• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 mart ayında dondurulmuş embriyo transfer yaptıracaklar burayaaa....

Ca
selam canım yok idrar tahlili yapmadim yapmayalim cok erken ben sanki adet olcakmisim gibi rahmimde yanma hissediyom bende ödüm kopuyor adet olcam diye inşallah olmam
canım progestern iğne kullanıyonmu. Ben kullanıyorum. O iğneleri kullanırken adet olmuyoruz. Bıraktıktan 3 gün sonra falan adet oluyoruz. Yani ilkinde bende öyle oldu. Eğer hamileysek kanda çıkmıştır zaten ama bende çok korkuyorum ya. İnşallah adet olmazsın cnm ya. Benim normalde dün adet günümdü. Birden bire bi ağrı giriyo ama hemen kesiliyo. Hayırlısı artık. Senin yarındı dimi tahlil günün.

C
selam canım yok idrar tahlili yapmadim yapmayalim cok erken ben sanki adet olcakmisim gibi rahmimde yanma hissediyom bende ödüm kopuyor adet olcam diye inşallah olmam
Cnm sana iki tane mi embriyo transfer edildi. Ben çok istememe rağmen doktorum yaşın küçük dedi ve bitane transfer yaptı. İnşallah ikizin olur ya çok güzel.

Ca

canım progestern iğne kullanıyonmu. Ben kullanıyorum. O iğneleri kullanırken adet olmuyoruz. Bıraktıktan 3 gün sonra falan adet oluyoruz. Yani ilkinde bende öyle oldu. Eğer hamileysek kanda çıkmıştır zaten ama bende çok korkuyorum ya. İnşallah adet olmazsın cnm ya. Benim normalde dün adet günümdü. Birden bire bi ağrı giriyo ama hemen kesiliyo. Hayırlısı artık. Senin yarındı dimi tahlil günün.

Yok canım benim dr test günümü 20 mart verdi istanbul dışı geldik eşim asker suan istanbulda askeriyede kaliyoruz esim haftaya is basi yapmali dr um h.sonu izinli olcakmis cuma günü gelin tahlil yapalım dedi ben crione jel kullaniyom hastalarina jel veriyor inşallah hiçç adet olmayız bu saaten sonra :) benimde ara ara batma hissi oluyor ama en cok adet olcak hissi var benim 14 martta adet olmam lazim ama aralikdan beri tedavilerden dolayi normal adet düzenim kalmadî hakkımızda hayırlısı inşallahhh

C
Cnm sana iki tane mi embriyo transfer edildi. Ben çok istememe rağmen doktorum yaşın küçük dedi ve bitane transfer yaptı. İnşallah ikizin olur ya çok güzel.

Canım benim yaşım 30 evet 2 embriyo transfer edildi senin yaşın kaç? ilk tüp bebeğimde 2 tane konulmuştu ama tutunamamışlardı :( kısmet nasip yiyecek ekmeği varsa dünyaya gelcekler bizler elimizden geleni yapıyoz rabbim yeterki ol desin

Yok canım benim dr test günümü 20 mart verdi istanbul dışı geldik eşim asker suan istanbulda askeriyede kaliyoruz esim haftaya is basi yapmali dr um h.sonu izinli olcakmis cuma günü gelin tahlil yapalım dedi ben crione jel kullaniyom hastalarina jel veriyor inşallah hiçç adet olmayız bu saaten sonra :) benimde ara ara batma hissi oluyor ama en cok adet olcak hissi var benim 14 martta adet olmam lazim ama aralikdan beri tedavilerden dolayi normal adet düzenim kalmadî hakkımızda hayırlısı inşallahhh
İnşallah cnm artık 9 ay boyunca olmayız. Ben coaspirin,estrofem, folik asit, kan sulandırıcı iğne,progestoron iğne, bide senin kullandığın jelden kullanıyorum. Ne kadar çok demi. Sana hiç ilaç vermedimi ya. Sen nerde olmuştun tedavini.

Canım benim yaşım 30 evet 2 embriyo transfer edildi senin yaşın kaç? ilk tüp bebeğimde 2 tane konulmuştu ama tutunamamışlardı :KK43: kısmet nasip yiyecek ekmeği varsa dünyaya gelcekler bizler elimizden geleni yapıyoz rabbim yeterki ol desin
Cnm bende 27 ama doktor iki tane koymadı ya. Çok üzülmüştüm. Ama yapacak bişey yok. İnşallah allahım artık bizleride görür cnm ya.

İnşallah cnm artık 9 ay boyunca olmayız. Ben coaspirin,estrofem, folik asit, kan sulandırıcı iğne,progestoron iğne, bide senin kullandığın jelden kullanıyorum. Ne kadar çok demi. Sana hiç ilaç vermedimi ya. Sen nerde olmuştun tedavini.

Canım ben ilaclar climare fort bant östrojen icerkli clexane 0.4 coraspin prednol benexol elevit omega 3 selenyum devit 3 damla vajinal jel benimde cok :( o igneyi neden verdi hamile kalanlara yada düsük riskli olanlara veriliyor

Cnm bende 27 ama doktor iki tane koymadı ya. Çok üzülmüştüm. Ama yapacak bişey yok. İnşallah allahım artık bizleride görür cnm ya.

Canım sakın üzülme 1 olsun bizim olsun senin merkezin özel yer degilmi? Ben ist bahceci fulyada yaptırıyorum özel oldugu icin 2 koydular ama kagitta 1 gösterildi test günün ne zaman?

Canım ben ilaclar climare fort bant östrojen icerkli clexane 0.4 coraspin prednol benexol elevit omega 3 selenyum devit 3 damla vajinal jel benimde cok :KK43: o igneyi neden verdi hamile kalanlara yada düsük riskli olanlara veriliyor
Canım bana doktorum dediki eğer ki hamile kalırsan bu iğneyi 3. Ayına kadar kullanıcaksın dedi. Çünki tüp bebekte 3. Ayakadar düşük riski olabiliyo dedi. Bizdr bunu istemeyiz dedi. Of ya ilaçlar bide kilo aldırıyo. Hamile kalmadan kilo alıyoruz bide.

Canım sakın üzülme 1 olsun bizim olsun senin merkezin özel yer degilmi? Ben ist bahceci fulyada yaptırıyorum özel oldugu icin 2 koydular ama kagitta 1 gösterildi test günün ne zaman?
Evet cnm benimde özel istanbul tüp bebek merkezinde doktorum aret bey. Hastaneyi o gün yıktım kavga ettim. doktorla götüştürdüler transfer öncesi. Doktor kesinlikle yazı geldi koyamıyoruz dedi. Yazıyı falan okuttular. Zaten transfere moralim bozuk girdim

Tufatu BN ohss oldum heryerm su topladi yumurta toplamadan sonra . e2 degerm yüksekti 13000 ta:( aralikta toplandı yumurtalar iptal oldu 3adet sonra gel dedi gecen hafta gittim estrofem verdi 12 sinde gidecem rahim kalinligina bakip transfer tarihi verecek. Sana niye 5aydr transfer yapmadi daha

Merhaba kızlar,
Ben bahçeci diyarbakır da tedavi oluyorum. Pazar günü 2 tane dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. Heyecanla 20 Mart'ı bekliyorum. Allah hepimizin emeklerinin karşılığını versin inşallah
AMin canim bol dua edecez baska elimizden bise gelmio rabbim hayirlisini versin

C
cnm slm bugün 11 günüm değerim 116 çıktı sence nasıl. Korkuyorum. Cuma tekrar tahlil istedi doktor.

selam kızlar rahim filmini sordum doktora,Tüp bebek tedavisi kararı alındı ve rahim ve tüplerle ilgili olarak hikayenizde ve ultrasonunuzda bir şeyden şüphe edilmedi ise çekilmeden tedaviye başlanabilir dedi,anladığım kadarı ile bazı olabilecek sorunlar usg de belli oluyormuş.zaten tüplere gerek yok tüp bebek için.

Mrh kizlar
Ben de dun tedaviye basladim estrofem ile.iki tane dondurulmus embriyom var 3. Gundelerdi dondurulduklarinda
Transferi yapilanlar biraz bahsedebilir mi bilgisi olanlar cozdurme islemi sonrasi transfer nezaman oluyor ve cozdurme isleminde embriyolariniz nasil etkilendi kaybiniz oldu mu bilgi verirseniz sevinirim

selam kızlar rahim filmini sordum doktora,Tüp bebek tedavisi kararı alındı ve rahim ve tüplerle ilgili olarak hikayenizde ve ultrasonunuzda bir şeyden şüphe edilmedi ise çekilmeden tedaviye başlanabilir dedi,anladığım kadarı ile bazı olabilecek sorunlar usg de belli oluyormuş.zaten tüplere gerek yok tüp bebek için.
Selam canim.bende tedaviden once israrla sordum rahim filmini cektireyim mi diye muayeneden sonra hep gerek yok dedi zaten dedigin gibi bir sıkıntı olsa usg de belli oluyormus.o zaman istenirmis.

[QUOTE="yebnd
Ben de dun tedaviye basladim estrofem ile.iki tane dondurulmus embriyom var 3. Gundelerdi dondurulduklarinda
Transferi yapilanlar biraz bahsedebilir mi bilgisi olanlar cozdurme islemi sonrasi transfer nezaman oluyor ve cozdurme isleminde embriyolariniz nasil etkilendi kaybiniz oldu mu bilgi verirseniz sevinirim[/QUOTE]
Mrb canim bnde estrofem kullaniorm 10gundur yarin gidecem dr rahim kalinligina bakacak inş iyidir. İyiyse transfer tarihi verecek

Yeloyelo:)
Mrb canim bnde estrofem kullaniorm 10gundur yarin gidecem dr rahim kalinligina bakacak inş iyidir. İyiyse transfer tarihi verecek

Back
X