- 16 Temmuz 2014
- 1.487
- 1.324
- 208
Ben uyurken hıc corap gıydırmem bazen uyanıkkende gıydırmem, cıplak hoşuna gıdıyor tepiklemek
Nerde yasiyorsunuz merak ettim.

Kızlar Bebişlerinizi nası uyutuyorsunuz, hemen dalıyor mu uykuya? Gece uykusu için kaçta yatırıyorsunuz? Gece ve gündüz toplam kaçar saat uyuyorlar?
Bizimki çok az uyuyo gibi geliyo, gerçi Dr bi bebek ihtiyacı kadar uyur dedi ama. Bebekler uyuya uyuya büyür diye bilirim Gündüz hiçbişi yapamıyorum, dinlenemediğimden göğüslerim öyle dolgun olmuyo. Gece de o uyursa uyumayı tercih ediyorum doğal olarak. Değişken olmakla birlikte günde max 10 saat falan uyuyor toplamda, çoğu şükür ki geceye denk geliyo. Gündüzleri Parça parca kısa süreli uyuyo genelde. Gece de 7-8 gibi uyutma çabalarım başlıyo ama 11-12 yi buluyo bazen de geçiyo. Sabaha kadar uykusunda acıktıkça emziriyorum, 1-2-3 saatte bir değişiyo bu da. 8-9 gibi uyandırdı, son zamanlarda 6da uyanıyor. Gece uykusunda bez de değiştirmiyorum uyanacak diye, 1 kez değiştiriyorum onu da karanlıkta hallediyorum sessiz ve Yavaşça. Sabaha karşı da gece sansın diye siyah bir tülbent örtüyorum beşiğin üstüne, bazen işe yarıyor![]()
Benim kizim aksam 11-12 gibi emerek, ayakta sallayarak yada cok uykusu varsa yataginda pispislayarak uyuyo. Gece 3-4 gibi 5-6 gibi emip yine uyuyo sonra 8 de uyaniyo ve kakasini yapiyo altini degistiriyorum gece bez degistirmiyorum. Gun icerisinde parca parca uyuyo en fazla yarim saat eger banyo yaptiysa bir saati geciyo.
Ana kucagina takili oyuncaklariyla oynamayi cok seviyor ve yavas yavas onlara uzaniyo

Bu aralar surekli sallanmak istiyo buna bir cozum bulmam lazim