Ben 13 Mart'ta doğum yaptım 1 haziranda adet oldum eskisi gibi şimdilikBen 19 martta dogum yaptim bir kez adet oldum o da 4 gun surdu am az oldum, hala da ikinciyi olmadim duzene oturmasi uzun surecek galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 13 Mart'ta doğum yaptım 1 haziranda adet oldum eskisi gibi şimdilikBen 19 martta dogum yaptim bir kez adet oldum o da 4 gun surdu am az oldum, hala da ikinciyi olmadim duzene oturmasi uzun surecek galiba
Bizimkide şimdi kolumun altına sokuyor kafasını öyle uyuyor meme emmiyoruz ama kolumu emmeye çalışıyor oradaAl bende de var bir tane aynısından . 10 gündür büyün günü topla 2 - 2 buçuk saat anca yapıyor. Uykuyu alamadığı için huzursuzda olıyo sürekli mızlıyo. Sabah 6 da kalktı 9 da anca uyudu sanki çok uyumuş gibi 10 gözler fıldır fıldır kahvaltımı anca yaptım. Bira uyurum diye hevesleyordım nerdeee . Birde 2 gündür de yalnız yatarak uyumak istemiyor ne güZel yatırıyprdum şşş şşş yaparak uyutuyordum. Şimdi yatırdığım anda feryadı basıyor. Kaldır yatır yapıyorum kucağımda sakinliyo yatıronca yine aynı. Napıcam bilmiyom.
Ben daha hiç regl olmadım 28 şıbatta doğım yaptım
Canım yetemiyorum diye Düşünme. Ben de vermiştim biberonla ama 40ındaydı belki ondan alışmamıştır. Şimdi daha bilinçliler alışabilir ama emmeyi seviyorsa memeyi zor bırakır. Dere otu ve Sütlü tatlılar bende fark ediyordu. Tahin helvası Işe yarar ama en önemlisi bence su ve düzenli beslenme. Bir de moralin iyiyse artar sütün. Canını Sıkma o zaman iyice aZalır. Hepimiz geçiyoruz o dönemden. Iki gündür moralim bozuktu benim akşamları sütüm kalmamıştı mama verdim.Kızlar lütfen yardım. Ben kizina yetemiyorum 35 günlük ama sutum az. Aglays aglaya mama veriyorum gunde iki kez. Humana Rezene içiyorum.nasıl artar bu süt. Karpuz gaz yapar mi.mamayi biberonla veriyorum emmeyi bırakır mi.
Dua bekliyorum kimsesizim lütfen.
Paylaşımın için teşekkürler canım. Su veriyorum ben de ara sıra. Çok sıcak havalar burada. Maşallah yavrunu büyütmüşsün çok güzel kilosu. Benimki 3250 Doğdu seninkinden az kilosu konuşmuştuk hatırlarsın.Gunaydin kizlar umarim sizlerde bebislerinizde iyisinizdir. Biz dun 3 ayimizi doldurduk ve kontrokumuz vardi. Kilosu boyuna falan bakti doktor bu ay 1 kilo almis bebegim. Zaten ufak dogmustu 2.800 dogu simdi 6.300 anca iste yetismeye calisiyo bebegim yasitlarina. Bizde dun rotavirus asimizi yaptirdik. Ikinci doze 5. Ayda yapilacak.doktora sorduklarimi paylasayim ayni sorunlari olanlarada cevap olur. 2 _3 gunde bir kaka yapmasi eger kaka kati d3gilse normal rengide sariysa sorun yok. Bizimkinin cisi azaldi nornal dedi havalar isindi suyun bir kismini terle atiyodur dedi. Denize sokabilirsijiz dedi. Su verme konusuna gelince anne sutu yeter ama isterseniz 1 2 cay kasigi verebilirsiniz. Kati gida icin daha erken dedi onukuzdeki ay bakariz dedi. Bu aylarda sutte azalma olabilir dikkat et dedi. Aklima gelenler bunlar. Bu arada ben sadece anne sutu veriyorum. Hic mama vermiyorum. Boyle sorulari olanlar varsa diye paylasayim dedim doktorun dediklerini.
Hatirladim tabi canim. Onemli olan saglikli olmalari bebeklerimizin rakamlarla teselli oluyoruz istePaylaşımın için teşekkürler canım. Su veriyorum ben de ara sıra. Çok sıcak havalar burada. Maşallah yavrunu büyütmüşsün çok güzel kilosu. Benimki 3250 Doğdu seninkinden az kilosu konuşmuştuk hatırlarsın.
73 gunluk. Kullanıyorum. Dr da ok dediSağolasın canım memnun musun peki bebegin kaç gunluk kullanıyor musub
Canim oncelikle sakin ol stres yapma inan her annejin sutujun azaldigi zamanlar oluyo. Ben yaptiklarimi analatayim eger cevremdekileri dinleseydim simdi sadece mama veriyor olurdum. Neler duymadim ki yok gogsun yumusak. Yok sutun sulu. Yok bu cocuk az kilo almis ama hic birini dinlemedim sutumu arttirmak icin ugrastim. Humanayi ictim her gun iki su bardagi rezene kimyon cayi ictim. Sabahlari ac karinla cay kasigi corek otu yedim gun icinde hurma yedim 10 tane falan. Goren diyodu sen ne cok sey yapiyosun boyle cok ugrasiyossun diye. 2 ay boyunca hic vazgecmedim ve cok sukur ki ogluma hic mama vermedim. Tabi en onemlisi emzirdim ne saat hesabi yaptim ne yorgunluk emzirdim gece bile o uyurken verdim memeyi cok sukur o emdikce artti sutum. Sukurler olsun simsi 3 ay bitti sut sorunumuz yok. Sende kendine inan her annenin sutu yavrusuna yeter caba biraz. Rabbim onlari verdi rizkini sutunude verir insallah. Sakin vazgecme. Bide tabsiyem mamayi kasikla ver. Ve once emzir iyice emsin sonra maam verKızlar lütfen yardım. Ben kizina yetemiyorum 35 günlük ama sutum az. Aglays aglaya mama veriyorum gunde iki kez. Humana Rezene içiyorum.nasıl artar bu süt. Karpuz gaz yapar mi.mamayi biberonla veriyorum emmeyi bırakır mi.
Dua bekliyorum kimsesizim lütfen.
Surekli emiyor zaten kardesm. Inşaallah artar yeter seninkidw. Cok zormus.Benimki de emmiyor canım sütüm azdı biberona alıştı çok üzüldüm ama ne yaptıysam sütüm artmadı sağlıklı olsun yeter ne yapalım yapacak bişey yok elimden geleni yaptım eğer sütün çok az değilse sürekli emzir artar canım e bebek te milk plus var o biraz arttırdı ama emmeside lazım
Zor dönemden geçiyorum.estende az destek görünce etkiliyor sanirim . Surekli emiyor uykuya dalamiyo acliktanmis. Mamayi verince sutum azicim birikti.uyudu. bende yapiyorum dediklerini inan.insallah artar.geçen uyudu 3 saat bi göğsümü sagdim 50 ml çıktı yeterli mi bilemedim.Canim oncelikle sakin ol stres yapma inan her annejin sutujun azaldigi zamanlar oluyo. Ben yaptiklarimi analatayim eger cevremdekileri dinleseydim simdi sadece mama veriyor olurdum. Neler duymadim ki yok gogsun yumusak. Yok sutun sulu. Yok bu cocuk az kilo almis ama hic birini dinlemedim sutumu arttirmak icin ugrastim. Humanayi ictim her gun iki su bardagi rezene kimyon cayi ictim. Sabahlari ac karinla cay kasigi corek otu yedim gun icinde hurma yedim 10 tane falan. Goren diyodu sen ne cok sey yapiyosun boyle cok ugrasiyossun diye. 2 ay boyunca hic vazgecmedim ve cok sukur ki ogluma hic mama vermedim. Tabi en onemlisi emzirdim ne saat hesabi yaptim ne yorgunluk emzirdim gece bile o uyurken verdim memeyi cok sukur o emdikce artti sutum. Sukurler olsun simsi 3 ay bitti sut sorunumuz yok. Sende kendine inan her annenin sutu yavrusuna yeter caba biraz. Rabbim onlari verdi rizkini sutunude verir insallah. Sakin vazgecme. Bide tabsiyem mamayi kasikla ver. Ve once emzir iyice emsin sonra maam ver
Çok iyi o zaman emdik,e artar ikincisinde hiç biberon vermiycem çok üzgünüm ama yapacağım birşey yok bende çok uğraştım ama benim sütüm 5 ml filan çıkıyor sağınca yok süt yok 40 na kadar arada emiyordu gelmeyince Bıraktı kızım sürekli emzir canımSurekli emiyor zaten kardesm. Inşaallah artar yeter seninkidw. Cok zormus.
Sağlık Ocağı'nda hemşiremiz rotavirüsü aşısının gereksiz OLDUĞUNU söyledi ishal virüsü içinmiş fakat ishalin bir Sürü virüs çeşidi OLDUĞUNU söyledi ben olsam çocuğuma yaptırmam dedi bizde kararsız kaldık hatta doktorunuz mu yaptırın diye dedi bizde arkadaşlardan duyduğumuzu söyledik
Aynı şeyleri bende duydum aynen kararsızımBizimde haftaya doktor kontrolumuz var ama asisini yaptitiken ebeyle konustum sonrasinda tanidik olan ebelerle gorustum asi kardinin disindaki asilari yaptirmanin anlami yok dediler. Cunku rotavasisi iki vurus icin gecerlismis ama mikrop yuz sekilde olabilirmis, her cocuk oyle yada boyle bu virusu gecerirmis, bende cok kararsizim bakalim doktorum ne diyecek
Valla canım ben kaynatmıyorum. Hazır su var direkt veriyorum. Bilmiyorum doğru mu ama. :)Hatirladim tabi canim. Onemli olan saglikli olmalari bebeklerimizin rakamlarla teselli oluyoruz iste))) bende vermeye baslicam suyu. Sen nasil veriyosun suyu ben erikli ya da sakayi kaynatarak vermeyi dusunuyorum yoksa kaynatmama gerek yok mu.
Canim bebekelrin emmesiyle saginca cikan sut ayni olmuyo bebekler emibce daha cok gelir sagdigini baz alip ona gore hareket etme . Esinin destek olmamasi sorun ama simdi sen bebegine ve kendineodaklan bence. bide uykuya dalamamasi surekli emmek istemesi sadece ac oldugu icin degildir gazi vardir belki . Bebekler sadece ac olduklari icin emmek istemzler agrisibgazi uykusu olunca baska baska bussuru sebep bulur onlar emmek icin ama gazinin olmasi buyuk ihtimal ona dikkat et bakalim.Zor dönemden geçiyorum.estende az destek görünce etkiliyor sanirim . Surekli emiyor uy kuya dalamiyo acliktanmis. Mamayi verince sutum azicim birikti.uyudu. bende yapiyorum dediklerini inan.insallah artar.geçen uyudu 3 saat bi göğsümü sagdim 50 ml çıktı yeterli mi bilemedim.
Benim kızın vajinadan akıntı geliyor kızlar dr a götürmeli miyiz
Merhaba mart anneleri.. bende 5 mart 2015'te doğum yaptım. Çok şükür sağlıklı ve huzurlu bir bebeğe sahibim :)
Mama olarak similac öneriyorum. Humana still çayları nasıl içiyorsunuz yaafedersiniz de doktorumda bana rezene aldırttı kokusundan içemedim. Onun yerine süt yapsın diye bol bol taze soğan ve maydonoz yiyorum :) Tam inek oldum annemin deyimiyle :)
Kilosu nasıl ben mama verdiğimde fark ediyorum doyunca uyuyor doymasa yarım saat salliyorum sonra yarım saat geçmeden kalkıyorMerhaba herkese benimde 70 günlük bir oğlum var son zamanlarda gece en fazla bir saat uyuyor en sonra dörde kalkıyor ve ağlıyor sürekli acaba sutum yetmiyor mu diye düşünüyorum ya da bu durum normal mi
Sağlık Ocağı'nda hemşiremiz rotavirüsü aşısının gereksiz OLDUĞUNU söyledi ishal virüsü içinmiş fakat ishalin bir Sürü virüs çeşidi OLDUĞUNU söyledi ben olsam çocuğuma yaptırmam dedi bizde kararsız kaldık hatta doktorunuz mu yaptırın diye dedi bizde arkadaşlardan duyduğumuzu söyledik