2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Slm kızlar.bende rotarix yaptırdım ishal aşısı.2 doz olanı onerıyorum dedi.2 ay açısından 1 ay sonra yapıldı.140 liraydı.
Sesli gülüyoruz.gazımız yok gibi bişey.bazen oluyor çünkü .5 günlük daha rapor aldım. Haftaya da izin alıcam .15 Haziran da başlıyor okul. .İş hayatı iki çocuklu nasıl olacak bakalım

3. Ayda aşı yok. Kılo boy takibi yapıyorlar.

Kizlar Ben 2.kwz adet oldm.kanamam o kadar cokki sizdede boylemi. Pedden tasiyo gece pedi kullaniuorum ama yetmiyo

ben 5 martta doğum yaptım, halen regl olmadım. cuma günü rotavirüs aşısı için sağlık ocağına gittiğimde soracağım normal mi diye.. spiral taktıracağım ama öncesinde birkaç kez regl olmak gerekiyormuş sanırım. sizin bilginz var mı?

Be
ben de bu hafta rapor aldım. Burda rapor sıkıntı bakalım haftaya nasıl alacağım sonra seminerlere kızınla gideceğiz inşallah

Bi çocuk bütüüün bir günü toplam iki saatlik uykuyla geçirirmi ?. Hiçmi uyumaz yaa ya sabır diuorum
Al bende de var bir tane aynısından . 10 gündür büyün günü topla 2 - 2 buçuk saat anca yapıyor. Uykuyu alamadığı için huzursuzda olıyo sürekli mızlıyo. Sabah 6 da kalktı 9 da anca uyudu sanki çok uyumuş gibi 10 gözler fıldır fıldır kahvaltımı anca yaptım. Bira uyurum diye hevesleyordım nerdeee . Birde 2 gündür de yalnız yatarak uyumak istemiyor ne güZel yatırıyprdum şşş şşş yaparak uyutuyordum. Şimdi yatırdığım anda feryadı basıyor. Kaldır yatır yapıyorum kucağımda sakinliyo yatıronca yine aynı. Napıcam bilmiyom.

Kizlar Ben 2.kwz adet oldm.kanamam o kadar cokki sizdede boylemi. Pedden tasiyo gece pedi kullaniuorum ama yetmiyo
Ben daha hiç regl olmadım 28 şıbatta doğım yaptım

Biz yarin 3 aylik oluyoruz. Doktora 2. Ayda gittik rotavirus asisi biz de olduk. Bundan sonra 4, 6, 9, 12 aylarda gorusecegiz dedi. Her ay gitmeye gerek yok yani. Yine de saglik ocaginda boy kilo kontrolu icin ugrayacaz kismetse.bebisler masallah cok cabuk buyuyor

Iyi aksamlar kizlarr bebislerle araniz iyidir umarim. Size bir sorum olacak benm kus 3.5 aylik oldu calismaya basladigim icin anne sutu ile birlikte devam sutu de veriyordum 1 ogün ancak son gunlerde icerken agliyor istemiyor bağırıyorama çalıştığım icin ek birsey vermek durumundaym cunku sagdigim sutle de doymuyor. Bebegi benimki kadar olan varsa fikir verebilir mi yardimlarinizi bekliyorm

Calisma saatleri ni ayarlamak zor mu?benim kız da almamıştı biberon.sagmıstım hepsini attım. Umarım iyi bir yol bulursun

Ben 20 subatta dogum yaptım .
15 Nisan
8 Mayıs
22 Mayıs ta adet oldum.Cok kanama bende de var. Düzene girene kadar olur dedi dogum doktor u.ptesi tahlil yaptırcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…