Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosgeldin canım aramıza. Bebişlerle hayat nasıl ? Yanlız mısın yardımcı olacak birşleri var mı yanında?Slm mart anneleri ben mart annesiym 13 mart 2015 de dogdu ikizlerim uzun zamamdir sizleri takip ediyorum bende karabukluyum
canim o puturler benim oglumda da vardi sebamed in bebekler icin yuz kremi var ondan kullaniyorum gunde 1 kere bazen unutuyorum cok duzenli surmedigim halde o kadar iyi geldi ki hic bir sey kalmadi cildinde kurulukta verdi o da gectiHep oyle degil caniiiim. En iyi gunlerimiz boyle. Ayakta da salladigimiz oluyor, ve bazen de avucta basini poposunu tutup asagi yukari sallarken sakinlestigi de oluyor ki bu coook zor artik kol kaslarim bayagi gelisti :) cok sukur memeci degil kizim, emer doyar diliyle iter. 3 martta dogduk canim, minicikti 2800 gram. Bizim sikintimiz yuznde cikan puturler, aglayinca kizariyorlar, kasinti veriyorlar, uykusunda elleri hep yuzunde hamilelik sirasinda benden gecen hormonlardanmis. Goz kapaklarindan boynuna kadar, cok huzursuz oluyor kuzum
Benim bu ay çok az Aldı kızlar. 3. Ayda az alıyorlar ama benimki biraz fazla az oldu. 400 gr Aldı. Şu anda 6 kilo. 18 Şubat doğumluCevremdekiler 3. Ayda azalir normal diyolar.bende emzik veriyorum ama sadece uyurken. Bakalim kontrolde gorcez kilo alimini gerci daha var kontrole ama.
Benimkinin kilo alımı sadece anne sütü olduğu zaman yavaştı 20 günde 200 gr almıştı dr mamayı kesin vermemi söyledi. Bakalım 3. Ay kontrolümüzde kilo alımını görecez mamayla. Bir de biberon sorunumuz vardı bizim hamileyken aldığım dr brown marka biberonu almadı öğürüyordu sürekli. Ben de inat edip bir şekilde veriyordum onunla o yüzden bir ara mamayı da almadı. Şimdi başka markalar denedim nuby, nuk ve avent aldım. En güzel nuk unkini sevdi hiç ağzından damlatmadan içiyor. Nuby i de aldı ama onda çok damlatıyor ağzından. Şöyle bir durum da var nuby daha az akıtıyor nuk a göre onunla içerken baya çekmesi gerekiyor. O da anne memesi gibi biraz emek vermesi gerektiği için nuby daha iyi gibi. Çünkü memeyi de bırakmamalı biberon kullanırken ona da dikkat etmem gerekiyor. Artık dönüşümlü veriyorum. Ayrıca nuk un şu özelliğini farkettim ondan içtiği zaman gazı olmuyor kızımın o anlamda da nuk iyi. Sadece emziren birinin yorumunun altına saçma oldu bu açıklamalarım ama benim gibi sıkıntı yaşayan arkadaşlar varsa okusun diye yazdım :)Sabah uynma saati bebek belirliyomus ve dedigin gibi kavta yatarsa yatsin 5 te uyanik ben ona ayak uydurmaya calisiyorum artik gunduz uyudugu sirada azda olsa bende yatiyorum. Benimki sık emmidigi icin gohuslerim hep yumusak emzirme duzeni olusturamadim bi turlu. Sadece anne sutu veriyorum ben simdiyeekadar kilo alimi iyiydi yani ayda 1 kilo aliyo. Bu ay bakacaz artik kac kilo aldigina. Sen mama da veriyosun galiba
A
Aynı gün doğmuşlar normal doğum mu
Gece uykusu olmayan sebebsiz yere aglayan yada uyumayan bebege 7 uyurlarin ismi arapca yazilip yattigi yastigini. Icine konursa bebek uyuyor ben denwdim cok faydasini gordum kizlar
Benimkinin kilo alımı sadece anne sütü olduğu zaman yavaştı 20 günde 200 gr almıştı dr mamayı kesin vermemi söyledi. Bakalım 3. Ay kontrolümüzde kilo alımını görecez mamayla. Bir de biberon sorunumuz vardı bizim hamileyken aldığım dr brown marka biberonu almadı öğürüyordu sürekli. Ben de inat edip bir şekilde veriyordum onunla o yüzden bir ara mamayı da almadı. Şimdi başka markalar denedim nuby, nuk ve avent aldım. En güzel nuk unkini sevdi hiç ağzından damlatmadan içiyor. Nuby i de aldı ama onda çok damlatıyor ağzından. Şöyle bir durum da var nuby daha az akıtıyor nuk a göre onunla içerken baya çekmesi gerekiyor. O da anne memesi gibi biraz emek vermesi gerektiği için nuby daha iyi gibi. Çünkü memeyi de bırakmamalı biberon kullanırken ona da dikkat etmem gerekiyor. Artık dönüşümlü veriyorum. Ayrıca nuk un şu özelliğini farkettim ondan içtiği zaman gazı olmuyor kızımın o anlamda da nuk iyi. Sadece emziren birinin yorumunun altına saçma oldu bu açıklamalarım ama benim gibi sıkıntı yaşayan arkadaşlar varsa okusun diye yazdım :)
Canim doktor bisey demedi mi hani boyke az almasi normalse sorun yok ama dedigin gibi fazla azsa ne yapmak gerekiyo acaba emmiyo yani benimkide napim uykuda mi verimBenim bu ay çok az Aldı kızlar. 3. Ayda az alıyorlar ama benimki biraz fazla az oldu. 400 gr Aldı. Şu anda 6 kilo. 18 Şubat doğumlu
Hosgeldin o zaman:))) allah bagislasin yavrularini. Senin isin bizimkinin ikikatidir simdi. Insallah yardim eden birileri vardir.Slm mart anneleri ben mart annesiym 13 mart 2015 de dogdu ikizlerim uzun zamamdir sizleri takip ediyorum bende karabukluyum
Hg maşallah ikizlerine ,, kız erkek? Karabük'te mi yaşıyorsun ?Slm mart anneleri ben mart annesiym 13 mart 2015 de dogdu ikizlerim uzun zamamdir sizleri takip ediyorum bende karabukluyum
Twsekkurler :)Seni burada gotmek guzel canim :))
Ne ilgisi varmis kkordon boyuyla doğum seklinin?normal olacaktı kordon kısa imiş sezeryan oldum
Evet canim. Yeditepe suat bey. Sen?Twsekkurler :)
Daimi dr edindinmi cocuk dr canim
Ne ilgisi varmis kkordon boyuyla doğum seklinin?
Canim ben normal dogum yaptim. Kordon kani alindi kizimin saklamak icin. Ama dogumda dr kordon cok kisa ve o nedenle kan cok az dedi. Nitekim yeterli kan toplanamamis. Bundan dolayi sordumkordonu çok kısa olunca bebek aşağı itemiyormuş kendisini 18 saat sancı çektim...
Canim ben normal dogum yaptim. Kordon kani alindi kizimin saklamak icin. Ama dogumda dr kordon ki kisa ve o nedenle kan cok az dedi. Nitekim yeterli kan toplanamamis. Bundan dolayi sordum
Âmin inşallah canım, cümlemize12 dk öndesin :) bahtı güzel olsun hepsinin....
Yani ay olarak kilosu az almış ama 3. Aya göre normal kiloda. O Yüzden endişelenmedim ben. Ama diğer ayda böyle olursa mamaya ya da ek bir Şeyler vermeye başlarım. Emmesi falan da çok iyi. 2 saat olmadan etmiyor. Gece bir kere emiyor benimki de.Canim doktor bisey demedi mi hani boyke az almasi normalse sorun yok ama dedigin gibi fazla azsa ne yapmak gerekiyo acaba emmiyo yani benimkide napim uykuda mi verim