• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Herkese slm
Hemen sorumu sorayim benim kizim iyi hos uykusu kucaga alismamasi fln filan , gazli oldugu gunler sadece kucakta sallayarak dalio uykuya, kizim cok pirtlasada kabiz :s 6 gun yapmadigi oluyor mecbur fitille yaptirdim , bagirsak duzenleyiciye yeni basladim 2.5 aylik bio die bi isimle basliodu damla
Ayni durumda olan varmi
Asi olacaklar bol bol emzirin baya bol , ateslenmesin :KK66:

canım benim bebeğimdede kabızlık var oturmaya başlayana kadar çok görülüyormuş bize hemen fitil verme dedi dupalac diye bir şurup verdi onunla iki günde ir yapıyor doktoruna sor istersen günde 2 çay kaşığı veriyorum

Bebek görmesine eşimin amiriesiyle gelecek akşam tanismiyoruz nasil bi hazırlık yapmalıyım acemiyim pufff

Bebek görmesine eşimin amiriesiyle gelecek akşam tanismiyoruz nasil bi hazırlık yapmalıyım acemiyim pufff

benim yöneticilerim geldiğinde ben börek , kek , salata , baklava , sarma ve isteyen için ev yapımı tatlı sunmuştum sarmayı dışarıdan gzel yapan bir yerden aldım salon masasının üstüne servis açtım açık büfe gibi

Günaydınlar tekrardan gelenlere benimki de 7 de uyandı 8 de uyudu 9 a doğru kalktı şimdi oyun halısında hava çok güzel dışarı atıcaz kendimizi şöyle bir deniz havası alayım hergün yürüyüş iin aynı mahallede dönmek yordu beni :)

varmı hazır olan :)

10421139_843253659062888_5952542140463752721_n.jpg

Back