- 16 Temmuz 2008
- 2.172
- 1.352
- 773
Bize de hastaneden cikarken kendinizden bir kat fazla giydirin demişlerdiEvet bunu bi yerden daha duymuştum sanki. Haklısın onların derileri bizden ince..Teşekkür ederim canım :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bize de hastaneden cikarken kendinizden bir kat fazla giydirin demişlerdiEvet bunu bi yerden daha duymuştum sanki. Haklısın onların derileri bizden ince..Teşekkür ederim canım :))
bende inatla uzatmaya calışıyorum uzun zamandır. Gecmiş olsun canım üZülmw nede olsa kökü sende :)Kizlar kac senedir uzattigim ve tsm belime kadar gelen saclarimi kisa kestirdim. Sanirim bunalıma girdim ki böyle bir sey yaptim. PisMan gibiyim
Çünkü bebeklerin klimasi gibi düşün ateslenen cocugunda ayakları buz gibi olurNeden cok giydirince daha soğuk oluyor?
Evin içi 24 25 oluyor cnmDisarisi ve evin ici kac derece?
Ilk 40 gün 1 kat fazla cnm sonra aynı giydur
Oglusum uyanma turlarında artık ben uyandım Günaydın hepinize
Herkese slm
Hemen sorumu sorayim benim kizim iyi hos uykusu kucaga alismamasi fln filan , gazli oldugu gunler sadece kucakta sallayarak dalio uykuya, kizim cok pirtlasada kabiz :s 6 gun yapmadigi oluyor mecbur fitille yaptirdim , bagirsak duzenleyiciye yeni basladim 2.5 aylik bio die bi isimle basliodu damla
Ayni durumda olan varmi
Asi olacaklar bol bol emzirin baya bol , ateslenmesin
Bebek görmesine eşimin amiriesiyle gelecek akşam tanismiyoruz nasil bi hazırlık yapmalıyım acemiyim pufff
Kimbilir kac senede uzayacak. Ofbende inatla uzatmaya calışıyorum uzun zamandır. Gecmiş olsun canım üZülmw nede olsa kökü sende :)
B
24 25 kisa lollu giydiriyorsun. Ben cok kalin giydiriyorum demek kiEvin içi 24 25 oluyor cnm
Bans ds 30 dereceyi gecsin ddidoktorumuz hava 28 29 derece olalana kadar bir kat dedi ben şuan kısa kollu giyiyorum ona giydirmem imkansız....
Bans ds 30 dereceye kadar deDi
Kilolarla başımız dertte valla:) deniz yok bu yaz bana.