• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Merhaba arkadaşlar bende nisan annesi olacaktım mart annesi olmak nasip oldu kızım bugün 74 günlük oldu

Merhaba Günaydın canım benim.
Allah bağıslasın ömrü güzel olsun inşallah. Hos geldin aramiza. Benim kızimda 66gunluk..meleğim beni günden güne şaşırtıyo.... :KK46:

Günaydın arkadaşlar benim kızım bugün 74 günlük oldu ve üç gündür uyku hali var üzerinde halsiz gibi hep uyumak istiyor uyanıkken de çok ağlıyor acaba neden olabilir emmesinde kakasinda hiç bir sıkıntı yok çok şükür bahar yorgunluğu onuda etkilemiş olabilir mi

Günaydın kızlar nasılsınız bugün ben uykusuzum umarım siz iyisinizdr. Biz gece yine ayaktaydık göğsümde azcık emdikten sonra uyudu napcam ben bilmem. Sizce napmaliyim ??

sizin bebişler ne güzel 7ye 8e kadra uyuyomuş benimki niye 5 te 6 da kalkıyo yaaaaaa.. gündüz uykularımız zaten yarım saati geçmiyo.neyse yinede şikayet etmiyim bebeğimden hele bu aralar yavaş yavaş oyun oynamaya emme ve gaz çıkarma dışında b,şieyler yapmaya başladı daha bi tatlılaştı. oyun halısını pek sevmedi gibi ama yinede çok ağlamadıkça orda yatırıyorum oyalanırda kucağa alışmaz diye.bide kızlar sanki benimkinin bu aralar emmesi azaldı zaten 5 dk emiyodu şimdi 3 dk ya indi bide ben vermesem hiç istemicek gibi sizde durumlar nasıl.
Benimki de ne yaparsam yapayım 5 te kalkmasını kesemedim kaçta yatarsa yatsın 5 te uyanıyor gözleri dikiyor. Benimki de 5dk emiyor ama göğüslerimin yumuşadığını hissediyorum yani kısmen de olsa boşaltıyor(hoş çok sütüm olduğu söylenemez ama) mama beriyor musun sadece anne sütü mü

Aa karabüklü müsünüz eşim de karabüklü kayınvalidemler orada :) annenin yanında olmak çok güzel ben 1 aydır annemin yanındayım çok rahat oluyor. İkisi de emekli olunca babam bile çok yardımcı bana. Biz dönüşümlü uyuyoruz sabah namazından sonra babam nöbeti devralıyor biz annemle uyuyorız :))

Benimki de ne yaparsam yapayım 5 te kalkmasını kesemedim kaçta yatarsa yatsın 5 te uyanıyor gözleri dikiyor. Benimki de 5dk emiyor ama göğüslerimin yumuşadığını hissediyorum yani kısmen de olsa boşaltıyor(hoş çok sütüm olduğu söylenemez ama) mama beriyor musun sadece anne sütü mü
Bizde beste uyaniyoruz...7kadar uyuyabilse keske...gorecekmiyiz ogunleri cok uzak gibi gorunuyooo..gece ucte emzirdim uyumasi 4buldu..5te uyandi..:(( gunduzde dogru durust uyumuyoruz..gunduz uykulari nezamn duzene girwcek acaba

Aa karabüklü müsünüz eşim de karabüklü kayınvalidemler orada :) annenin yanında olmak çok güzel ben 1 aydır annemin yanındayım çok rahat oluyor. İkisi de emekli olunca babam bile çok yardımcı bana. Biz dönüşümlü uyuyoruz sabah namazından sonra babam nöbeti devralıyor biz annemle uyuyorız :))
Annenin yani :))) bende yeni dondum evime onbes gun kaldim..cok rahatladim.dondugume pisman bile oldum vallahi:((

kızlar bebekler kerahat vakti uyumazmış ondan 5 te uyanıyorlardır :)

Evet canım anne rahatlığı Bambaşka çok güzel ... Bende 1 aya yakın kalacam bakalım .. Annem şimdi eşim dışarı çıktı yaren uyudu sende çıkmak istersen çık diyor ve ben daha onu 15 dk dan fazla yanlız bırakmadım :)))öyle demesi bile beni mutlu etti ...

Bizde beste uyaniyoruz...7kadar uyuyabilse keske...gorecekmiyiz ogunleri cok uzak gibi gorunuyooo..gece ucte emzirdim uyumasi 4buldu..5te uyandi..:KK43:( gunduzde dogru durust uyumuyoruz..gunduz uykulari nezamn duzene girwcek acaba
Benlm kızımda 4.30 /5,30 arası uyanıyor normal o zaman kızlar bunlar aynı şeyleri yaşıyorsak ...

Slm kızlar bugün anneme geldim Karabük e..1 aya yakın kalacam bakalım nasıl geçecek günler inşallah güzel geçer sıkıntımız olmadan .. Süt olayına gelince Benim Kızımın da Emme süresi kısaldı 5 dk yı ya buluyor ya bulmuyor .. Bi kaç gündür yalancı emzik alıyor inşallah beni emmesini etkilemez Endişe etmeye başladım
Cevremdekiler 3. Ayda azalir normal diyolar.bende emzik veriyorum ama sadece uyurken. Bakalim kontrolde gorcez kilo alimini gerci daha var kontrole ama.

Sabah uynma saati bebek belirliyomus ve dedigin gibi kavta yatarsa yatsin 5 te uyanik ben ona ayak uydurmaya calisiyorum artik gunduz uyudugu sirada azda olsa bende yatiyorum. Benimki sık emmidigi icin gohuslerim hep yumusak emzirme duzeni olusturamadim bi turlu. Sadece anne sutu veriyorum ben simdiyeekadar kilo alimi iyiydi yani ayda 1 kilo aliyo. Bu ay bakacaz artik kac kilo aldigina. Sen mama da veriyosun galiba

Back