• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 mart ayında dondurulmuş embriyo transfer yaptıracaklar burayaaa....

Sağol canım ya,ama bilmiyorum ki klinikte başka doktora geçebilirmiyim ki transfer hakkımı kaybetmeden parayı ödedim sonuçta .dondurulmuş var 1 tane beklemede,hakkımı kaybetmeden geçebilirmiyim dersin.öbür kontrol 1 ay sonra bakalım maile cevap vericekmi,ve kontrolde nasıl davranacak iyi olursa devam ederim,ama aynı şekilde olursa değiştiririm sanırım.çokda güveniyordum kendisine,
Canim aslinda bencede cok iyi bir doktordayiz benim icim cok rahat guleryuz falan beklemiyoruz her sey yolunda gitsin yeterki....icin nasil rahat edecekse kendini nasil iyi hissedeceksen o sekilde devam etmelisin cunku moral cok onemli tedavide bu ayi rahat rahat gecir kafanada bir sey takma...mailleri hic ihmal etmiyor mutlaka cevap veriyor canim...

Canim aslinda bencede cok iyi bir doktordayiz benim icim cok rahat guleryuz falan beklemiyoruz her sey yolunda gitsin yeterki....icin nasil rahat edecekse kendini nasil iyi hissedeceksen o sekilde devam etmelisin cunku moral cok onemli tedavide bu ayi rahat rahat gecir kafanada bir sey takma...mailleri hic ihmal etmiyor mutlaka cevap veriyor canim...
ya inan hem kızdım duruma,he üzüldüm,hasta hakkı diye birşey var,alt tarafı bekletildiğim için kızdım diye o da doktora değil hemşireye(hemşirede doktora anlattı tabi mutlaka) böyle tavırla karşılanmaktan,doktorumuza çok inandım ben,dedğin gibi güleryüz olmasada olur sonuç iyi olsun yeterki ama ,hastaya tavır da yapılmamalı ,mail dün attım halen cevap yok bakalım 1 ay vaktim var,duruma göre bakıcam ama şimdiden huzursuz oldum haliyle.

Kızlar slm. şubatın 28 de dondurulmuşlarla transfer oldum. Bugün transferimin 7. Günü. Kendimde hiç bi değişiklik yok. Ne gögüslerde şişlik nede kasıklarda ağrı. Korkuyorum tutmadı diye. Sizler ne alemdesiniz.

Kızlar slm. şubatın 28 de dondurulmuşlarla transfer oldum. Bugün transferimin 7. Günü. Kendimde hiç bi değişiklik yok. Ne gögüslerde şişlik nede kasıklarda ağrı. Korkuyorum tutmadı diye. Sizler ne alemdesiniz.[/QUOTE

merhaba benimde transferim persembe oldu bugün 3.günmü oluyor bendede hic belirti yok kabiz oldum sinirlerim bozuldu o kadar emek bu kabizlik yuzunden gittimi diyorum...:( senin kacinci gün transferi merkez neresi?

Ya bize sorcam transfer yapilirken agri oluyor mu bnm de 17sinde donmuş transferi olacak ilk defa

Ben spekulumu hic sevmiyorum canim yaniyor bide psikolojik korkuyla artiyor rahatlattilar vee transfer oldu gercekten agri yok benim agri esigim düsük sen rahat ol bol dua oku

Spekulum takmadan mi transfer yaptılar sana banada öyle yaparlar ozmn :( cok zor seyler yasiyoruz yine buna sukur rabbim bu tedavileri vesile kilip inş kucagimizda bi bebekle odullendirir

aynı tarihlerde başlayacağız desene ..aslında yaşadıklarımızda aynı bende ne olduğunu anlamadan tedavide buldum kendimi. ve keşke bilinçli olsaymışım o zamanlar. inşallah bu denemelerimiz son olur
Katiliyorum sana hadi hayirlisiyla basliyoruz desene cok heycanlandim yarin dr gidiyorum bakalim ne olucak burda birbirimizle paylasalim yasadiklarimizi.

Ben spekulumu hic sevmiyorum canim yaniyor bide psikolojik korkuyla artiyor rahatlattilar vee transfer oldu gercekten agri yok benim agri esigim düsük sen rahat ol bol dua oku
Aa canim senin oldu mu transferin hadi hayirlisi olsun insallah guzel haberler ver bizlere burdan moral olsun...ne durumdaydi embriyolarin kacinci gun oldu transferin?

Aa canim senin oldu mu transferin hadi hayirlisi olsun insallah guzel haberler ver bizlere burdan moral olsun...ne durumdaydi embriyolarin kacinci gun oldu transferin?

evet canım transferim inşallah hayırla sonuçlanır embriyolarim 3.gün dondurulmuştu çok şükür 5.güne geldiler ve 2 tane verdiler miniklerim suan bi belirti vermiyolar beklicem sabırla

evet canım transferim inşallah hayırla sonuçlanır embriyolarim 3.gün dondurulmuştu çok şükür 5.güne geldiler ve 2 tane verdiler miniklerim suan bi belirti vermiyolar beklicem sabırla
Insallah sana sımsıkı tutunur kuzucuklarin guzel haberler verirsin bizlere.hadi hayirlisi insallah
..edremitten gidip geliyordun yanlis hatirlamiyorsam transferden sonra hemen dondun mu istanbulda kaldin mi merak ettim.

Mrb arkadaşlar bnde yeni üye oldum siteye bnde bu ay dondurulmuş laflatransfer olcam estrofm kullaniyorm simdi.osm hastanesinde tedavi ggören varmi ahmet hoca
Elmaci askim bende ahmet hocanin hastasiyim.benimde embriyolarim donduruldu.malesef rahim istenilen duruma gelmadigi icin 5 aydir bekliyoruz.transferim iptal oluyor.senin neden donduruldu

Insallah sana sımsıkı tutunur kuzucuklarin guzel haberler verirsin bizlere.hadi hayirlisi insallah
..edremitten gidip geliyordun yanlis hatirlamiyorsam transferden sonra hemen dondun mu istanbulda kaldin mi merak ettim.

Inşallah canım teşekkürler duaya çok ihtiyacım var...evet yanlış hatırlamıyorsun :) istanbuldayız testi yapıp öyle döncez sen ne durumdasın canım?

Inşallah canım teşekkürler duaya çok ihtiyacım var...evet yanlış hatırlamıyorsun :) istanbuldayız testi yapıp öyle döncez sen ne durumdasın canım?
Ben daha bant asamasindayim.19 martta kontrolum var ondan sonra tam tarih kesinlesecek ben calisiyorum rapor alip gidecegim ama test tarihi kadar alamam rapor kafam karisik yolculuk yapsam mi yapmasam mi bilemedim.gerci daha erken ama bunlari dusunmek icin.hayirlisi artik....Allah yardimcimiz olsun canim dualarim seninle sen de bana dua et insallah transferim olur ve guzel sonuclar aliriz..

Mrb cnm istanbul tüp bebek merkezi aret beydeyim. 5 gün embiriyosu dondurulmuşlarla yaptık ikinci denememizi. Transfer günüde dahil sayıyosun cnm. Bide kabızlık için ilaç önermedimi doktorun bana önerdide allaha şükür kabız olmadım.

Ben daha bant asamasindayim.19 martta kontrolum var ondan sonra tam tarih kesinlesecek ben calisiyorum rapor alip gidecegim ama test tarihi kadar alamam rapor kafam karisik yolculuk yapsam mi yapmasam mi bilemedim.gerci daha erken ama bunlari dusunmek icin.hayirlisi artik....Allah yardimcimiz olsun canim dualarim seninle sen de bana dua et insallah transferim olur ve guzel sonuclar aliriz..

Amin canım inşallah hersey yolunda gider sıkîntısız tedavine devam edersin her aşamamîz stres bu zamanlardaki stresleri en aza indirmeliyiz ben rapor aldim test tarihime kadarda devam edicem is yerin rahatsa 3 yada 4 günden sonra isine baslaman daha yararli benim is yerim cok yogun ve radyasyon alanli bölge oldugu icin raporlu olmam gerekiyor

Mrb cnm istanbul tüp bebek merkezi aret beydeyim. 5 gün embiriyosu dondurulmuşlarla yaptık ikinci denememizi. Transfer günüde dahil sayıyosun cnm. Bide kabızlık için ilaç önermedimi doktorun bana önerdide allaha şükür kabız olmadım.

canım seninle aynı durumdayiz benimde 2.deneme ve 5.gün embriyosu kabizlik icin ilac onerildi ama o ilac bana fayda etmemisti

Slm cnm ne yaptın. Varmı gelişme. Bende hiçbişi yok. Yaptınmı sen evde idrar tahlili. Çok korkuyorum bu arada.

selam canım yok idrar tahlili yapmadim yapmayalim cok erken ben sanki adet olcakmisim gibi rahmimde yanma hissediyom bende ödüm kopuyor adet olcam diye inşallah olmam

Back
X