2015 mart ayi anne adaylari destekleselim..

Bazen diyorum olmuycak senin bebeğin ümidimi kaybediyorum sonra diyorum ki Allahım dermansız dert vermesin niye olmasın yıllardır bekleyenler var evlat hasretiyle yananlar benim 8 ay oldu az bi zaman değil ama takdir Allahın..

şimdi kim etrafımda bebek sahibi olmayı isterse olmuyor kimi tedavi aşamalarında niye böyle oldu eskiden var mıydı acaba böyle bişey annemin tek ilişkide olmuş eskiden yoktu böyle diyor şimdi herşey hormonlu eskiden böyle değildi diyor gerçekten hak verdim.

sebebi ne cnm doktora gitmişsinizdir mutlaka Allahım herkesin yüzünü güldürsün
Kizkardesim hormonlari calismiyor adet gormuyor ilac kullanmazsa 5 kez yumurta buyutma ve catlatma oldu...ama yumurtalari cok tembel olmadi.simdi ise rahim filmi cektirecrk onumuzdeki ay ve nasipse asilama ama hic umidimizi kaybetmiyoruz...komsumun hicbir sorunu yoktu..sebepsiz infertilite iste nasip

şimdi kim etrafımda bebek sahibi olmayı isterse olmuyor kimi tedavi aşamalarında niye böyle oldu eskiden var mıydı acaba böyle bişey annemin tek ilişkide olmuş eskiden yoktu böyle diyor şimdi herşey hormonlu eskiden böyle değildi diyor gerçekten hak verdim.
bende anlamadım valla onun da etkisi varda bence öncesinde korunma yöntemlerini kullandığımızdan oluyor

Kizkardesim hormonlari calismiyor adet gormuyor ilac kullanmazsa 5 kez yumurta buyutma ve catlatma oldu...ama yumurtalari cok tembel olmadi.simdi ise rahim filmi cektirecrk onumuzdeki ay ve nasipse asilama ama hic umidimizi kaybetmiyoruz...komsumun hicbir sorunu yoktu..sebepsiz infertilite iste nasip
ne bileym bende bazen fazla zorlamasak mı diyorum vermiyorsa Rabbim bir bildiği vardır diyorum ama yinede olmayıncada olmuyor napcaz bilmiyorum aşılama oldum ama hiç umudum yok

N04 Umudunu kaybetme ne kadar güzel tüplerin açıkmış aşılama olmuşsun kapalı o kadar insan vardır ki tüp bebeğe başvuran ona da şükür bence.
Ben 4 ay önce alttan ultrasonla baktı kist miyom yok temiz yumurtalarında gelimiş çatlıcak gün aşırı dedi bizim tek kusurumuz gün aşırı olamıyor eşimin işi benim işim musaitlik vermiyor ancak haftada 2 .oda tutmuyor işte 8 ay oldu nasip bilmiyorum

Sebebi belli diil ki neyin tedavisini olduğumuz belli diil ilaçlar hormon yüklüyor bir senede 8 kğ aldım kimbilir daha neler yapıyo

N04 Umudunu kaybetme ne kadar güzel tüplerin açıkmış aşılama olmuşsun kapalı o kadar insan vardır ki tüp bebeğe başvuran ona da şükür bence.
Ben 4 ay önce alttan ultrasonla baktı kist miyom yok temiz yumurtalarında gelimiş çatlıcak gün aşırı dedi bizim tek kusurumuz gün aşırı olamıyor eşimin işi benim işim musaitlik vermiyor ancak haftada 2 .oda tutmuyor işte 8 ay oldu nasip bilmiyorum
ovulasyon testlerini bile kullandım banamısın demedi

biz hep geri çekilmeyle korunduk bilmiyorum hayırlısı
Biz takvim yontemi ile korunurduk 2.5 sene once hamile kaldigimda farketmeden cok uzulmustum salak gibi..akil iste..sonra 3 aylikken dusuk yaptim ...simdi korunmadigim halde 7-8 aydir olmuyor be sefer ben istiyorum rabbim nasip etmiyor...aklima geldikce kenfimi cok sucluyorum. Bebrgimi koruyamadim diye...hayirlisi rabbim mutlaka en iyisini bilir..

X