• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

kanguruyu doktora sordum 3.5 aydan önce kullanma dedi aldım ben ama hiç kullanmadım mama sandalyesi de almadım daha erken diye pierre cardin in v chicconun modelleri çok güzel kullanan arkadslarım çok memnun
Ben daha yeni sordum dr. Kullanabilirsin dedi. Onemli olan kalcaya yuk bindirmemesi. Ysni ergonomik kangrularda bu sorun olmuyor

Merhaba anneler az önce oğlum uykusundan çığlık çığlığa uyandı yaklaşık 10 dk boyunca ağladı ama öyle ki sesi kısıld resmen :'( emzirmeye çalıştım ama almadı ilkkez göğsümû cok korktum çok üzüldüm eşim de üzüldü çok tek başımıza ne yapsak bilemedik. Sonra zar zor emzirmeye calistim sakinlesti ayagimda uyuttum.l sonra. Neden öyle oldu acaba rüya mi gördü korktu mu anlamadim :KK43: suan basinda nobet tutuyorum inşallah bida olmaz :KK43:(
Gaz sancısı yüzünden olabiliyo canım

Ben daha yeni sordum dr. Kullanabilirsin dedi. Onemli olan kalcaya yuk bindirmemesi. Ysni ergonomik kangrularda bu sorun olmuyor

bizim doktorumuz ve aile dostu bir doktor amcamız var kesinlikle 3.5 ayı bekle deiler ama ddiğin gibi ergonmik olması çok önemli her satılan alınmaz

Kızlar internetten sipariş ettim bu defa bezi... 123 tane 3 numara 47,90 kargo bedava...
Semtteki tüm markettelere baktım.. e-bebek mağazasınada girdim en uygunu buydu... sizlerinde bilgisi olsun dedim.

kızlar ben kucağa hiç alıştırmadım hatta etrafımdaki büyüklerle küsüştüm bu yüzden sallamadım da hiç emeren uyuyor ya da emme bitince yatağa atıp emzik verip dalana kadar ekliyorum başında kucağa alıştı mı zor...
Yav ne zaman kucaklıcaz bunları uc yasından sonra bızı begenmıyolar zaten kucaklıyalım az

sizin bebişler ne güzel 7ye 8e kadra uyuyomuş benimki niye 5 te 6 da kalkıyo yaaaaaa.. gündüz uykularımız zaten yarım saati geçmiyo.neyse yinede şikayet etmiyim bebeğimden hele bu aralar yavaş yavaş oyun oynamaya emme ve gaz çıkarma dışında b,şieyler yapmaya başladı daha bi tatlılaştı. oyun halısını pek sevmedi gibi ama yinede çok ağlamadıkça orda yatırıyorum oyalanırda kucağa alışmaz diye.bide kızlar sanki benimkinin bu aralar emmesi azaldı zaten 5 dk emiyodu şimdi 3 dk ya indi bide ben vermesem hiç istemicek gibi sizde durumlar nasıl.
Aaa bızımkı fazlaymış uc bucuk dak

Sagol canim annem var simdilik tek zor olack bakmak hsyirlisi bakalm
Selam canım ıkızınmı var, benım de uc yasında ıkı z oglumvar tek başına baktım, allahım şimdı bırde prenses verdı,
Valla ohhhh ne kolaymış tek bebek yaşamayan bılmez
Ama ıkızde ayrıcalıkmış hıc kımsenın tatmadıgı seylerı tattım sukur allahıma

Günaydın arkadaslar kanguru bende aldıö bir kere kullandım kızım daha kücük yemek sandalyesi de aldım chıcco nun . Diyete yarın devam spora ara verdim cünkü dikiş yerlerim agrımaya başladı bu aralar dukan diyeti yapıcam yarında. İtibaren hic bir şeyin icine giremiyorum moralim sıfır hemen kendiliginden verenler ne kadar sanslı. İnş verebilirim. Mama ile besliyorum kızımı. Önümüzdeki ay 3 ay kontrolu var ve aşı da olacak tekrar kilosunı cok merak ediyorum yavastan 68 lı giysilere başladık bez daha 2 nr kullanıyorum ben altı devamlı kızarık ve sıvilce gibi bebegimin ekstra kramler aldım eczaneden ama degişmedi dr havalandor gün icinde açık bırsk dedi onu uyguluyorum birde başka marka bez aldım birde öyle deneyecegim

Selam canım ıkızınmı var, benım de uc yasında ıkı z oglumvar tek başına baktım, allahım şimdı bırde prenses verdı,
Valla ohhhh ne kolaymış tek bebek yaşamayan bılmez
Ama ıkızde ayrıcalıkmış hıc kımsenın tatmadıgı seylerı tattım sukur allahıma
A.s.canim ne guzel sen buyutmussun tek bakma zor gibi geliyo bana oglum teki cok huysuz Allahtan digeri cok uysal gelcek ikiz bakma cok guzel rabbim banada insallh kiz evladi nasip eder bizimkiler tadavile oldu seninki normal mi oldu

QUOTE="havalikiz_84, post: 41110309, member: 320824"]Günaydın arkadaslar kanguru bende aldıö bir kere kullandım kızım daha kücük yemek sandalyesi de aldım chıcco nun . Diyete yarın devam spora ara verdim cünkü dikiş yerlerim agrımaya başladı bu aralar dukan diyeti yapıcam yarında. İtibaren hic bir şeyin icine giremiyorum moralim sıfır hemen kendiliginden verenler ne kadar sanslı. İnş verebilirim. Mama ile besliyorum kızımı. Önümüzdeki ay 3 ay kontrolu var ve aşı da olacak tekrar kilosunı cok merak ediyorum yavastan 68 lı giysilere başladık bez daha 2 nr kullanıyorum ben altı devamlı kızarık ve sıvilce gibi bebegimin ekstra kramler aldım eczaneden ama degişmedi dr havalandor gün icinde açık bırsk dedi onu uyguluyorum birde başka marka bez aldım birde öyle deneyecegim[/QUOTE]

Benim kızımın da bi ara çok kizarikti
sudo crem aldık sadece o iyi geldi yağ oranı yüksekmiş sanırım. Onu deneyebilirsin. bizde başladık 68 lere :) maşallah çok hızlı büyüyorlar. Küçük gelen kıyafetlerini ayırmaya başladık :KK46:

Canim ben normal dogum yaptim. Kordon kani alindi kizimin saklamak icin. Ama dogumda dr kordon cok kisa ve o nedenle kan cok az dedi. Nitekim yeterli kan toplanamamis. Bundan dolayi sordum
Kordon Kanı Alındı mı şimdi, ? Maliyeti ne kadardı ? Alınma ve sonrası için ?

Günaydın arkadaslar kanguru bende aldıö bir kere kullandım kızım daha kücük yemek sandalyesi de aldım chıcco nun . Diyete yarın devam spora ara verdim cünkü dikiş yerlerim agrımaya başladı bu aralar dukan diyeti yapıcam yarında. İtibaren hic bir şeyin icine giremiyorum moralim sıfır hemen kendiliginden verenler ne kadar sanslı. İnş verebilirim. Mama ile besliyorum kızımı. Önümüzdeki ay 3 ay kontrolu var ve aşı da olacak tekrar kilosunı cok merak ediyorum yavastan 68 lı giysilere başladık bez daha 2 nr kullanıyorum ben altı devamlı kızarık ve sıvilce gibi bebegimin ekstra kramler aldım eczaneden ama degişmedi dr havalandor gün icinde açık bırsk dedi onu uyguluyorum birde başka marka bez aldım birde öyle deneyecegim
Sudokrem pisik kremi. Bizde muthis etkili oldu. Kullandigim 3.pisik kremi bu ve bunda kaldık

Kordon Kanı Alındı mı şimdi, ? Maliyeti ne kadardı ? Alınma ve sonrası için ?
Alindi evet ama yeterli kan toplanamadigi için saklanamadi. Ocak ayinda kampanya vardi anne bebek guarindan dolayi o zaman 2800du. Yillik 100 avro aidat. SimDi bilmiyorum canim.

Alindi evet ama yeterli kan toplanamadigi için saklanamadi. Ocak ayinda kampanya vardi anne bebek guarindan dolayi o zaman 2800du. Yillik 100 avro aidat. SimDi bilmiyorum canim.
Çok iyiymiş fiyatı ilk bize 3000 tl denildi aylık 85 dolardı bize yüksek geldi yaptıramadık ... Yıllık 100 euro olması iyiymiş

iyi aksamlar herkse bebegimden dolayı hiç giremiyorum size bişey sormak istedim bebegim 2bucuk aylı ve kakası hep sıvı sizin bebeklerinizin nasıl sizce bi sıkıntı olur mu

Back