• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Merhaba arkadaslar bugün aşımızı olduk, bir tane agızdan iki tane başdırşarından igne ile yedi yavrum cok agladı aşı oldıgından beri hiç gülmedi cok keyifsiz agrısı var sanırım bacaklarında, doktor fitil yerdi ne olur ne olöaz diye ama cok huzursuzlanırsa kullan dedi ateşi su an 38,3 uaörım yükselmez
Bız bıde ustune omuzdan yedık

Yazmayı unuttum kızlar benim kızım devamlı kafasını geriye atıyor arkaya bakmaya calışıyor bu sürekli böyle doktora söyledim bebek jimlastigine gönderdi bizi haftaya baslarız 10 kere filan gidiliyor sanırım , normalde 3-4 aya gecer dedi ama ne olur plmaz gidin dedi birde gözlerini kontrol icin göz doktoruna yönlendirdi benim büyük kızımda bebekken kontrolünde hafif rahatsızlık cıkmıstı şimdi gözlük kullanıyor olabilir diye bu kızımıda yolladı. İşimiz cok yani bu aralar, hazıran ilk haftaso ortopedi randevumuz var tekrardsn . Önlemimizi alalımda saglıklı olsunlar biz yoruluruz önemli degil
Kizjn kac aylik. Bana dr 6. Ayda goz dr gidersin dedi. Benim kiz da omuzumdayken bazen kafa geri atabiliyor. Daha boyun kaslari onlarin zayif. Ben ona bağladım

Merhaba biz Soma da yaşıyoruz. Burası su an 25 derece. Ama bazen 30 buluyor. Ben kızımı uzun kollu citcitli badi üzerine ayaklı pijama takımı bide corap giydiriyorum. Bunlar fazlami .?
BENCE KISA Kollu YADA askili ÜSTÜNE TAKIM OLABİLİR uzunkol BEN giydirmiyorum NASIL alisirsa ÖYLE gider

Kizlar bir gunde kac aşı yaptirdiniz? Verem zaten belli gunde oluuor. Pnomokok ve karma asiyi farkli gunde yaptiran var mi? Hangi gunde yaptirdiniz varsa

Kizjn kac aylik. Bana dr 6. Ayda goz dr gidersin dedi. Benim kiz da omuzumdayken bazen kafa geri atabiliyor. Daha boyun kaslari onlarin zayif. Ben ona bağladım
Canım 2 aylık daha kızım . Benim kız kucakta atıyor basını o normal ama yattıgı yerden de hep basının üstünden bakmaya calısıyor

Canim gecmis olsun oncelikle ins rahat gecirir bebegin geceyi.ben asidan bikac saat sonra surup verdim ne atesi oldu ne huzursuzlugu. Bizimde bi koldan 2 bacaktan olmustu. Sisin agizdan olan asi hangisi bize qhizdan yapmadilar.
Gecmiş olsun sizede canım üç igne birden daha da zormus , tam hamgi aşi hamgisi bilmiyorum canım sormak o yelaşta aklıma gelmedi 6. Ayın 17 tekrar kontrol ve ası var o zaman sorarım artık

Canim gecmis olsun oncelikle ins rahat gecirir bebegin geceyi.ben asidan bikac saat sonra surup verdim ne atesi oldu ne huzursuzlugu. Bizimde bi koldan 2 bacaktan olmustu. Sisin agizdan olan asi hangisi bize qhizdan yapmadilar.
Buarsda agrı kesici fitik verdi doktor bende vericem uyutmadan geceyi bari rahat gecirsin yavrum

Bwn
Anneme doğum yaptığında ankarada prof bir kadın çocuk doktoru vardı diyor o söylemişti dedi. Çocuğun gece uykusunun bölünmemesi onun gelişimi için çok önemli karnını 11 de doyur ve yatır altını değiştirme demiş annem öyle yapardım diyor sabah 7ye kadar uyurdun diyor. Aynı tracy hog un dediği gibi. Tabi beni mama ile beslermiş ondan dolayı 8 saat uyurmuşum. Ama tracy hog emzirenlwr için de geçerli diyor bilmiyorum bunu başarabilen huzura erer
Orası öyle de canım.. o gidince bende bir ay annemlerde bir ay kayinvalidemlerde kalcakmisim. Yapamamki ben bir saat katlanamiyom o kadına aylarca nasıl dayanirim. . Allah hakkımızda hangisi hayirliysa onu göstersin ne diyim. Bakalım sonuc ne olcak...
madem gidiyor sende annenlere git.ne isin var kv lerde.insanin hicbirzamn kendi aulesi gibi olmuyor.annende cocuk bakimda yardimci olur..canin sikilmaz....uzun zamndir giremiyorum bayagi konu birikmiss

Ağızdan olan rota virus. Zorunlu aşı degil bizde. Ama ben yaptirmayi planliyorum inşallah

Aaaa evet Benlm kızımda bugün çok hapşırıyor üşüttüm mü desem odadan çıktığımız yok niye bu kadar hapşırırki?

Bilmiyorum ki.. ama bizim burnuda tıkalı o kadar sprey sıkıyom çekiyom yinede aynı. Usuttum desem mümkün değil ev çok sıcak hatta terletmemeye çalışıyorum usumesin diye..insan yinede korkuyo bişey olcak diye

Back