- 15 Ağustos 2014
- 66
- 28
- 288
Kilosu 5500 boyu 61 cmKilosu nasıl ben mama verdiğimde fark ediyorum doyunca uyuyor doymasa yarım saat salliyorum sonra yarım saat geçmeden kalkıyor
Al bende de var bir tane aynısından . 10 gündür büyün günü topla 2 - 2 buçuk saat anca yapıyor. Uykuyu alamadığı için huzursuzda olıyo sürekli mızlıyo. Sabah 6 da kalktı 9 da anca uyudu sanki çok uyumuş gibi 10 gözler fıldır fıldır kahvaltımı anca yaptım. Bira uyurum diye hevesleyordım nerdeee . Birde 2 gündür de yalnız yatarak uyumak istemiyor ne güZel yatırıyprdum şşş şşş yaparak uyutuyordum. Şimdi yatırdığım anda feryadı basıyor. Kaldır yatır yapıyorum kucağımda sakinliyo yatıronca yine aynı. Napıcam bilmiyom.
:)))) bende bilemedim simdi napim diye bide nasil alisirsa oyle gider hep kaynatavak degiliz ya. Hem banyoda su yutuyyo sonucta sebeke suyu hemdeValla canım ben kaynatmıyorum. Hazır su var direkt veriyorum. Bilmiyorum doğru mu ama. :)
Kızlar lütfen yardım. Ben kizina yetemiyorum 35 günlük ama sutum az. Aglays aglaya mama veriyorum gunde iki kez. Humana Rezene içiyorum.nasıl artar bu süt. Karpuz gaz yapar mi.mamayi biberonla veriyorum emmeyi bırakır mi.
Dua bekliyorum kimsesizim lütfen.
Maşallah canım sütün yaramız... sağol paylaşım için..Gunaydin kizlar umarim sizlerde bebislerinizde iyisinizdir. Biz dun 3 ayimizi doldurduk ve kontrokumuz vardi. Kilosu boyuna falan bakti doktor bu ay 1 kilo almis bebegim. Zaten ufak dogmustu 2.800 dogu simdi 6.300 anca iste yetismeye calisiyo bebegim yasitlarina. Bizde dun rotavirus asimizi yaptirdik. Ikinci doze 5. Ayda yapilacak.doktora sorduklarimi paylasayim ayni sorunlari olanlarada cevap olur. 2 _3 gunde bir kaka yapmasi eger kaka kati d3gilse normal rengide sariysa sorun yok. Bizimkinin cisi azaldi nornal dedi havalar isindi suyun bir kismini terle atiyodur dedi. Denize sokabilirsijiz dedi. Su verme konusuna gelince anne sutu yeter ama isterseniz 1 2 cay kasigi verebilirsiniz. Kati gida icin daha erken dedi onukuzdeki ay bakariz dedi. Bu aylarda sutte azalma olabilir dikkat et dedi. Aklima gelenler bunlar. Bu arada ben sadece anne sutu veriyorum. Hic mama vermiyorum. Boyle sorulari olanlar varsa diye paylasayim dedim doktorun dediklerini.
eğer vereceksen kaynatmadan ver...Hatirladim tabi canim. Onemli olan saglikli olmalari bebeklerimizin rakamlarla teselli oluyoruz iste))) bende vermeye baslicam suyu. Sen nasil veriyosun suyu ben erikli ya da sakayi kaynatarak vermeyi dusunuyorum yoksa kaynatmama gerek yok mu.
a kaynatmadan verim ben en iyisi bu herhaldeeğer vereceksen kaynatmadan ver...
Benim kızımda 2,800 Doğdu sadece anne sütü .. 2. Ay kontrolünde 4,750 idi 16 Haziran 3.ay Kontrolü ...Gunaydin kizlar umarim sizlerde bebislerinizde iyisinizdir. Biz dun 3 ayimizi doldurduk ve kontrokumuz vardi. Kilosu boyuna falan bakti doktor bu ay 1 kilo almis bebegim. Zaten ufak dogmustu 2.800 dogu simdi 6.300 anca iste yetismeye calisiyo bebegim yasitlarina. Bizde dun rotavirus asimizi yaptirdik. Ikinci doze 5. Ayda yapilacak.doktora sorduklarimi paylasayim ayni sorunlari olanlarada cevap olur. 2 _3 gunde bir kaka yapmasi eger kaka kati d3gilse normal rengide sariysa sorun yok. Bizimkinin cisi azaldi nornal dedi havalar isindi suyun bir kismini terle atiyodur dedi. Denize sokabilirsijiz dedi. Su verme konusuna gelince anne sutu yeter ama isterseniz 1 2 cay kasigi verebilirsiniz. Kati gida icin daha erken dedi onukuzdeki ay bakariz dedi. Bu aylarda sutte azalma olabilir dikkat et dedi. Aklima gelenler bunlar. Bu arada ben sadece anne sutu veriyorum. Hic mama vermiyorum. Boyle sorulari olanlar varsa diye paylasayim dedim doktorun dediklerini.
Ben hala hiç adet olmadım 16 martta doğum Yaptım ... Annemde 7 ay olmamış yengem de 5 ay normal sanırım olmamam...
Mamayi begenmemistir degistir istersen. Bende sit be mama veriyirum sutle doymiyo evolvia veriyormIyi aksamlar kizlarr bebislerle araniz iyidir umarim. Size bir sorum olacak benm kus 3.5 aylik oldu calismaya basladigim icin anne sutu ile birlikte devam sutu de veriyordum 1 ogün ancak son gunlerde icerken agliyor istemiyor bağırıyorama çalıştığım icin ek birsey vermek durumundaym cunku sagdigim sutle de doymuyor. Bebegi benimki kadar olan varsa fikir verebilir mi yardimlarinizi bekliyorm
Rota cok kotu bi virus yegenim oldy kac gun hastanede yatti swrumlar yedi. Bi suru kilo Verdi yavrum. Ozaman yiktu asisibana da rotavirüsü yaptırmak konusunda ikna edici bir konuşma yaptı ama devlet karşılamıyor. ve 142 tl. eşim yaptırırız diyor ama ben kararsız kaldım.
Neden kaynatmiyisunuz bans doktor kaynat dedieğer vereceksen kaynatmadan ver...
Mama suyunuda kaynatmamak lazm o zaman. Ben kaynatiyorum en azindan 6aya kadar kaaynatirim. Asilari tam degl korkarim bise bulasir diye:)))) bende bilemedim simdi napim diye bide nasil alisirsa oyle gider hep kaynatavak degiliz ya. Hem banyoda su yutuyyo sonucta sebeke suyu hemde
Ben de tamamen öyle düşünüyorum. O Yüzden çok titizlenmiyorum. Kıyafetlerine kendi temizliğine tabiki farklı. Mesela çok rahat giydiriyorum Şort Tişört sadece Alışsın diye. Az az Ağzına tadlar koyuyorum hiç 6 Ayı da beklemicem. Doyacak kıvamda değil tabiki Ağzına sürüyorum sadece. Geçen erik emdirdim mesela.Ama kaparsa zaten banyoda kapar o sebeke suyu yaa ne hastalik desen var
. Hani cok fazla koruyunca daha cok hasta oluyorlar yaa
vaaavvv erik supermisBen de tamamen öyle düşünüyorum. O Yüzden çok titizlenmiyorum. Kıyafetlerine kendi temizliğine tabiki farklı. Mesela çok rahat giydiriyorum Şort Tişört sadece Alışsın diye. Az az Ağzına tadlar koyuyorum hiç 6 Ayı da beklemicem. Doyacak kıvamda değil tabiki Ağzına sürüyorum sadece. Geçen erik emdirdim mesela.
Kızlar lütfen yardım. Ben kizina yetemiyorum 35 günlük ama sutum az. Aglays aglaya mama veriyorum gunde iki kez. Humana Rezene içiyorum.nasıl artar bu süt. Karpuz gaz yapar mi.mamayi biberonla veriyorum emmeyi bırakır mi.
RMerak etme canım önceki kızımda hemen başlamıştık ama bir kaç sonra dengesiz Dr bıraktırdı gectı doye 6 aylık tı Türkiye ye gelmiştik orada Röntgen de hiç iyileşmedigi çıktı cok Ağladım o zaman hemen aparat yazdı Dr aldık Türkiye den ama cok Hantal agır birşeyfı geri buraya döndüğümüzde başka Dr buldum o cok hafıf Çocuğum rahat hareket edecegı bir şey verdi onunla emekleyebildi kızım tam bir yasında bıraktık kullanmayı tamamen geçmişti .
Size de cok gecmis olsun. Bizim doktorumuz da 4.ayina kadar bekleriz düzelmezse baska tedavi dedi insallah duzelir cok uzuluyorumMerak etme canım önceki kızımda hemen başlamıştık ama bir kaç sonra dengesiz Dr bıraktırdı gectı doye 6 aylık tı Türkiye ye gelmiştik orada Röntgen de hiç iyileşmedigi çıktı cok Ağladım o zaman hemen aparat yazdı Dr aldık Türkiye den ama cok Hantal agır birşeyfı geri buraya döndüğümüzde başka Dr buldum o cok hafıf Çocuğum rahat hareket edecegı bir şey verdi onunla emekleyebildi kızım tam bir yasında bıraktık kullanmayı tamamen geçmişti .
Canım kesinlikle kuru soğanı dene. Hatta 2-3 baş soğanı ye 6 saat e kalmadan iniyor sut ama öyle 5 dakika sonra beklemiycen ben çok memnunumKızlar lütfen yardım. Ben kizina yetemiyorum 35 günlük ama sutum az. Aglays aglaya mama veriyorum gunde iki kez. Humana Rezene içiyorum.nasıl artar bu süt. Karpuz gaz yapar mi.mamayi biberonla veriyorum emmeyi bırakır mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?