiyecek ve içecekler tükettim. tahin pekmez, dereotlu semizli yoğurt, bulgur pilavı, süt, rezene çayı hala daha tüketiyorum. Moral gerçekten çok önemli, bizzat yaşadım, stres olduğumda çocuk sürekli emmek istiyo, galiba gerçekten azalıyo ki uyumuyo..Allahım sabır versin, zor durum ama emin ol geçecek.

Çok yakın arkadaşım benden 3 gün önce doğum yaptı, bebiş memeyi hiç almadı, sürekli mama ile beslendi. Ona 3 saatte bir sağ mutlaka bir gün çenesi kuvvetlenince emecek dedim, 2 ay sonra biberonu tamamen bıraktı. 3 haftadır annesini emiyo :)
 
R
Size de cok gecmis olsun. Bizim doktorumuz da 4.ayina kadar bekleriz düzelmezse baska tedavi dedi insallah duzelir cok uzuluyorum
 
Canım kesinlikle kuru soğanı dene. Hatta 2-3 baş soğanı ye 6 saat e kalmadan iniyor sut ama öyle 5 dakika sonra beklemiycen ben çok memnunum
 
Kızlar park yatak kullanananız var mı? Acil bir tavsiyeye ihtiyacım var bu konuda.
Biz ev aldık yakın zamanda, şuanda oturduğunuz ev kira ve 2+1. Taşınacağımız ev 3+1 olacak ve inşallah 2016 Eylül ayında teslim. Taşınana dek çocuk odası almak istemiyorum bu yüzden, kullanabildiğim kadar üst komşumuzun verdiği Ahşap sallanabilir Oval beşiği yatakodamızda kullanıcam. Ayağa kalkabilir olunca da mecburen daha yüksek boyutta olan bi beşik tercih etmem gerekecek. Onu da evlenmeden önce çok az kullanmış olduğum genç odamın olduğu odaya koymayı planlıyorum. Çalışma masasını balkona çıkarınca tam bir park yatak sığacak şekilde Boşluk oluştu o odada, tabi yatakodamızda da kalabilir odaları ayırana dek, beşiği alınca oraya da sığar.
Beni taşınana dek idare edecek, yani 1,5 yaşına dek falan ; yüksek ve alçak ayarda kullanılabilen, uyurken sağa sola eli kolu çarpmayacak genişlikte olan, portatif arabayla şehir dışına götürebileceğim bişi olmalı. Sizce hangi marka ve model tercih edebilirim?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…