Ya ben de cok severim hurmayi simdi gittim aldim geldim ama 6 tane yedim cok geldi. Abarttim heralde sabah ogle aksam 2 2 yeseydim iyi olurduBen dün aldım hurmayı günde iki tane yeterli olur sanırım. ..
Marol gaz yapiyor diyolarKızlar sut ıcın bol bol su için bıde bol bol emzırın gıttıkçe artacaktır sutunuz, maden suyu rezene komposto bulgur pilavı ve marulda favorılerım arasında ben hepsını denıyorum hangısı ıyı bılmem
Bulgur pilavini nasil yapiyorsun salcali mi salcasiz miKızlar sut ıcın bol bol su için bıde bol bol emzırın gıttıkçe artacaktır sutunuz, maden suyu rezene komposto bulgur pilavı ve marulda favorılerım arasında ben hepsını denıyorum hangısı ıyı bılmem
Ya ben de cok severim hurmayi simdi gittim aldim geldim ama 6 tane yedim cok geldi. Abarttim heralde sabah ogle aksam 2 2 yeseydim iyi olurdu
Bnce deHerkese merhabalar nasilsiniz ?Doğum yapmayan pek kalmadı galiba artık günlük olarak bebislerle ilgili tecrubelerimizi paylaşım yada bununla ilgili yeni bir Topic açalım ne dersiniz?
Bn farkli bisey yapmiyrm oncden ne yiyosam oyle devam ediyrm ama bilmyrm ii mi yapiyrmKizlar ne yiyip ne iciyorsunuz bebeklere gaz yapmamasi icin sut olmasi icin
Et haslama ve tavuk yemekten bi hal oldum
sızlıyor cnm .hatta bende yarada var çok çok sızlıyorEmziren anneler sizn de goguslernz sizliyo mu ?
dr.una sor cnm mutlaka siğil olunca normal doğum yapılamıyor diye duydumkizlarr naailsiniz bisey sorucam cok afedersiniz vajina bolgemde mor nokta seklinde biseyler var ve elime geliyo sizce ne olabilir?? sigilden korkuyorum
Hadi yaa gecms olsnsızlıyor cnm .hatta bende yarada var çok çok sızlıyor
Kaç kişi kaldik dogurmayan?
Çok güzel olmuşlar canım. Eline sağlık...bugün hastane için ikramlık butik kurabiyelerimi yaptım. erken mi yaptım diye de aklıma takılmıyor değil ama hemen bayatlamaz heralde.
Eki Görüntüle 1452648
Çok güzel olmuşlar canım. Eline sağlık...
Biz 39a karar kıldık Baxı problmler olmasına rağmn. Doktor bugünü 38+3ü söyledi bn pztsi olsn en azından 39 olsn dedim tamam daha iyi olur ztn sezryanları öyle yapıyrz dedi. Sen de bi sor sıkıntı yaratmıyorsa en azındn 39 bekle 1 gün 1gündür :)KIzlarrrr şimdi doktordan geldim .. 3,050 gr olmuş kızım .. 37+5 olduk veeee çatı muayenesi olduk .. Normal doğum için kemik yapım uygun değilmiş sezeryana karar kılındı.. Pazartesi günü spinal sezeryan olacam .. Bunları böyle yazıyorum ama şok içindeyim aslında ... Normal doğum istiyordum ama çatı muayenesinde bile biraz zorlanmadım değil.. 38+2 olacaz pazartesi .. Erken mi dicem ama genelde sezeryanı bu zamana veriyorlar değil mi ! Bi acayip durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?