• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 mart ayında dondurulmuş embriyo transfer yaptıracaklar burayaaa....

Sağol canım benimde 5.gün embiriyosu yüksek kalitede hepsi.kızımda kalıtesiz demişlerdi 2 embiriyom bardı tuttu fok sükür bunlar kaliteli doktor tutma ihtimali daha yüksek dedi heycanla nisani beklıyorum bende
Tugce kalitesiz dedigi yani 3. Gun embriyosumu demek.benimkilerde 3. Gun embriyisu.2 tane konulacak ama sanssim az gibi geliyo .

İnşTE="tugceserdar, post: 39946858, member: 353152"]Sağol canım benimde 5.gün embiriyosu yüksek kalitede hepsi.kızımda kalıtesiz demişlerdi 2 embiriyom bardı tuttu fok sükür bunlar kaliteli doktor tutma ihtimali daha yüksek dedi heycanla nisani beklıyorum bende[/QUOTE]
İns buda hemencecik tutar allahin izini ile bnde carsambayi sabirsizlikla bekliyorum.sen transferden sonra hastanede kaldinmi bide ilk transfer ettiklerinde hangi sekil yattin

kızlar ya umarım embriyolarımız bizi şaşırtır ve tutunurlar.
benim embriyolarımda grdae 2 ve grade3 yani kaliteleri düşükmüş

OTE="tufatu, post: 39951619, member: 631031"]Tugce kalitesiz dedigi yani 3. Gun embriyosumu demek.benimkilerde 3. Gun embriyisu.2 tane konulacak ama sanssim az gibi geliyo .[/QUOTE]
İns bina öncesenin transferinde olur sana bbirşey soyleym Diane diye ddoğum kontrol hapi var odirek kisti eritip ahmet hocanin verdiği doğumkontrol hhali bnm kistimi geçirmesi bu geçirdi bide yanina monodoksil değilde ciprasit al

Kızlar çok kötü karın ağrım var 8 martta trNsferim olmuştu. Sanki adet olcak gibiyim. Akıntı da çoğaldı. Crinone jel kullanıyorum. Aranızda progesteronu böyle fitil olRak kullanan var mı? Akıntıya ve ağrıya bu sebep olur mu? Prospektüsten bişey anlamadım. Deneyimleri olanlar lütfen bir cevap!!!
merhaba bende martın 9 unda 3 tane 5. gün embriyorsu transfer edildi

bende progestanı fitil gibi kullanıyorum aşırı derecede akıntı oluyor bende vede ağrı konusunu ondanmıdır bilmiyorum ama yatağa yatınca belim ağırdığını farkediyorum hayırların habercisidir inşallah

birde midem bulanıyor progestandan sanırım

elost: 39951697 .!.:
kızlar ya umarım embriyolarımız bizi şaşırtır ve tutunurlar.
benim embriyolarımda grdae 2 ve grade3 yani kaliteleri düşükmüş
Elvin sen progestan iğnesi kullandinmi kalcami cçok kotu agritti üstüne oturamiorum

Kozlar bize sorcam lütfencvp verin yumurta toplamadan sonra doktorun vverdiği iğneleri hgergin ayni saatte vuak zorundamiyiz değişiksaatlerde vurdursak sorun ololur mu acaba

merhaba bende martın 9 unda 3 tane 5. gün embriyorsu transfer edildi

bende progestanı fitil gibi kullanıyorum aşırı derecede akıntı oluyor bende vede ağrı konusunu ondanmıdır bilmiyorum ama yatağa yatınca belim ağırdığını farkediyorum hayırların habercisidir inşallah

birde midem bulanıyor progestandan sanırım
Belirtilerimiz çok benziyor birbirine. Ama bugün daha iyiyim ben. Tatlı bir karın ağrısı var ama dünkü gibi regl sancısına benzemiyor. Bana 2 tane transfer edildi, sanırım 3. gün embriyosu. 20 Mart test tarihim. Umarım hiçbirimizin emeği boşa gitmez.

Merhabalar oncelikle Rabbim isteyen herkese bu mucizeyi nasip eder insallah.Benim 2.denemem ilkini gectigimiz subatta yaptirmistik tek 3.gun embriyosuydu olmadi adet olduktan sonra drum ara vermeden dondurulmuslari deneyelim dedi tekrar basladik 9 martta 2 embriyo transfer edildi simdilik birsey hissedemiyorum test günüm 20 mart korkmuyor degilim bu seferde olmadi mi acaba diye.Allah im hepimizin yardimcisi olsun insallah

Tugce kalitesiz dedigi yani 3. Gun embriyosumu demek.benimkilerde 3. Gun embriyisu.2 tane konulacak ama sanssim az gibi geliyo .
Yok yanı bana o zaman bi a kalite var iyi dediler bide b kalıte var oda kalitelî sayılmaz demişlerdi ama 5.gün embiriyosuydu oda.benim kızımda 5.gün embiriyosuydu 2 tane transfer edildi.şimdi dondurdugunuz 15 tanede a kalite 5.gün embiriyosu.inşallah tutunurlar canım bede hep olmıycak diyordum testi aldım olmamiş demi neyse bidaha yaparız fln dedim hemşireler güldü bana meğer hamileymişim:-)

Elvin sen progestan iğnesi kullandinmi kalcami cçok kotu agritti üstüne oturamiorum
ben yatamiyordum bile canım ya kolonyalu pamukla masaj yap denişlerdi bana o zaman.

Kozlar bize sorcam lütfencvp verin yumurta toplamadan sonra doktorun vverdiği iğneleri hgergin ayni saatte vuak zorundamiyiz değişiksaatlerde vurdursak sorun ololur mu acaba
1 saat fln değişebilirmiş öyle demişti hemşire bana

OTE="tufatu, post: 39951619, member: 631031"]Tugce kalitesiz dedigi yani 3. Gun embriyosumu demek.benimkilerde 3. Gun embriyisu.2 tane konulacak ama sanssim az gibi geliyo .
İns bina öncesenin transferinde olur sana bbirşey soyleym Diane diye ddoğum kontrol hapi var odirek kisti eritip ahmet hocanin verdiği doğumkontrol hhali bnm kistimi geçirmesi bu geçirdi bide yanina monodoksil değilde ciprasit al[/QUOTE]
Daha pazartesi gunu kiste bakicak 2 adet once 2 kistim var .ginerayi kullandim gittim 1 tanesi eridi.bu ayda kullandim.ins gecmistir.ben adetimi 21 gunde oluyorum.bugun sabah kahvetengi bir leke oldu sanciyla birlikte.oldum dedim ama su saate kadar baska gelen giden olmadi.bu hap boyle seyler yaptimi sende.pazartesiye randevu aldim bide.adt olunca gidiyoz ama olmadim daha galiba

Elmaci askim bana monodoksu gecen ay vermisti.bu ay vetmefi antibiyotik degilmi.diger ilac dami antibiyotik

E="tufatu, post: 39956847, member: 631031"]Elmaci askim bana monodoksu gecen ay vermisti.bu ay vetmefi antibiyotik degilmi.diger ilac dami antibiyotik[/QUOTE]
Diger ilaç başka bi doğum kontrol hapi ciprasidi de monodaksil yerine kullandim obur dogumkotrol hali kistimi goturmedi çünkü yani hocayi dinlemedim başka bi doğum kontrol hali kullandm bunu bana sanmed de ki Dr vermisdi

Tuğçeserdar sen ilk tedavinde transferden ciktiktan sonra hangi sekil yattin vhemen ayaga kalktin mi ne kadat yattin.hastanede kaldn mi . cçarşamba transferi var çok heycnliym

Back