- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
- 248
yok tahlıl için adetın 2.ci günü gdecemCanim gecmis olsun kac haftalikken düşük yaptin? Bebegi patalojide incelemedilermi? Eger tüp bebek yaptircaksan adetin 2.gunu gitceksin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok tahlıl için adetın 2.ci günü gdecemCanim gecmis olsun kac haftalikken düşük yaptin? Bebegi patalojide incelemedilermi? Eger tüp bebek yaptircaksan adetin 2.gunu gitceksin
ya ben ilk kez deniyorum dr da gerek yok tedaviye diye diye başladı zaten bu yüzden çok önemsenmiyor gibi hissediyorum her defasında. ama umarım onlar haklı çıkar benim psikolojim bundan fazlasını kaldırmaz çünkü... bi de embriyolog 1. kalite dedi sadece grade hücre fragmantasyon vs hiç bahsetmedi hepsi mi mükemmel bunların bana riskleri de söylemeliler inan parasını verdiğim için devam ediyorum yoksa bırakıcam gidicem... şehir dışından çok zordur eminim ben evime çok yakın olmasına rağmen nazlanıyorum Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın sizin merkez neresiydiseni anlıyorum çok sıkıntılı durumlar benim anladığım senin embriyoları aynı tüpte dondurlmuşlar gibi. sıkıntını çok iyi anlıyorum zaten inan bizi bizden başka kimse anlamıyor.
benim umudum da çok az hatta şimdiden kendimi başka tüp bebek tedavisine hazırlıyorum.
biz birde şehir dışından gidip geliyoruz . onun da ayrı bir sıkıntısı var
canım bugün kontrolün vadı,nasıl geçti merak ettim.Ben daha bant asamasindayim.19 martta kontrolum var ondan sonra tam tarih kesinlesecek ben calisiyorum rapor alip gidecegim ama test tarihi kadar alamam rapor kafam karisik yolculuk yapsam mi yapmasam mi bilemedim.gerci daha erken ama bunlari dusunmek icin.hayirlisi artik....Allah yardimcimiz olsun canim dualarim seninle sen de bana dua et insallah transferim olur ve guzel sonuclar aliriz..
Canim cok incesin tesekkurler hatirlaman cok guzel.Iyi gecti cok sukur ama 1 saat bekledik bizde bugun herkes pek bir gergindi.rahmin kalinligini begendi yeni ilaclar eklendi Allah kismet ederse pazartesi transferim var.bitmiyor bu sancili zamanlar...rabbim hepimizin kucaklarini bebislerle doldursun.sen ne durumdasin?canım bugün kontrolün vadı,nasıl geçti merak ettim.
Az dertleşmedim senlede geçenlerde;-))unutmadım tabi,takipteyim ...hadi bakalım hayırlısıyla transferin olup çok güzel haberler getirir sana zaman inşallahhh...perşembeleri genelde sakin oluyordu ama belli olmuyor demekki,beklemek sinir bozucu gerçektende,doktordamı gergindi? Benimde haftaya ilaç bitip adet görünce gitçem yaklaşık 10 gün sonra filan bakalım inşallah bu sefer görür yumurtada başlarız yine...Canim cok incesin tesekkurler hatirlaman cok guzel.Iyi gecti cok sukur ama 1 saat bekledik bizde bugun herkes pek bir gergindi.rahmin kalinligini begendi yeni ilaclar eklendi Allah kismet ederse pazartesi transferim var.bitmiyor bu sancili zamanlar...rabbim hepimizin kucaklarini bebislerle doldursun.sen ne durumdasin?
Amin canim cumlemiz insallah iyi haberler veririz. Guzel dileklerin icin tesekkur ederim.Aslinda bence cok kalabalik degildi ama hemsireye sordugumda herkes randevuya ayni saatte geldi sıkısıklik oldu o yuzden dedi.saat vermiyorlar ya takipteki hastalara bence o sıkıntı oluyor.doktor baya iyiydi yarim saat konustu aciklama yapti bize esim baya sıkıstirdi sabirla cevap verdi.icimiz rahat olsun canim isinin ehli bir doktordayiz dun bir kez daha anladim.senden diger ay guzel haberler alacagiz insallahhh canim.dualarim seninle ..sende dualarimda bana da yer ver bu aralar cok ihtiyacim var. bu yolda emek vermis herkesin rabbim emeklerini bosa cikarmasin..Az dertleşmedim senlede geçenlerde;-))unutmadım tabi,takipteyim ...hadi bakalım hayırlısıyla transferin olup çok güzel haberler getirir sana zaman inşallahhh...perşembeleri genelde sakin oluyordu ama belli olmuyor demekki,beklemek sinir bozucu gerçektende,doktordamı gergindi? Benimde haftaya ilaç bitip adet görünce gitçem yaklaşık 10 gün sonra filan bakalım inşallah bu sefer görür yumurtada başlarız yine...
Tabiki dua ederim etmezmiyim biz kader arkadaşıyız burda,çok teşekkür ederim ayrıca,bende yarın psikolog gözde Hanım'a gitçem biraz rahatlayayım çok stres yapıyorum her duruma bu konuyla ilgili.bşrde senin bilgin varmı güvenç bey jinekolojik durumada bakıyor mu ,sanırım vjnl enfeksiyon yada mantar var bende,ilaç isticem,yoksa sadece tüp bebek mi bakıyo,yarın gitçem ya nasılsa uğrayıp sorayım diyorum ama,tabi Cumartesi kalabalığında girebilirsem.Amin canim cumlemiz insallah iyi haberler veririz. Guzel dileklerin icin tesekkur ederim.Aslinda bence cok kalabalik degildi ama hemsireye sordugumda herkes randevuya ayni saatte geldi sıkısıklik oldu o yuzden dedi.saat vermiyorlar ya takipteki hastalara bence o sıkıntı oluyor.doktor baya iyiydi yarim saat konustu aciklama yapti bize esim baya sıkıstirdi sabirla cevap verdi.icimiz rahat olsun canim isinin ehli bir doktordayiz dun bir kez daha anladim.senden diger ay guzel haberler alacagiz insallahhh canim.dualarim seninle ..sende dualarimda bana da yer ver bu aralar cok ihtiyacim var. bu yolda emek vermis herkesin rabbim emeklerini bosa cikarmasin..
Canim doktorumuz kadin dogumcu sonucta muayene ettikten sonra uygun ilaci verir benimde basima gelmisti telefonla yonlendirdi benide.psikologa gitmekle en iyisini yaparsin cunku hepimizin ihtiyaci var gercekten.moral yumurta kalitesinide cok etkiliyor.bende de heyecanli bekleyis basladi insallah sorunsuz atlatirim bu zamanlari cok korkuyorum gercekten.Tabiki dua ederim etmezmiyim biz kader arkadaşıyız burda,çok teşekkür ederim ayrıca,bende yarın psikolog gözde Hanım'a gitçem biraz rahatlayayım çok stres yapıyorum her duruma bu konuyla ilgili.bşrde senin bilgin varmı güvenç bey jinekolojik durumada bakıyor mu ,sanırım vjnl enfeksiyon yada mantar var bende,ilaç isticem,yoksa sadece tüp bebek mi bakıyo,yarın gitçem ya nasılsa uğrayıp sorayım diyorum ama,tabi Cumartesi kalabalığında girebilirsem.
Bizde hic ara vermeden drum dondurulmuslari denedi yine negatifle sonuclandi sana tavsiyem drunla bu konuyu iiyice konusup oyle karar vermenmerba ben de geçen ay tüp bebek denedim ve maalesef negatifle sonuçlandı...benmde 3 tane dondurulmusum var...ara vermeden bu ay hemen baslayabilir miyim ya da beklemek daha mı iyi
bende aralıkta tüp bebek denemem negatifti dinlenmeyi tercih ettim ve bu ay dondurulmuş embriyo tedavisine başladık.bencede en az 1 ay ara vermen iyi olur.merba ben de geçen ay tüp bebek denedim ve maalesef negatifle sonuçlandı...benmde 3 tane dondurulmusum var...ara vermeden bu ay hemen baslayabilir miyim ya da beklemek daha mı iyi
Amin canim cumlemiz insallah iyi haberler veririz. Guzel dileklerin icin tesekkur ederim.Aslinda bence cok kalabalik degildi ama hemsireye sordugumda herkes randevuya ayni saatte geldi sıkısıklik oldu o yuzden dedi.saat vermiyorlar ya takipteki hastalara bence o sıkıntı oluyor.doktor baya iyiydi yarim saat konustu aciklama yapti bize esim baya sıkıstirdi sabirla cevap verdi.icimiz rahat olsun canim isinin ehli bir doktordayiz dun bir kez daha anladim.senden diger ay guzel haberler alacagiz insallahhh canim.dualarim seninle ..sende dualarimda bana da yer ver bu aralar cok ihtiyacim var. bu yolda emek vermis herkesin rabbim emeklerini bosa cikarmasin..
Transfer oldun dimi? Nasıl gecti. Insallah guzel sonuc alirsin nezaman belli oluyo. Neler yapiyosun. Bende yarin gidicem. Inşallah yumurta görür başlarız yineCanim doktorumuz kadin dogumcu sonucta muayene ettikten sonra uygun ilaci verir benimde basima gelmisti telefonla yonlendirdi benide.psikologa gitmekle en iyisini yaparsin cunku hepimizin ihtiyaci var gercekten.moral yumurta kalitesinide cok etkiliyor.bende de heyecanli bekleyis basladi insallah sorunsuz atlatirim bu zamanlari cok korkuyorum gercekten.
inşallah güzel sonuç alacaksın, bebisin sana simsıkı tutunur canım. Hayırlı olsun darısı bizemerhaba kizlar ben de bugun transfer olarak araniza katildim. oniki gun sonra sonuc ins, dualarini bekliyorum
İnşallah canımOlacagi varsa allah nasip ederse her türlu oluyor ins bizede nasip eder allah
Tugce protestan iğnesi yyüzündenkimildayamiom bile ya seninkide o dderece miydi BN hemşireyi aradim kimsede öyle bise duymadık dedi ama BN gerçekten oturmayi Burak elleyemiom popomu[/QUOTE]oooo neler çektim bit şiringaya 2 ilaç koyup yapıyorlardı yüz üstüde yatamıyordum yan yatsam bile gee uykudan kalkıp ağlardım sonrasındada baş dönmelerim başladı.tesste gitmeden başim dönmeye basladı.ilk 3 ay bas dönmesiyle geçti.normal yanı doktorlar nerden bilsin iğneyi yaptırdıgın yerdekı hemsire bilir kolonyayla masaj yap demişti banaTE="elmaci askim, post: 39971996, member: 664765"]Olacagi varsa allah nasip ederse her türlu oluyor ins bizede nasip eder allah
Tatufa bugun bnde hastanedeydm seni görmüş olabilirim:)merhaba kizlar ben de bugun transfer olarak araniza katildim. oniki gun sonra sonuc ins, dualarini bekliyorum