• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

öncelikle merhaba aynı gün doğum yapmışız ben 22.10 kavustum kızıma sgk parayı doğumdan sonraki 2 ay bitince 45 gn snra veriyor alo sgk yı 173 ü rayıp paranız yatmışmı öğreniyorsunuz ziraat bankasına gidip hesap açtırıyorsunuz o anda da alıyorsunuz.. Ben sgkdan bilgi aldım beliyorum ...
Çok teşekkürler bilgilendirdiğin için. Ben de 21:58'de aldım yavrumu kucağıma :)

Teşekkür ederim canım
Ben Hala uzun kol çıt çıtlı .. Altına pijama ve takım giydiriyorum .. Uyurken de üstüne battaniye örtüyorum evin sıcaklığı 26 /27 derece oluyor .. Çok mu kalın ki ..

SIzin bebişlerinde elleri soğuk oluyor mu ?

Benim kızımın altını açtığım zaman soğuk oluyo elleri. Ben üstünü çift giydiriyorum altını tek. Bide çorap tamam. Çıt çıtlıda cogu zaman sıfır kol..

Slm kızlar bugün anneme geldim Karabük e..1 aya yakın kalacam bakalım nasıl geçecek günler inşallah güzel geçer sıkıntımız olmadan .. Süt olayına gelince Benim Kızımın da Emme süresi kısaldı 5 dk yı ya buluyor ya bulmuyor .. Bi kaç gündür yalancı emzik alıyor inşallah beni emmesini etkilemez Endişe etmeye başladım

Herkese ii akşamlar arkadaşlar, bizde 72 günlüğüz. sizler bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz? ben saatlerce ayakta sallıyorum, ayaklarımı alttan çektikten 10 dk sonra uyanıyor. Evde hiç birşey yapamıyorum. Sırt ağrılarım en üst seviyede. özellikle gündüzleri sırf uyusun diye saatlerce ayağımda sallıyorum. Sizler nasıl uyutuyorsunuz?

Ben saklamaya pek alıştırmadim ama bazen mecbur kaliyorum. iki gündür bizimde düzenimiz bozuldu. kendi kendine uyuyodu yok olmuyo.
napıcam bilmiyorum. evin işini bile yapamıyorum..

sizin bebişler ne güzel 7ye 8e kadra uyuyomuş benimki niye 5 te 6 da kalkıyo yaaaaaa.. gündüz uykularımız zaten yarım saati geçmiyo.neyse yinede şikayet etmiyim bebeğimden hele bu aralar yavaş yavaş oyun oynamaya emme ve gaz çıkarma dışında b,şieyler yapmaya başladı daha bi tatlılaştı. oyun halısını pek sevmedi gibi ama yinede çok ağlamadıkça orda yatırıyorum oyalanırda kucağa alışmaz diye.bide kızlar sanki benimkinin bu aralar emmesi azaldı zaten 5 dk emiyodu şimdi 3 dk ya indi bide ben vermesem hiç istemicek gibi sizde durumlar nasıl.

Evet bazen bizde de oluyo neden bende anlamadım. Bizimki uyuyo hemen göğsümde ve bunu çok tekrarliyoruz.

Slm kızlar bugün anneme geldim Karabük e..1 aya yakın kalacam bakalım nasıl geçecek günler inşallah güzel geçer sıkıntımız olmadan .. Süt olayına gelince Benim Kızımın da Emme süresi kısaldı 5 dk yı ya buluyor ya bulmuyor .. Bi kaç gündür yalancı emzik alıyor inşallah beni emmesini etkilemez Endişe etmeye başladım

Aa ondan olabilirmi ? Benim kizda emerken ağlıyo bırakıyo tekrar istiyo. Bu ara emzik neredeyse hep ağzında.uyusun diye...

11150705_810653612354155_8812366642993348325_n.jpg

annelik.....

Back