Canım bilgiler için çok sağol,bana havuz yapacak , birkaç defada toplayacak,dün gittim muayneye yumurta yoktu klomen verdi,iğne vermedi bu ay,klomen 5 gün sonra bitecek,Perşembe gitçem tekrar ben £ de bu günden çörekotu,bal,tarçın başladım işe yarasın diye...güvenç beye ben çok güvenerek gittim tanımadan sevdim doktorumu,burda okuduğum yorumlar onu seçmeme sebep oldu kendisine de söyledim,ve tesadüfen bir tanıdığımında onda tedavi görüp geçen yıl bebeği oldu,onunlada konuştum tek geçerim dedi güvençi ve şahsende önceden tanıyor zaten,ben doktora güveniyorum .dediğin gibi soğukya biraz,kısa ve net cevaplar veriyor,ben çok ayrıntıcıyımdır,ayrıntı istiyorum,mesela dün notlar aldım şunları şunları sorcam diye,muayne etti hemencik yumurta yok dedi,muayne odasında baktım acele ediyo dedim odasında görüşmücez herhalde eşimde odasında bekliyo bu arada beni,bi kaç şey sordum çabuk çabuk cevap verdi,çıktı odasına gelecek diye bekledik biraz aaaa baktım ki başka odada ,sepet havası olduk yani...elimde not kağıdım kalakaldım.belkide sık sık gidiyoruz diye,konuşacak bişey yok yumurta olmadığı için ama opu dan sonraki ilk muayneydi,soracakların vardı...bana akıl verseniz onun hastaları .çok sinirlendim dün bunlara,Perşembe gittiğimde söyleyin diyorum sonuçta randevu alıp gidiyorum,beş dakikada Beşiktaş oldu dün,gerçi hakkını yiyemem..opuda çok stresliydim ben moral verdi,elimi tutup destek oldu,ay kafam karıştı ama eşimde dedi acele ediyo görüşmede diye,sanki biraz fazla bişey sorsam terslicek gibi geliyo