2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Doktor tavsiyesiyle ek gıdaya geçebilirsin belkide

Merhaba kızlar size en acilinden bi sorum olacak. Benim melegimin kalca sorunu çıktı çift bez kullanıyoruz ama kanguru da kullan dedi doktor bi türlü karar veremedim hangi marka alsam diye hamileyken almıştım bi tane hiç kullanışlı değil. Önerisi olan var mı

Merhaba arkadaslar bugün son kez ortopedi Dr randevumuz vardı cok şükür iyi gecti sorun cıkmadı ama daha önce kızımda vardı kalça cıkıklıgı bir sene aparat taktık gecti şimdi koşuyor bile benden güzel . İnş böyle sorun cıkan arkadaşların bebekleri de kolaylıkla atlatır

Ben boba 4g aldim. Gecmis olsun

Geçmiş olsun canim ilk ne zaman belli oldu ve aparatı ne zaman takmaya başladın

Bizim de 2 aylik kontrol de belli oldu alfa acisi 58 çift bez kullanıyoruz ama korkuyorum geç kalirsak diye
Merak etme canım önceki kızımda hemen başlamıştık ama bir kaç sonra dengesiz Dr bıraktırdı gectı doye 6 aylık tı Türkiye ye gelmiştik orada Röntgen de hiç iyileşmedigi çıktı cok Ağladım o zaman hemen aparat yazdı Dr aldık Türkiye den ama cok Hantal agır birşeyfı geri buraya döndüğümüzde başka Dr buldum o cok hafıf Çocuğum rahat hareket edecegı bir şey verdi onunla emekleyebildi kızım tam bir yasında bıraktık kullanmayı tamamen geçmişti .

sanırım bende de aynı durum söz konusu olacak. 15 haziran da işe başlayacağım ve sağdığım sütle nasıl idare edecek bilemiyorum. şuan da mama veriyorum ama günde 2 kez sadece. (gece karnı tok yatınca 5-6 saat uyuyor). iş sabahı emzirir anneme bırakırım ama önceki gün sağdığım sütle ben gelene kadar idare eder mi bilemiyorum

boba marka kangurular super kullanıştı ama biraz tuzlu...

Tarihlerimiz bire bir aynı

Kızlar lütfen yardım. Ben kizina yetemiyorum 35 günlük ama sutum az. Aglays aglaya mama veriyorum gunde iki kez. Humana Rezene içiyorum.nasıl artar bu süt. Karpuz gaz yapar mi.mamayi biberonla veriyorum emmeyi bırakır mi.
Dua bekliyorum kimsesizim lütfen.

Cok sağolun gazi geçti şükürr

Geçmiş olsun

Gunaydin kizlar umarim sizlerde bebislerinizde iyisinizdir. Biz dun 3 ayimizi doldurduk ve kontrokumuz vardi. Kilosu boyuna falan bakti doktor bu ay 1 kilo almis bebegim. Zaten ufak dogmustu 2.800 dogu simdi 6.300 anca iste yetismeye calisiyo bebegim yasitlarina. Bizde dun rotavirus asimizi yaptirdik. Ikinci doze 5. Ayda yapilacak.doktora sorduklarimi paylasayim ayni sorunlari olanlarada cevap olur. 2 _3 gunde bir kaka yapmasi eger kaka kati d3gilse normal rengide sariysa sorun yok. Bizimkinin cisi azaldi nornal dedi havalar isindi suyun bir kismini terle atiyodur dedi. Denize sokabilirsijiz dedi. Su verme konusuna gelince anne sutu yeter ama isterseniz 1 2 cay kasigi verebilirsiniz. Kati gida icin daha erken dedi onukuzdeki ay bakariz dedi. Bu aylarda sutte azalma olabilir dikkat et dedi. Aklima gelenler bunlar. Bu arada ben sadece anne sutu veriyorum. Hic mama vermiyorum. Boyle sorulari olanlar varsa diye paylasayim dedim doktorun dediklerini.

Ilk ay için normal cnm
Cok sağolun cevap icin. Siz ebesiniz sanirim.önceki sayfalari okudum da. Sutum biraz az nasil artirirm. Surekli emiyo uykusu az diye birikmiyo yada sutum az diye uyumuyo.ne yapmalıyım. Iki kez mama veriyorum sut biriksin diye doğru mu yapıyormb bilmiyorm

Benimki de emmiyor canım sütüm azdı biberona alıştı çok üzüldüm ama ne yaptıysam sütüm artmadı sağlıklı olsun yeter ne yapalım yapacak bişey yok elimden geleni yaptım eğer sütün çok az değilse sürekli emzir artar canım e bebek te milk plus var o biraz arttırdı ama emmeside lazım

Sağlık Ocağı'nda hemşiremiz rotavirüsü aşısının gereksiz OLDUĞUNU söyledi ishal virüsü içinmiş fakat ishalin bir Sürü virüs çeşidi OLDUĞUNU söyledi ben olsam çocuğuma yaptırmam dedi bizde kararsız kaldık hatta doktorunuz mu yaptırın diye dedi bizde arkadaşlardan duyduğumuzu söyledik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…