2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar bugün çatı kontrolümüz var 5te bakalım neler olucak
Benimde kontrolüm var ama çatı muayenesini bugün yapar mı bilmiyorum .. Haftaya Demişti ama o zaman da 38+5 filan olmuş olacam .. Bugün 37+5 iz ..

Herkese merhabalar nasilsiniz ?Doğum yapmayan pek kalmadı galiba artık günlük olarak bebislerle ilgili tecrubelerimizi paylaşım yada bununla ilgili yeni bir Topic açalım ne dersiniz?

Kizlar ne yiyip ne iciyorsunuz bebeklere gaz yapmamasi icin sut olmasi icin
Et haslama ve tavuk yemekten bi hal oldum

Merhaba kizlar. 09.03.2015 sabah 09:45 de gülce nisan' im gozlerini dunyaya acti. Allaha sonsuz sukurler olsun dogum yapmayan annelere hayirli dogumlar dilerim. Yapanlara da sorum olacak. Sutunuz hemen geldi mi? Bugun 4.gun hala damla damla geliyor. Korkmaya basladim

Benim de öyle yaa hatta kabarcıklar oluştu kasidigim yerler ellerimin üzeri filan çok kötü yara oldu. Bende yarın gideyim bari doktora inşallah geçer
dün gece 2 de uyanıp 3 buçuğa kadar oturup kaşındım. kolonya krem falan perişan oldum. dediğin gibi el ve ayak parmaklarımın yanında küçücük sivilce gibi kabartılar var ama vücudumda bişey yok. gündüzleri daha rahatım ama akşam olunca noluyosa anlamadım. hayırlısıyla doğuralım yapacak bişey yok galiba...

3 gunde gelmesi gerekir bol bol emzir emdikce daha cabuk gelecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…