- 22 Kasım 2013
- 5.290
- 2.694
- 168
Kesinlikle oluyor hemsirede dedi 38 gecmedikce verme ilac calpol, bol bol emzir dedi atesi olmaz buyuk ihtimal gecede emzir dedi uyandirip ve cok sukur hic yukselmedi bile atesBol emzirmenin faydası oluyo mu? :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle oluyor hemsirede dedi 38 gecmedikce verme ilac calpol, bol bol emzir dedi atesi olmaz buyuk ihtimal gecede emzir dedi uyandirip ve cok sukur hic yukselmedi bile atesBol emzirmenin faydası oluyo mu? :)
Aynen canim asiyi yaptir ve ogun bol bol emzir anne sutunde hersey var enniyi ilacAsidan sonra mi bol bol emzircez?
canım benim bebeğimdede kabızlık var oturmaya başlayana kadar çok görülüyormuş bize hemen fitil verme dedi dupalac diye bir şurup verdi onunla iki günde ir yapıyor doktoruna sor istersen günde 2 çay kaşığı veriyorum
Ahhh bende bir kuaföre gidebilsem belime kader gelen saçlarımı kestirecem.. Hiç pişman olma rahat edeceksin bak Gör kurutması bile sıkıntı ve zaman alıyor kiiii bizim ona o kadar çok zaman ayıracak zamanımız yok.. Bebeişlerden...Kizlar kac senedir uzattigim ve tsm belime kadar gelen saclarimi kisa kestirdim. Sanirim bunalıma girdim ki böyle bir sey yaptim. PisMan gibiyim
Önceki haöileligimde sacım cok dökülmüstü bunda aksine gürleşti uzadı bende saşırdım uzar merak etmeKimbilir kac senede uzayacak. Of
Seni burada gotmek guzel canim :))Kesinlikle oluyor hemsirede dedi 38 gecmedikce verme ilac calpol, bol bol emzir dedi atesi olmaz buyuk ihtimal gecede emzir dedi uyandirip ve cok sukur hic yukselmedi bile ates
Aynen. Kurutmasi çok zor geliyordu artık. Ugrasamiuordum. Yoksa ben saclarimA cok ozen gosterirdim. Bebisten sonra bebisten once olarak hayatim degisti Napalım.Ahhh bende bir kuaföre gidebilsem belime kader gelen saçlarımı kestirecem.. Hiç pişman olma rahat edeceksin bak Gör kurutması bile sıkıntı ve zaman alıyor kiiii bizim ona o kadar çok zaman ayıracak zamanımız yok.. Bebeişlerden...
Ben sabah kucağında sırtını bana yaşayarak oturur pozisyon veriyorum. Yapıyor :) dene bakA o surup ile yapiyormu iyiymis ozaman sorucam hemennsagol bugun 4 gun oldu hala yapmadi
Ben almıyor. Bu aralar çok iştahlıyim
canım hiç pişmaqn olma ben kestirdim çooooookkk rahat ettim bebekle olmuyo bırak fönlemeyi kurutamıyordum bile böyle çok rahatımKizlar kac senedir uzattigim ve tsm belime kadar gelen saclarimi kisa kestirdim. Sanirim bunalıma girdim ki böyle bir sey yaptim. PisMan gibiyim
Sadece revani yapabilyorumbenim yöneticilerim geldiğinde ben börek , kek , salata , baklava , sarma ve isteyen için ev yapımı tatlı sunmuştum sarmayı dışarıdan gzel yapan bir yerden aldım salon masasının üstüne servis açtım açık büfe gibi
Doğum izni bitip de işe başlayan anneler, SGK dan toplu parayı almak için ne zaman neler yapmak gerekiyor? Başvuru evrak zaman vs açısından.
11 Mart'ta doğum yaptım. Ben doğum iznimden sonra süt izinlerimi toplu olarak kullanmayı tercih ettim, iş yerim de kabul etti. Yasalara göre toplu Kullanım uygun değil ama işveren ve çalışana da herhangi bi yaptırımı yokmuş bu şekilde kullanımın. İşbaşı tarihim de 06.08.2015. Şuan işyerim normal maaşımı yatırıyor. SGK dan alacağım toplu parayı işyerine vereceğim, o şekilde anlaştık. Ama bu parayı ne zaman nasıl alacağımı bilmiyorum. İşyeri e-devlet ten bakıp takip edebilirsin, işveren için SGK sitesi çöktü dedi.
A o surup ile yapiyormu iyiymis ozaman sorucam hemennsagol bugun 4 gun oldu hala yapmadi
Kızlar nerelerdesiniz yahu. Herkes çok yoğun bugün galiba:)
evet bugün o rahatlığı gördüm. aynen fönü bırak kafam havluda dolaşıyordum.canım hiç pişmaqn olma ben kestirdim çooooookkk rahat ettim bebekle olmuyo bırak fönlemeyi kurutamıyordum bile böyle çok rahatım