2015 mart ayi anne adaylari destekleselim..

gülsümsultan kendini suçlama ,senin ne günahın var elbette istemezdin bebeğini kaybetmeyi Allhın takdiri ,ne mutlu hamile kalabiliyormuşsun onu gördün en azından.

gülsümsultan kendini suçlama ,senin ne günahın var elbette istemezdin bebeğini kaybetmeyi Allhın takdiri ,ne mutlu hamile kalabiliyormuşsun onu gördün en azından.
evet katılıyorum bende ilk eşimden iki defa kaldım ama ikiside kürtaj şimdi 2. eşimlede olmuyor ikimizde de sorun yok ama olmuyor

çok üzüldüm düşürdüğüne ndn düşürdüğünü biliyormusun ne oldu
Ben kendimi cok yordum kanamam vardi zaten ilk gunumden beri bisey olmaz diye dusundum...birde cok uzun bir yolculuk yaptik ayaklarim otobuste davul gibi dismisti eve bir geldim karin agrimla dustu sonra kurtaj oldum benim cocugum var elhamdulillah. Digerlerinde boyle olmamistim Rabbim olmaysnlara versin isteyen herkese versin

Ah canım benim geçmiş olsun inş bir daha olmaz

Kizlar bende pkoluyum. Son adetim 23 subat.
Bu ay sogan kuru yaptım. 2 gun once bitti 15 gunluk kor.
Dun gece cok afedersiniz kucuk tuvaletimi yapar gibi akinti geldi. Sogan kuru ile alakali olabilir mi ?
Bu ay inşallah hepimiz hamile kaliriz inşallah.

Canim elhamdulillah benim evladim var rabbim herkese versin ama nedense o zamanlar gencmisim pek anlamadim. Belki simarikca diyebilirsiniz ama olmayinca mi kiymetli oluyor bilmiyorum ama bunu cok istiyorum....yaslandigimi hissediyorum 35 yasindayim rabbim saglikli sihhatli verir insallah bu son besik olur diye iste kimse bilmiyor hatta cocuk istedigimi eesimi bile zor zor 3 senede ikna ettim istemiyordu...burda baska nickle duygularimi arkadaslarla paylasip rahatliyorum iste

inşallah bende 34 yaşındayım ama bizim hiç yok senin var şükür Allah evlatlarını bağışlasın ama bu durum çok daha kötü

inşallah bende 34 yaşındayım ama bizim hiç yok senin var şükür Allah evlatlarını bağışlasın ama bu durum çok daha kötü
Inan bu siteye gireli kendimden cok sizler hepimiz icin dua ediyorum benim kizkardesimin de hic yok dedigim gibi o da asilama olacak srni cok iyi anliyorum hatta onla ayni zamanda olmasi cok guzel olur baci baci...ama bak sen yuzmus yuzmus kuyruguna gelmissin asilama ile ben tutacagina inaniyorum sende inan...benim cok arkadasim var hatta daha gecen bir arkadasim 37 yadinda ilk dogumunu yapti sonra bu cocuklar basini sidirecek gor bak...dualarimiz hepimiz icin

Saol canım inşallah

Sabah aksam elinizi karniniza koyup ayetel kursi 12 kere okuyun suphanallahi velahamdulillahi vela ilahe illaallahu vallahu ekber vela havle vela guvvete illa billahil aleyyil azim bu tesbihi cok cekin celal ve ikram sahibi rabbim herkesin gonlune gore versin

Soğan kürünü yapacağım ay arkadaşım ve komşumda kanama yaptı bıraktıklarında tesadüf olamaz dedim dengemi bozmayım dedim tam yapacakken vazgeçtim...bal-çörek otu ve tarçın yaptığımın 3 .günü tesadüf eseri kullanıcıların erken ve uzun süreli adet getirttiğini okudum bıraktım ..sırf sağlıklı iken sağlığımdan olmaktan korktuğum için vazgeçtim ..şu an yakı kullanıyorum eşimede her akşam keçi boynuzu kürü yapıyorum ama gün aşırı ilişkiye çözüm bulamadım bulamıcam da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…