• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 mart ayında dondurulmuş embriyo transfer yaptıracaklar burayaaa....

merhaba canım çok geçmiş olsun rabbim güç ve sabır versin...dondurulmuş embriyoda başarı şansı çok yüksek rahim dinleniyor hormonlar dengeleniyor bu dondurulmuş tedavinizde pgt yöntemini embriyolarınza uygulatın düşük nedeni araştırıldımı embriyodanmı kaynaklı?pıhtılaşma için kan sulandırıcı kullanmışsındır diyecem
Merhaba cok tesekkurler.
Dusukten sonra genetik test yapildi fakat hic bir sey cikmadi.

Merhaba cok tesekkurler.
Dusukten sonra genetik test yapildi fakat hic bir sey cikmadi.

bundan sonraki tüp bebek tedavinde embriyolarına pgt uygulaması yaptırılır embriyonun genetiğinde sıkıntı olabilir bahçeci amerikaya gönderiyor embriyoları canım rabbim tez zamanda bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah

bundan sonraki tüp bebek tedavinde embriyolarına pgt uygulaması yaptırılır embriyonun genetiğinde sıkıntı olabilir bahçeci amerikaya gönderiyor embriyoları canım rabbim tez zamanda bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah
Amin cumlemize nasip eder insallah.
Ben merkeze sordugumda 3,4 dusukten sonra yapildigini soylediler.dusen bebektede yapildiginda bisey olsaydi cikardi diger embiriyolarda iyi demekki dedi dr.kafam karisti.

slm kızlar
bende dondurlmuş embriyo tedavisne 10 gün içinde başlıyorum. ama benim 3 tane embriyom var ama iyi kalite değiller. bu konuda bilgisi olan varmı. çözülmede sorun yaşayabiliriz dedi doktor.:110:çok korkuyorum umarım sorun yaşamayız :(

slm kızlar
bende dondurlmuş embriyo tedavisne 10 gün içinde başlıyorum. ama benim 3 tane embriyom var ama iyi kalite değiller. bu konuda bilgisi olan varmı. çözülmede sorun yaşayabiliriz dedi doktor.:110:çok korkuyorum umarım sorun yaşamayız :KK43:[/QUOTE

Merhaba benimde embriyolarim orta kalitedeler dr um teknolojileri iyi oldugu icin cözünmede sorun yaşamayız dedi inşallah öyle olur benim 3.gün embriyolarım çözündükten sonra 5
Güne gelecekmi korkusu var :KK1:ins sorun yasamazsin canım rabbim yardimcimiz olsun

Amin cumlemize nasip eder insallah.
Ben merkeze sordugumda 3,4 dusukten sonra yapildigini soylediler.dusen bebektede yapildiginda bisey olsaydi cikardi diger embiriyolarda iyi demekki dedi dr.kafam karisti.

Tedavi oldugum merkezde tanistigim kisiler benim gibi hic hamile kalmamis kisiler önnceden kromozom testi yapiyorlar ve olusan embriyolarina pgt yaptiriyolar yani bu kadar sayida düsügün ardindan yapilcak diye bi sey yok iyice arastir canim

Bu bantlar transfere hazırlık içinmi ?
Canim rahmi hazirlamak icin hormon destegi bu bantlar.bana tedaviden oncede birkac gun kullandirtmisti.transfer olacagin zaman sana ozel bir cizelge veriyor ona gore bantlarini kullanip kontrole gidiyorsun.bu arada guvenc beyden hic cekinme biraz soguktur ama ne sorarsan cevaplar hemde cevaplamak zorunda doktoruna guven kafanda soru isaretleri olursa stresli olursun bu da vucuduna olumsuz yansir.ben on gorusmede 1 saat boyunca sorguya cekmistim.bana gore dogru bir yerdesin...insallah guzel sonuclar da alirsin hatta hep birlikte aliriz.icini ferah tut canim..

Canim rahmi hazirlamak icin hormon destegi bu bantlar.bana tedaviden oncede birkac gun kullandirtmisti.transfer olacagin zaman sana ozel bir cizelge veriyor ona gore bantlarini kullanip kontrole gidiyorsun.bu arada guvenc beyden hic cekinme biraz soguktur ama ne sorarsan cevaplar hemde cevaplamak zorunda doktoruna guven kafanda soru isaretleri olursa stresli olursun bu da vucuduna olumsuz yansir.ben on gorusmede 1 saat boyunca sorguya cekmistim.bana gore dogru bir yerdesin...insallah guzel sonuclar da alirsin hatta hep birlikte aliriz.icini ferah tut canim..
Canım bilgiler için çok sağol,bana havuz yapacak , birkaç defada toplayacak,dün gittim muayneye yumurta yoktu klomen verdi,iğne vermedi bu ay,klomen 5 gün sonra bitecek,Perşembe gitçem tekrar bende bu günden çörekotu,bal,tarçın başladım işe yarasın diye...güvenç beye ben çok güvenerek gittim tanımadan sevdim doktorumu,burda okuduğum yorumlar onu seçmeme sebep oldu kendisine de söyledim,ve tesadüfen bir tanıdığımında onda tedavi görüp geçen yıl bebeği oldu,onunlada konuştum tek geçerim dedi güvençi ve şahsende önceden tanıyor zaten,ben doktora güveniyorum .dediğin gibi soğukya biraz,kısa ve net cevaplar veriyor,ben çok ayrıntıcıyımdır,ayrıntı istiyorum,mesela dün notlar aldım şunları şunları sorcam diye,muayne etti hemencik yumurta yok dedi,muayne odasında baktım acele ediyo dedim odasında görüşmücez herhalde eşimde odasında bekliyo bu arada beni,bi kaç şey sordum çabuk çabuk cevap verdi,çıktı odasına gelecek diye bekledik biraz aaaa baktım ki başka odada ,sepet havası olduk yani...elimde not kağıdım kalakaldım.belkide sık sık gidiyoruz diye,konuşacak bişey yok yumurta olmadığı için ama opu dan sonraki ilk muayneydi,soracakların vardı...bana akıl verseniz onun hastaları .çok sinirlendim dün bunlara,Perşembe gittiğimde söyleyin diyorum sonuçta randevu alıp gidiyorum,beş dakikada Beşiktaş oldu dün,gerçi hakkını yiyemem..opuda çok stresliydim ben moral verdi,elimi tutup destek oldu,ay kafam karıştı ama eşimde dedi acele ediyo görüşmede diye,sanki biraz fazla bişey sorsam terslicek gibi geliyo

Canım bilgiler için çok sağol,bana havuz yapacak , birkaç defada toplayacak,dün gittim muayneye yumurta yoktu klomen verdi,iğne vermedi bu ay,klomen 5 gün sonra bitecek,Perşembe gitçem tekrar ben £ de bu günden çörekotu,bal,tarçın başladım işe yarasın diye...güvenç beye ben çok güvenerek gittim tanımadan sevdim doktorumu,burda okuduğum yorumlar onu seçmeme sebep oldu kendisine de söyledim,ve tesadüfen bir tanıdığımında onda tedavi görüp geçen yıl bebeği oldu,onunlada konuştum tek geçerim dedi güvençi ve şahsende önceden tanıyor zaten,ben doktora güveniyorum .dediğin gibi soğukya biraz,kısa ve net cevaplar veriyor,ben çok ayrıntıcıyımdır,ayrıntı istiyorum,mesela dün notlar aldım şunları şunları sorcam diye,muayne etti hemencik yumurta yok dedi,muayne odasında baktım acele ediyo dedim odasında görüşmücez herhalde eşimde odasında bekliyo bu arada beni,bi kaç şey sordum çabuk çabuk cevap verdi,çıktı odasına gelecek diye bekledik biraz aaaa baktım ki başka odada ,sepet havası olduk yani...elimde not kağıdım kalakaldım.belkide sık sık gidiyoruz diye,konuşacak bişey yok yumurta olmadığı için ama opu dan sonraki ilk muayneydi,soracakların vardı...bana akıl verseniz onun hastaları .çok sinirlendim dün bunlara,Perşembe gittiğimde söyleyin diyorum sonuçta randevu alıp gidiyorum,beş dakikada Beşiktaş oldu dün,gerçi hakkını yiyemem..opuda çok stresliydim ben moral verdi,elimi tutup destek oldu,ay kafam karıştı ama eşimde dedi acele ediyo görüşmede diye,sanki biraz fazla bişey sorsam terslicek gibi geliyo
Canim seni cok iyi anliyorum bende tedavi surecinde ayni duygulara kapildim acaba gecistiriyormu diye ama biraz konusunca anladim ki cok yogun hastasi cok fazla ve bana bu yil sadece 4 gun tatil yapabildim dedi yumurtalar durmuyor diyede espri yapti o da kendince hakli erkek sonucta halimizden anlamaz ama bizde cok hassas oluyoruz hatta hormonlarda tavan yaptigi icin fazlaca beklentilerimiz oluyor.bu durumundan gecistirilmis gibi hissettiginden doktorunu bilgilendir icinde kalmasin guvenmek cok onemli oda konusarak oluyor.persembe gittiginde mutlaka aklindakileri sor belirt memnuniyetsizliginide....hakkimizda hayirlisi olsun insallah bu ay olmazsa diger ay olur yumurtalarin stresten ve kafeinden uzak dur cikolatada basta olmak uzere.gec olsun guc olmasin arkadasim gelismelerden haberdar et....

Canim seni cok iyi anliyorum bende tedavi surecinde ayni duygulara kapildim acaba gecistiriyormu diye ama biraz konusunca anladim ki cok yogun hastasi cok fazla ve bana bu yil sadece 4 gun tatil yapabildim dedi yumurtalar durmuyor diyede espri yapti o da kendince hakli erkek sonucta halimizden anlamaz ama bizde cok hassas oluyoruz hatta hormonlarda tavan yaptigi icin fazlaca beklentilerimiz oluyor.bu durumundan gecistirilmis gibi hissettiginden doktorunu bilgilendir icinde kalmasin guvenmek cok onemli oda konusarak oluyor.persembe gittiginde mutlaka aklindakileri sor belirt memnuniyetsizliginide....hakkimizda hayirlisi olsun insallah bu ay olmazsa diger ay olur yumurtalarin stresten ve kafeinden uzak dur cikolatada basta olmak uzere.gec olsun guc olmasin arkadasim gelismelerden haberdar et....
Tamam canım çok sağol,evet Perşembe konuşmayı düşünüyorum,fırsat bulursam,tabiki haberdar ederim seni.

M
slm kızlar
bende dondurlmuş embriyo tedavisne 10 gün içinde başlıyorum. ama benim 3 tane embriyom var ama iyi kalite değiller. bu konuda bilgisi olan varmı. çözülmede sorun yaşayabiliriz dedi doktor.:110:çok korkuyorum umarım sorun yaşamayız :KK43:
Merhaba nasilsin benimde uctane embiryom var merak ettim simdi hangi asamadasin.

M

Merhaba nasilsin benimde uctane embiryom var merak ettim simdi hangi asamadasin.
canım adet olmayı bekliyorum 1 hafta içinde olunca ilaçlara başlayacağım .sonrada yaklaşık18-19 gün transfer olacak ama inşallah çözülmede sorun yaşamam.
sen hangi aşamadasın. hangi hastanedesin ve embriyoların nasıl kalitelimi:)

canım adet olmayı bekliyorum 1 hafta içinde olunca ilaçlara başlayacağım .sonrada yaklaşık18-19 gün transfer olacak ama inşallah çözülmede sorun yaşamam.
sen hangi aşamadasın. hangi hastanedesin ve embriyoların nasıl kalitelimi:)
Bende adet olmayi bekliyorum 9 da olucam adet 10 ilaclara baslarim galiba bi sorun olmazsa ist medicana internejin beylikduzu embiriyorunun kalitesi bilmiyorum ama 5.gun embiriyosuydu ilkinde.benim tupbebek yaptirmam ilkinde hersey bi anda oldu bi baktim olayin icindeyim bi bilgi sahibi degildim onlarda bana soyemedi.

Bende adet olmayi bekliyorum 9 da olucam adet 10 ilaclara baslarim galiba bi sorun olmazsa ist medicana internejin beylikduzu embiriyorunun kalitesi bilmiyorum ama 5.gun embiriyosuydu ilkinde.benim tupbebek yaptirmam ilkinde hersey bi anda oldu bi baktim olayin icindeyim bi bilgi sahibi degildim onlarda bana soyemedi.
aynı tarihlerde başlayacağız desene ..aslında yaşadıklarımızda aynı bende ne olduğunu anlamadan tedavide buldum kendimi. ve keşke bilinçli olsaymışım o zamanlar. inşallah bu denemelerimiz son olur

gittim kontrole maalesef klomende , çörekotlu karışımda işe yaramamış ki yine yumurta yok hiç.bu ayı geçtik böyle boş,cyclo-progynova verdi içicem sonraki adetle yine gitcem,bu arada bir sorun yaşadım bugün,dr.a memnuniyetsizliğimi söylicektim ya,nerdeeeee;-) randevu saatimden epey sonra aldılar,hemşire geldi operasyona girdi dr.bekliceksiniz diye tepem attı haiyle ama randevu verenlere,gittim bankoya dedim madem opersayonu var doktorun niye o saate randv.veriliyor diye söylendim ,acil durummuş tamam dedik,hemşire dra durumu anlattı sanırım,doktor gergin bişekilde geldi muayne etti,yok dedi buay yumurta,neyse bir iki bişe sordum cevapladı ama nasıl bir surat anlatamam eşim bile şok oldu,selam bile vermedi yani düşün,çok çok üzüldüm bu duruma,kös kös çıktık odadan:-( zaten moralim bozuk gerginim,hasta olarak şikayetimi belirttim diye böyle tavırla karşılanmamalıydım diye düşünüyorum,neyse içim rahat etmedi mail attım doktora,onların şahsı ile ilgili olmadığını ,randevu saatleriyle ilgili bir sıkıntı yaşadığımı belirten,kusura bakmayın filan ,sonuçta dr.a devam edicem.ama zaten bu ayı geçtik diye moralim 0,bide böyle bi yanlış anlama olunca alt üst oldum.

gittim kontrole maalesef klomende , çörekotlu karışımda işe yaramamış ki yine yumurta yok hiç.bu ayı geçtik böyle boş,cyclo-progynova verdi içicem sonraki adetle yine gitcem,bu arada bir sorun yaşadım bugün,dr.a memnuniyetsizliğimi söylicektim ya,nerdeeeee;-) randevu saatimden epey sonra aldılar,hemşire geldi operasyona girdi dr.bekliceksiniz diye tepem attı haiyle ama randevu verenlere,gittim bankoya dedim madem opersayonu var doktorun niye o saate randv.veriliyor diye söylendim ,acil durummuş tamam dedik,hemşire dra durumu anlattı sanırım,doktor gergin bişekilde geldi muayne etti,yok dedi buay yumurta,neyse bir iki bişe sordum cevapladı ama nasıl bir surat anlatamam eşim bile şok oldu,selam bile vermedi yani düşün,çok çok üzüldüm bu duruma,kös kös çıktık odadan:-( zaten moralim bozuk gerginim,hasta olarak şikayetimi belirttim diye böyle tavırla karşılanmamalıydım diye düşünüyorum,neyse içim rahat etmedi mail attım doktora,onların şahsı ile ilgili olmadığını ,randevu saatleriyle ilgili bir sıkıntı yaşadığımı belirten,kusura bakmayın filan ,sonuçta dr.a devam edicem.ama zaten bu ayı geçtik diye moralim 0,bide böyle bi yanlış anlama olunca alt üst oldum.
Canim moralini bozma gec olsun guc olmasin bir sonraki ay olur insallah yumurtan..evet cok ayip etmisler sana gercekten ama memnuniyetsizligini belirterek cok iyi yapmissin.bazi seyler hep ust uste geliyor.doktorunda kafasi bir dunya olmus belli.ben giderkende hemsiresiyle problemi vardi o zamanda surat ikisininde bir karis biliyorum o suratsiz halini doktorun.bir sonraki kontrolunde de ayni sekilde olursa bence doktorunu degistir derim cunku seni strese sokuyor bence bu durum.allah hepimize sabir versin zor bir durumla ugrasiyoruz ve doktorlardan bir umit bekliyoruz onlarda boyle yapinca moralimiz bozuluyor hakli olarak.beslenmene cok dikkat et insallah bir dahaki ay guzel guzel yumurtalarin olussun.sen birde istanbuldasin ne guzel istedigin zaman gidebiliyorsun bu buyuk bir avantaj ben izmirdeyim cok zorlaniyorum gidip gelme isinde..haber vermene de sevindim.simdi sira bende bakalim bize nasil davranacak.dun kanda e2 ve progesteron baktirdi adetimin 2. Gunu bugunde bantlara basladim hayirlisi artik.

Mrb arkadaşlar bnde yeni üye oldum siteye bnde bu ay dondurulmuş laflatransfer olcam estrofm kullaniyorm simdi.osm hastanesinde tedavi ggören varmi ahmet hoca

Canim moralini bozma gec olsun guc olmasin bir sonraki ay olur insallah yumurtan..evet cok ayip etmisler sana gercekten ama memnuniyetsizligini belirterek cok iyi yapmissin.bazi seyler hep ust uste geliyor.doktorunda kafasi bir dunya olmus belli.ben giderkende hemsiresiyle problemi vardi o zamanda surat ikisininde bir karis biliyorum o suratsiz halini doktorun.bir sonraki kontrolunde de ayni sekilde olursa bence doktorunu degistir derim cunku seni strese sokuyor bence bu durum.allah hepimize sabir versin zor bir durumla ugrasiyoruz ve doktorlardan bir umit bekliyoruz onlarda boyle yapinca moralimiz bozuluyor hakli olarak.beslenmene cok dikkat et insallah bir dahaki ay guzel guzel yumurtalarin olussun.sen birde istanbuldasin ne guzel istedigin zaman gidebiliyorsun bu buyuk bir avantaj ben izmirdeyim cok zorlaniyorum gidip gelme isinde..haber vermene de sevindim.simdi sira bende bakalim bize nasil davranacak.dun kanda e2 ve progesteron baktirdi adetimin 2. Gunu bugunde bantlara basladim hayirlisi artik.
Sağol canım ya,ama bilmiyorum ki klinikte başka doktora geçebilirmiyim ki transfer hakkımı kaybetmeden parayı ödedim sonuçta .dondurulmuş var 1 tane beklemede,hakkımı kaybetmeden geçebilirmiyim dersin.öbür kontrol 1 ay sonra bakalım maile cevap vericekmi,ve kontrolde nasıl davranacak iyi olursa devam ederim,ama aynı şekilde olursa değiştiririm sanırım.çokda güveniyordum kendisine,

Back
X