Mrb naptn hayirli haberler ver insMerhaba
benimde tranferim oldu
3. gunum
benim 7 tane dondurulmus embriyom vardi
İkisini cozduler biri devam etmedi diger embriyoyu transfer ettiler
10 nisan test gunum hayirlisi diyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2015 mart ayında dondurulmuş embriyo transfer yaptıracaklar burayaaa....
- Konu Sahibi nursela09
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?arkadaşlar ben daha transfer aşamasına gelmedim ama merak ediyorum,Bahçecideki doktorların hepsi farklı tedavi uyguluyor benim dr.Güvenç bey,kendisinde tedavi görenlere özellikle sorum,tabi diğer dr.lardakilerde yazarsa sevinirim.transferden sonra dinlenme ne kadar veriyor,transfer sonrası için ne diyor dr?bazıları 1 hafta yatın diyor,bazıları 2-3 gün dinlenin ve normal hayata dönün diyor e bende malum çoğunuz gibi çalışıyorum...birde transfer günüde ,opu günü nde olduğu gibi belli bir gün mü olmak zorunda,(benim dondurulmuş embriyo transferi olacak,taze değil.) transfer günün ayarlayabilirmiyiz yani(cuma filan olsa h.sonuyla birleştirip dinlenirim diye işe yeni girdimde izin sıkıntı olmasın.bilgisi olanlar lütfen aydınlatırmısınız benide.
Canim transfer gününü istedgn zaman yapamiosun bnm ki de donmuştu onu mesela yumurta toplama gününü adetinin 14u ayarliyolar sanki o gün yumurta toplanmis gibi sonra 3.gün embriyosu ise 3gun sonra 5.gün embriyosu ise 5 gün sonra yapio BN 2martta adet oldum 5.gün embriyosuydu 14une ilaçlara basladim protestan hibor estrofem 18 ine transferm oldu umarim karisik anlatmam isimdir:) BN transferden sonra lavabo ihtiyacı hic kalkmadim korkudan
Anladım çok sağol bilgi için,inşallah güzel sonuç alırsın...Canim transfer gününü istedgn zaman yapamiosun bnm ki de donmuştu onu mesela yumurta toplama gününü adetinin 14u ayarliyolar sanki o gün yumurta toplanmis gibi sonra 3.gün embriyosu ise 3gun sonra 5.gün embriyosu ise 5 gün sonra yapio BN 2martta adet oldum 5.gün embriyosuydu 14une ilaçlara basladim protestan hibor estrofem 18 ine transferm oldu umarim karisik anlatmam isimdir:) BN transferden sonra lavabo ihtiyacı hic kalkmadim korkudan
Rabbim hayirlisini versin umudumuzu kesmek yokMaalesef sonuc negatif.hayirlisi diyorum
tşk ederim cnm .
bazen diyorum keşke bu kadar anne olmayı istemeseydim o zaman bu kadar üzülmezdim. çünkü etrafımda çocuğu olmayıp tüp bebeke gitmeyen bir sürü insan var nedeni de istemediklernden.
şimdi kendimi toparlayıp herşeyi yeniden sil baştan yapacağm çünkü dondurulmuş embriyom kalmadı
bazen diyorum keşke bu kadar anne olmayı istemeseydim o zaman bu kadar üzülmezdim. çünkü etrafımda çocuğu olmayıp tüp bebeke gitmeyen bir sürü insan var nedeni de istemediklernden.
şimdi kendimi toparlayıp herşeyi yeniden sil baştan yapacağm çünkü dondurulmuş embriyom kalmadı
Aynen canim aynen BN de evlendigimiz ilk ayydan beri istiyorum çok seviyorum çocukları anne olmayi çok istiodum Rabbim nasip etmedi hayirlisi olsun inş bak bnm kesimde sifir sperm vardi yikilmistim resmen duyduğumda allahin mucizesi iste ameliyatla spetm bulundu çok acilar çektim sonunda Rabbim sifir sperm le microtese vesilesiyle verdi kalp atisini duymadım daha konuda duyum rahatlicm .düşün bak sidir sperm .onun için rabbimden ümidini yitirme o isterse hemen olur dua et.
kızlar merhaba dondrulmuş transferimde negatifle sonuçlandı.
ne düşüneceğimi artık bilmiyorum manevi olarak çökmüş durumdayım.
cnm kıyaamam...bnde normalden yenı negatıf aldım...allah sabır versın cnm..
canım ya sanada geçmiş olsun zor bir şey. ancak bizi biz anlarız yaşadıklramız hissetiklerimiz aynı çünkü.bende ilk denememde yıkılmıştım. bu denememde çok umutlanmamıştım ama yinede negatif sonuç beni yıktıcnm kıyaamam...bnde normalden yenı negatıf aldım...allah sabır versın cnm..
Tufatu naptin iyi haberlr ver instufatu .!.:Elmaci askim sen urfada tedavi goruyodun degilmi.benim dun transferim oldu