• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 mart ayında dondurulmuş embriyo transfer yaptıracaklar burayaaa....

Tuğçeserdar sen ilk tedavinde transferden ciktiktan sonra hangi sekil yattin vhemen ayaga kalktin mi ne kadat yattin.hastanede kaldn mi . cçarşamba transferi var çok heycnliym
Ben eve 20 durak kadar metrobüsle gittim.hiç yatmadım ilk gün sadece.sonrasındada evimin mutfak fayansları değişti onunla uprastım 2 gün.hastanede 2 saat kaldım.çıktık eşimle biyerlerde yemek yedik.ben hiçbirşeye dikkat etmedim öyle fazla.hatta iğnelerimi ypyırmaya giderkende araba fln kullandım.kar çok vardı o zaman yürüdümde.allah kısmet ederse olur ben dua ettim sadece hergün rabbim nasip et bu bebişleri bana diye.bol şans

Ben eve 20 durak kadar metrobüsle gittim.hiç yatmadım ilk gün sadece.sonrasındada evimin mutfak fayansları değişti onunla uprastım 2 gün.hastanede 2 saat kaldım.çıktık eşimle biyerlerde yemek yedik.ben hiçbirşeye dikkat etmedim öyle fazla.hatta iğnelerimi ypyırmaya giderkende araba fln kullandım.kar çok vardı o zaman yürüdümde.allah kısmet ederse olur ben dua ettim sadece hergün rabbim nasip et bu bebişleri bana diye.bol şans
Olacagi varsa allah nasip ederse her türlu oluyor ins bizede nasip eder allah

canım ben şimdi estrofem kulanıyorum tedevi yeni başladı . haftaya gittiğimde yeni laçlar takviye edilecek galiba hesabıma görede 30 mart transfer
sen tedavinin hangi aşamasındasın
Adetn 14.gunu bana iğneler haplar verdi ama o kalçadan vurulan iğne bni mahvediyor şuan bacagimi kimildata miom iğneyivdurdurduktan sonra çok gezdm belki onda aman sende basladgda çok gezme:(

TE="elmaci askim, post: 39971996, member: 664765"]Olacagi varsa allah nasip ederse her türlu oluyor ins bizede nasip eder allah[/QUOTE]
Tugce protestan iğnesi yyüzündenkimildayamiom bile ya seninkide o dderece miydi BN hemşireyi aradim kimsede öyle bise duymadık dedi ama BN gerçekten oturmayi Burak elleyemiom popomu

Merhaba.ben beş yıl önce ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldım ve kızımı doğurdum.o zamandan kalma 7 tane 5.gün embriyom var dondurulmuş.bu ay tedaviye başladık.estrofem ve folio kullanıyorum 3 gündür.umarım herşey yolunda gider ve kızımın bir kardeşi olur.allah herkese nasip eder inşallah

Kizlar bu estrofemi kullanirken rahatsizlik duyan varmi aranizda
Bana cok fazla yan etkisi oldu carpinti ve sersem gibi oluyorum bide ateş basiyor kis gunu kapi pencere onunde oturur oldum sizde nasil

Estrofem bazen bende bas agrisi ve mide bulantisi yapiyor gunde 3 tane iciyorum transferden once basladim sonra da devam ediyorum druma soyledim yan etkisi olarak yaparmis

Adetn 14.gunu bana iğneler haplar verdi ama o kalçadan vurulan iğne bni mahvediyor şuan bacagimi kimildata miom iğneyivdurdurduktan sonra çok gezdm belki onda aman sende basladgda çok gezme:KK43:
Ya bana estrofem bile dokundu kesin ignelerde daha kotu olurum :( senin transfer ne zaman

Kızlar birsey soracagm bu dondurulmus embriyo tedavisinde cinsel perhiz falan varmı. Yumurtlama haftasında o yumurtalar ne oluyo :KK57::KK71::KK71:

elvit post: 39996183 .!.:
Kızlar birsey soracagm bu dondurulmus embriyo tedavisinde cinsel perhiz falan varmı. Yumurtlama haftasında o yumurtalar ne oluyo :KK57::KK71::KK71:
Dondurulmus transfer tedavisi basladiktan sonra doktor bize cinsel perhiz uygulamisti transfer sonrasi zaten perhiz devam ediyor

TE="elmaci askim, post: 39999103, member: 664765"]Estrofem bnde goguste hassasiyet yapti sadece. Allah izin verirse yarin transferm donmus kuzum bklio bni:-)[/QUOTE]
Hadi Hayrlısı olsun cnm umarm bu son tedavilerimiz olur ve yavrularımıza kavusuruz. Embriyolarnının kalitesi ne benimkiler 5 gun ama grade 2 ve 3 mus yani kaliteleri dusuk :(

TE="elmaci askim, post: 39999103, member: 664765"]Estrofem bnde goguste hassasiyet yapti sadece. Allah izin verirse yarin transferm donmus kuzum bklio bni:-)
Hadi Hayrlısı olsun cnm umarm bu son tedavilerimiz olur ve yavrularımıza kavusuruz. Embriyolarnının kalitesi ne benimkiler 5 gun ama grade 2 ve 3 mus yani kaliteleri dusuk :KK43:[/QUOTE]
Bnm ki de 5.gun ama iyi dedi dr sadece o kadarini bilmiom:):)ins rabbim emegimizi karsiliksiz birakmasin hayirli evlat versin

Kızlar benim opudan sonra embriyolarım dondurulmuş diğer ay transfer edicez denmişti. ama ilk adetimde gittim e2 p4 değerlerim yüksek çıktığı için diğer aya ertelendi. böyle bir durumla karşılaşan var mı değerleri düşürmek için ne yapmalıyım pcos hastasıyım :( bir de 13 tane 1. kalite 3. gün donduruldu çözerken hepsi çözülüp 5. güne giden transfer edilcek. geri kalan (olursa) onların tekrar dondurulması çözülmesi falan bir daha tedavi istediğimde ( bu tedavi başarısız olursa veya ikinci çocuk için) başarıyı olumsuz etkilemez mi hepsini çözdürmek hiç mantıklı gelmiyor ama embriyolog ilk tedavi önemli bizim için diyor :((

Kızlar benim opudan sonra embriyolarım dondurulmuş diğer ay transfer edicez denmişti. ama ilk adetimde gittim e2 p4 değerlerim yüksek çıktığı için diğer aya ertelendi. böyle bir durumla karşılaşan var mı değerleri düşürmek için ne yapmalıyım pcos hastasıyım :KK43: bir de 13 tane 1. kalite 3. gün donduruldu çözerken hepsi çözülüp 5. güne giden transfer edilcek. geri kalan (olursa) onların tekrar dondurulması çözülmesi falan bir daha tedavi istediğimde ( bu tedavi başarısız olursa veya ikinci çocuk için) başarıyı olumsuz etkilemez mi hepsini çözdürmek hiç mantıklı gelmiyor ama embriyolog ilk tedavi önemli bizim için diyor :KK43:(
canım ya neden hepsini bir çözüyorlarki genelde 2 yada 3 lü bir arada donduruluyor. hangi hastanedesin.
dondrulmuş tedavide bence en stresli kısım çözülme aşaması benimkilerde 29-30 gibi özülecek şimdiden stres bastı :(

canım ya neden hepsini bir çözüyorlarki genelde 2 yada 3 lü bir arada donduruluyor. hangi hastanedesin.
dondrulmuş tedavide bence en stresli kısım çözülme aşaması benimkilerde 29-30 gibi özülecek şimdiden stres bastı :KK43:
Embriyologla bu konuyu tartıştım ama dediğim gibi ilk seferde başarıymış hedefleri... ben de hepsinin çözülmemesini talep edersem olur mu dedim olur ama çözdüklerimiz 5. güne gitmezse tedavi iptal olur dedi ki 13 ünü aynı tüpte dondurmuşlarsa ben talep etsem nolcak? umuttayım ben nisan ayındaki adetimle değerlere göre başlıcaz olursa mayıs başında transfer olur o tarihe kadar da bu düşünceler beni yer bitirir senin az kalmış ne güzel inşallah sağlıkla çözülür ve tutunur...

Embriyologla bu konuyu tartıştım ama dediğim gibi ilk seferde başarıymış hedefleri... ben de hepsinin çözülmemesini talep edersem olur mu dedim olur ama çözdüklerimiz 5. güne gitmezse tedavi iptal olur dedi ki 13 ünü aynı tüpte dondurmuşlarsa ben talep etsem nolcak? umuttayım ben nisan ayındaki adetimle değerlere göre başlıcaz olursa mayıs başında transfer olur o tarihe kadar da bu düşünceler beni yer bitirir senin az kalmış ne güzel inşallah sağlıkla çözülür ve tutunur...
seni anlıyorum çok sıkıntılı durumlar benim anladığım senin embriyoları aynı tüpte dondurlmuşlar gibi. sıkıntını çok iyi anlıyorum zaten inan bizi bizden başka kimse anlamıyor.
benim umudum da çok az hatta şimdiden kendimi başka tüp bebek tedavisine hazırlıyorum.
biz birde şehir dışından gidip geliyoruz . onun da ayrı bir sıkıntısı var :(

Back