Tugce kalitesiz dedigi yani 3. Gun embriyosumu demek.benimkilerde 3. Gun embriyisu.2 tane konulacak ama sanssim az gibi geliyo .Sağol canım benimde 5.gün embiriyosu yüksek kalitede hepsi.kızımda kalıtesiz demişlerdi 2 embiriyom bardı tuttu fok sükür bunlar kaliteli doktor tutma ihtimali daha yüksek dedi heycanla nisani beklıyorum bende
Tufati nezamn senin transferin ahmet hoca demi bnmki çarşamba gunuTugce kalitesiz dedigi yani 3. Gun embriyosumu demek.benimkilerde 3. Gun embriyisu.2 tane konulacak ama sanssim az gibi geliyo .
Allahim izini ile ins tutacak bebislerimiz "rabbi heb limines salihin" hep bu duayi okuelvin_ilet: 39951697 .!.:kızlar ya umarım embriyolarımız bizi şaşırtır ve tutunurlar.
benim embriyolarımda grdae 2 ve grade3 yani kaliteleri düşükmüş
merhaba bende martın 9 unda 3 tane 5. gün embriyorsu transfer edildiKızlar çok kötü karın ağrım var 8 martta trNsferim olmuştu. Sanki adet olcak gibiyim. Akıntı da çoğaldı. Crinone jel kullanıyorum. Aranızda progesteronu böyle fitil olRak kullanan var mı? Akıntıya ve ağrıya bu sebep olur mu? Prospektüsten bişey anlamadım. Deneyimleri olanlar lütfen bir cevap!!!
Elvin sen progestan iğnesi kullandinmi kalcami cçok kotu agritti üstüne oturamiorumelost: 39951697 .!.:kızlar ya umarım embriyolarımız bizi şaşırtır ve tutunurlar.
benim embriyolarımda grdae 2 ve grade3 yani kaliteleri düşükmüş
Belirtilerimiz çok benziyor birbirine. Ama bugün daha iyiyim ben. Tatlı bir karın ağrısı var ama dünkü gibi regl sancısına benzemiyor. Bana 2 tane transfer edildi, sanırım 3. gün embriyosu. 20 Mart test tarihim. Umarım hiçbirimizin emeği boşa gitmez.merhaba bende martın 9 unda 3 tane 5. gün embriyorsu transfer edildi
bende progestanı fitil gibi kullanıyorum aşırı derecede akıntı oluyor bende vede ağrı konusunu ondanmıdır bilmiyorum ama yatağa yatınca belim ağırdığını farkediyorum hayırların habercisidir inşallah
birde midem bulanıyor progestandan sanırım
Yok yanı bana o zaman bi a kalite var iyi dediler bide b kalıte var oda kalitelî sayılmaz demişlerdi ama 5.gün embiriyosuydu oda.benim kızımda 5.gün embiriyosuydu 2 tane transfer edildi.şimdi dondurdugunuz 15 tanede a kalite 5.gün embiriyosu.inşallah tutunurlar canım bede hep olmıycak diyordum testi aldım olmamiş demi neyse bidaha yaparız fln dedim hemşireler güldü bana meğer hamileymişimTugce kalitesiz dedigi yani 3. Gun embriyosumu demek.benimkilerde 3. Gun embriyisu.2 tane konulacak ama sanssim az gibi geliyo .
ben yatamiyordum bile canım ya kolonyalu pamukla masaj yap denişlerdi bana o zaman.Elvin sen progestan iğnesi kullandinmi kalcami cçok kotu agritti üstüne oturamiorum
1 saat fln değişebilirmiş öyle demişti hemşire banaKozlar bize sorcam lütfencvp verin yumurta toplamadan sonra doktorun vverdiği iğneleri hgergin ayni saatte vuak zorundamiyiz değişiksaatlerde vurdursak sorun ololur mu acaba
İns bina öncesenin transferinde olur sana bbirşey soyleym Diane diye ddoğum kontrol hapi var odirek kisti eritip ahmet hocanin verdiği doğumkontrol hhali bnm kistimi geçirmesi bu geçirdi bide yanina monodoksil değilde ciprasit al[/QUOTE]OTE="tufatu, post: 39951619, member: 631031"]Tugce kalitesiz dedigi yani 3. Gun embriyosumu demek.benimkilerde 3. Gun embriyisu.2 tane konulacak ama sanssim az gibi geliyo .
Benim ilk cok az kahverengi akinti geldi sonra bi gün boyunca gelmedi yavaş yavaş cogaldi adetmElmaci askim bana monodoksu gecen ay vermisti.bu ay vetmefi antibiyotik degilmi.diger ilac dami antibiyotik
YA cok morardi dokunamiom bileben yatamiyordum bile canım ya kolonyalu pamukla masaj yap denişlerdi bana o zaman.
1 saat fln değişebilirmiş öyle demişti hemşire bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?