- 16 Temmuz 2014
- 1.487
- 1.324
- 208
Bi çocuk bütüüün bir günü toplam iki saatlik uykuyla geçirirmi ?. Hiçmi uyumaz yaaya sabır diuorum
3. Ayda aşı yok. Kılo boy takibi yapıyorlar.3.ay kontrolüne gittiniz mi,extra bişey yapılıyor mu kalça ultrasonu gibi,biz2.ay kontrolde rota virüsü kaptığımız için artık dr çok gitmeme kararı aldım,en azından aşılarını yaptırıp sonra giderim,
inşallah :)Günaydın güzel bir gün olsun inşallah
ah canım nerdeeeeAhh ah iki saati kesintisiz uyusa o da kabulum 15 dk 20 dk lik uykular, beni biraksalar nasil uyurum
Kizlar Ben 2.kwz adet oldm.kanamam o kadar cokki sizdede boylemi. Pedden tasiyo gece pedi kullaniuorum ama yetmiyo
ben de bu hafta rapor aldım. Burda rapor sıkıntı bakalım haftaya nasıl alacağımSlm kızlar.bende rotarix yaptırdım ishal aşısı.2 doz olanı onerıyorum dedi.2 ay açısından 1 ay sonra yapıldı.140 liraydı.
Sesli gülüyoruz.gazımız yok gibi bişey.bazen oluyor çünkü .5 günlük daha rapor aldım. Haftaya da izin alıcam .15 Haziran da başlıyor okul. .İş hayatı iki çocuklu nasıl olacak bakalım
Al bende de var bir tane aynısından . 10 gündür büyün günü topla 2 - 2 buçuk saat anca yapıyor. Uykuyu alamadığı için huzursuzda olıyo sürekli mızlıyo. Sabah 6 da kalktı 9 da anca uyudu sanki çok uyumuş gibi 10 gözler fıldır fıldır kahvaltımı anca yaptım. Bira uyurum diye hevesleyordım nerdeee . Birde 2 gündür de yalnız yatarak uyumak istemiyor ne güZel yatırıyprdum şşş şşş yaparak uyutuyordum. Şimdi yatırdığım anda feryadı basıyor. Kaldır yatır yapıyorum kucağımda sakinliyo yatıronca yine aynı. Napıcam bilmiyom.Bi çocuk bütüüün bir günü toplam iki saatlik uykuyla geçirirmi ?. Hiçmi uyumaz yaaya sabır diuorum
Ben daha hiç regl olmadım 28 şıbatta doğım yaptımKizlar Ben 2.kwz adet oldm.kanamam o kadar cokki sizdede boylemi. Pedden tasiyo gece pedi kullaniuorum ama yetmiyo
Ben daha hiç regl olmadım 28 şıbatta doğım yaptım
Ahh ah iki saati kesintisiz uyusa o da kabulum 15 dk 20 dk lik uykular, beni biraksalar nasil uyurum
Biz yarin 3 aylik oluyoruz. Doktora 2. Ayda gittik rotavirus asisi biz de olduk. Bundan sonra 4, 6, 9, 12 aylarda gorusecegiz dedi. Her ay gitmeye gerek yok yani. Yine de saglik ocaginda boy kilo kontrolu icin ugrayacaz kismetse.bebisler masallah cok cabuk buyuyor3.ay kontrolüne gittiniz mi,extra bişey yapılıyor mu kalça ultrasonu gibi,biz2.ay kontrolde rota virüsü kaptığımız için artık dr çok gitmeme kararı aldım,en azından aşılarını yaptırıp sonra giderim,
Ben hala hiç adet olmadım 16 martta doğum Yaptım ... Annemde 7 ay olmamış yengem de 5 ay normal sanırım olmamam...Kizlar Ben 2.kwz adet oldm.kanamam o kadar cokki sizdede boylemi. Pedden tasiyo gece pedi kullaniuorum ama yetmiyo
Olabilir bende 2 gündür bi şiş hissediyorum karnımıAynen canım bende olmadım daha 1 gün oldu ama o da sayılmaz. Bende 20 martta doğum yaptım. Olmadığı için mi bilmem ama şişkinlik oluyo bende.
Ben 40im.cikti 10gun sonra adet oldmBen hala hiç adet olmadım 16 martta doğum Yaptım ... Annemde 7 ay olmamış yengem de 5 ay normal sanırım olmamam...
Iyi aksamlar kizlarr bebislerle araniz iyidir umarim. Size bir sorum olacak benm kus 3.5 aylik oldu calismaya basladigim icin anne sutu ile birlikte devam sutu de veriyordum 1 ogün ancak son gunlerde icerken agliyor istemiyor bağırıyorama çalıştığım icin ek birsey vermek durumundaym cunku sagdigim sutle de doymuyor. Bebegi benimki kadar olan varsa fikir verebilir mi yardimlarinizi bekliyorm
Calisma saatleri ni ayarlamak zor mu?benim kız da almamıştı biberon.sagmıstım hepsini attım. Umarım iyi bir yol bulursunIyi aksamlar kizlarr bebislerle araniz iyidir umarim. Size bir sorum olacak benm kus 3.5 aylik oldu calismaya basladigim icin anne sutu ile birlikte devam sutu de veriyordum 1 ogün ancak son gunlerde icerken agliyor istemiyor bağırıyorama çalıştığım icin ek birsey vermek durumundaym cunku sagdigim sutle de doymuyor. Bebegi benimki kadar olan varsa fikir verebilir mi yardimlarinizi bekliyorm
Ben 20 subatta dogum yaptım .Kizlar Ben 2.kwz adet oldm.kanamam o kadar cokki sizdede boylemi. Pedden tasiyo gece pedi kullaniuorum ama yetmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?