2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Marol gaz yapiyor diyolar

Bulgur pilavini nasil yapiyorsun salcali mi salcasiz mi

Sut yapan seylerın cogu gaz yapıyor zaten :)
bulguru sade tereyaglı yapıyorum yanındada komposta ben zaten cok severım ıkısını, arkasından hemen sonra kımyon rezene ıçıyorum gazı gıtsın dıye bız daha bı haftalıgız gaz yok daha gaz başlayınca ne yaparım bılmem, yeşil mercımek koftesıde bol sut yapıyor

Kızlar ben 40+2 deyim dün Dr kontrolm vardı Dr suni sancı ile zor dedi saliya kadar süre verdi hayırlısı artık bebeğim 4 kilo yu geçti :)
bazı hareketler önerdi sizinle paylaşmak istedim belki faydası olur bol bol merdiven in çık de sabah akşam 10 kat çıkıp iniyorum:) bide sandalyede oturur gibi yapıp 10 saniye öyle kal dedi bu hakeretide gün için de aklına geldikce yap dedi cinsel ilişki olayını sordum Dr kesinlikle Hayır dedi çünkü şu an enfeksiyona açık durumdasin spermden virüs yada mikrop kapabilir ciddi sıkıntılara yol açar dedi :)
hepimiz hakkında hayırlısı bekleyip göreceğiz artık inşallah herkes kolay hayırlı ve sağlıklı doğumlar yapar:)

kizlarr naailsiniz bisey sorucam cok afedersiniz vajina bolgemde mor nokta seklinde biseyler var ve elime geliyo sizce ne olabilir?? sigilden korkuyorum
dr.una sor cnm mutlaka siğil olunca normal doğum yapılamıyor diye duydum

Kızlar gogus sızısı goguste sut kaldıgından olabılır, benım oncekınde ıkızler ıkı memeyıde boşalttıgından agrı olmuyordu bu sefer sızlıyor resmen

KIzlarrrr şimdi doktordan geldim .. 3,050 gr olmuş kızım .. 37+5 olduk veeee çatı muayenesi olduk .. Normal doğum için kemik yapım uygun değilmiş sezeryana karar kılındı.. Pazartesi günü spinal sezeryan olacam .. Bunları böyle yazıyorum ama şok içindeyim aslında ... Normal doğum istiyordum ama çatı muayenesinde bile biraz zorlanmadım değil.. 38+2 olacaz pazartesi .. Erken mi dicem ama genelde sezeryanı bu zamana veriyorlar değil mi ! Bi acayip durumdayım

Bekleyen arkadaşlar Allah sağ salım kavustursun inşallah.
Beklemek de zor ben iyice yorulmuş ve sıkılmıştım son zamanlar.
Bebis gelince de tatlı yorgunluklar oluyor.
Lohusa psikolojisi ayrı bir durum tabi.

Emziren anneler mama takviyesi yapan var mi?

Biz 39a karar kıldık Baxı problmler olmasına rağmn. Doktor bugünü 38+3ü söyledi bn pztsi olsn en azından 39 olsn dedim tamam daha iyi olur ztn sezryanları öyle yapıyrz dedi. Sen de bi sor sıkıntı yaratmıyorsa en azındn 39 bekle 1 gün 1gündür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…