2015 mart ayi anne adaylari destekleselim..

Soğan kürünü yapacağım ay arkadaşım ve komşumda kanama yaptı bıraktıklarında tesadüf olamaz dedim dengemi bozmayım dedim tam yapacakken vazgeçtim...bal-çörek otu ve tarçın yaptığımın 3 .günü tesadüf eseri kullanıcıların erken ve uzun süreli adet getirttiğini okudum bıraktım ..sırf sağlıklı iken sağlığımdan olmaktan korktuğum için vazgeçtim ..şu an yakı kullanıyorum eşimede her akşam keçi boynuzu kürü yapıyorum ama gün aşırı ilişkiye çözüm bulamadım bulamıcam da..
Daha burda bir arkadasla konusurken o da hic umufum yoktu esim sehir disindaydi yumurtlama zamaninda ama oldu dedi. Adi emili 98 bana oyle yazdi ...yaninda olsada olmuyor yorgunluk hastalik bazen kusluk engeller cikiyor ama hic ummadiginda o gelir karsina merak etme

Ya hala esim grip kolunu kaldiracak hali yok adamin yatti valla uhu uhu uhu o da uzuluyo ama yapacak bisey yok acaba benim yumurtlama tarihim ne zamandir son adet 7 mart 9 mart ta doktor yumurtam 6-7 mm demisti.

Ya hala esim grip kolunu kaldiracak hali yok adamin yatti valla uhu uhu uhu o da uzuluyo ama yapacak bisey yok acaba benim yumurtlama tarihim ne zamandir son adet 7 mart 9 mart ta doktor yumurtam 6-7 mm demisti.

canım adetin ilk gününden sayarak 12,14,16 günleri değerlendir doktorum oyle demişti aklında olsun..ben anlamıyorum bu yumurtlamayı arkadaşım adetten sonra olmaz diye birtek adet bitimi korunmamış hamile kaldı ee hanı yumurtlama günü erkenmi yumurtlamış oluyor anlamıyorum,bizim yapmamız şey ammaan be deyip üstüne düşmemek düştükçe olmuycak farkındayım,çevremde benim gibi bekleyen herkesin olmuyor ama istemeyen kazala denk gelen de cabası bu da beni sinir ediyor

Gunaydin canim asilamamin 12. Gunu bugun. Umutlarim tavan yapmis durumda
Esim ise gitti 1 saatten fazladir sitede forumlari okuyorum ..

ooyyy... haydi hayırlı haberler alalım inşallah :))))
inşallah umutlarınız sevinçlere dönüşür.
aşılama işlemi nasıl gerçekleşiyor.

ooyyy... haydi hayırlı haberler alalım inşallah :))))
inşallah umutlarınız sevinçlere dönüşür.
aşılama işlemi nasıl gerçekleşiyor.

Daha once baska bir topicte yazmistim aktariyorum ;

asılama ıcın regl 2. gunu gıdıyorsun doktora , eger her sey yolunda ıse durumuna gore ıgne ya da hap ıle yumurta gelıstırıcı ılaclara başlanıyor.4-5 gun sonra kontrole gıdıyorsun, gereklı ıse doz ayarlaması yapılıyor ve tekrar kontrole çağırıyor, bıldıgım kadarıyla 2 ya da 3 folıkul gelıstırmeyı amaclıyorlar, kımı merkezler 3 den fazla folıkul var ıse cogul gebelik rıskının artması nedeniyle aşılamayı o ay ıptal edıyor.
Folıkullerın 14-15 mm olduğunda doktorun kararına gore belirlenecek saatte çatlatma ıgnesı yapılıyor, ondan sonra da su gun su saatte gelın deniyor (tahminen çatlatma ıgnesınden 36 saat sonra ) esınle beraber gıdıyorsun o gun. once esınden sperm ornegı alınıyor, onlar yıkama denen ısleme tabı tutuluyor ve ıclerınden en ıyılerı en hareketlılerı secılerek hazırlanıyor ( yaklaşık 1-3 saat arası beklenıyor bu arada) sonra da hazırlanan yıkanmış spermler sana vajinal yoldan bır kanül aracılığıyla verılıyor. işlem esnasında hıc acı duymuyorsun anlamıyorsun sorunsuz yani vajinal muayene olur gıbı dusun..sonrasında 15-20 dk yatıyorsun ve normal hayatına donuyorsun. asılama ıslemınden sonra da yıne vajinal ya da oral yoldan ılaclar verılebılıyor. 14 gun sonra da sonucun bellı oluyor..kısaca böyle..

Daha once baska bir topicte yazmistim aktariyorum ;

asılama ıcın regl 2. gunu gıdıyorsun doktora , eger her sey yolunda ıse durumuna gore ıgne ya da hap ıle yumurta gelıstırıcı ılaclara başlanıyor.4-5 gun sonra kontrole gıdıyorsun, gereklı ıse doz ayarlaması yapılıyor ve tekrar kontrole çağırıyor, bıldıgım kadarıyla 2 ya da 3 folıkul gelıstırmeyı amaclıyorlar, kımı merkezler 3 den fazla folıkul var ıse cogul gebelik rıskının artması nedeniyle aşılamayı o ay ıptal edıyor.
Folıkullerın 14-15 mm olduğunda doktorun kararına gore belirlenecek saatte çatlatma ıgnesı yapılıyor, ondan sonra da su gun su saatte gelın deniyor (tahminen çatlatma ıgnesınden 36 saat sonra ) esınle beraber gıdıyorsun o gun. once esınden sperm ornegı alınıyor, onlar yıkama denen ısleme tabı tutuluyor ve ıclerınden en ıyılerı en hareketlılerı secılerek hazırlanıyor ( yaklaşık 1-3 saat arası beklenıyor bu arada) sonra da hazırlanan yıkanmış spermler sana vajinal yoldan bır kanül aracılığıyla verılıyor. işlem esnasında hıc acı duymuyorsun anlamıyorsun sorunsuz yani vajinal muayene olur gıbı dusun..sonrasında 15-20 dk yatıyorsun ve normal hayatına donuyorsun. asılama ıslemınden sonra da yıne vajinal ya da oral yoldan ılaclar verılebılıyor. 14 gun sonra da sonucun bellı oluyor..kısaca böyle..

çok güzel anlatmışsın.. teşekkür ederim. kadın olmak gerçekten çok zor . Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
dilerim muradına erersin... inanıyorum güzel haberler alacağınıza

çok güzel anlatmışsın.. teşekkür ederim. kadın olmak gerçekten çok zor . Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
dilerim muradına erersin... inanıyorum güzel haberler alacağınıza
Ben bugun gebelik testi yaptim negatif .bat 7 mart biliyorum daha cokvar ama napiyim heyecan iste birkactane almistim birkacgun sonra tekrar yapacam.hayirlisi olsun hepimiz icin

Malesef bugun adet oldum...hayirlisi olsun Allah omur verirse. Ol derse olur ne deyim hayirlisi ile tum isteyenlere nasip etsin

Skma canini... Bak adet olabilmek de çok güzel. Birşey ben ilacsiz adet olamiyorum :KK43: hayirlisi olsun evet vakti var... Amin... Allah başka dert kederler vermesin

X