Ben Varım ..Kaç kişi kaldik dogurmayan?
Ben dün aldım hurmayı günde iki tane yeterli olur sanırım. ..Hurma yiyen var mi? Günde kac tane yıyorsunuz?
Benimde kontrolüm var ama çatı muayenesini bugün yapar mı bilmiyorum .. Haftaya Demişti ama o zaman da 38+5 filan olmuş olacam .. Bugün 37+5 iz ..günaydın kızlar bugün çatı kontrolümüz var 5te bakalım neler olucak
Ayy bende sevsem de öyle çok çok yesem bari yaaDiyorumya ben sevdigim icin bana fazla gelmiyobirde sayi olarak o kadar okudugum icin o sekilde yemeye dikkat ediyorum
Yapmasan söylüyor canım demediyse yapmayabilir benceBenimde kontrolüm var ama çatı muayenesini bugün yapar mı bilmiyorum .. Haftaya Demişti ama o zaman da 38+5 filan olmuş olacam .. Bugün 37+5 iz ..
Gözün aydın canim Allâh anali babali büyütsün bizdé 23 günlük olduk çok güzel bir his39+0 da mecburi spinal sezeryanla kızımı kucağıma aldım. 12 günlük olduk bile. 49cm 3400 gr maşallah. Darısı bekleyenlerin başına muhteşem bir duygu
Hala dogurmadim..
artık iyice bezdim beklemekten..
Gözün aydın canım :)Selam bayanlar
03.03 de oğlumu kucağıma aldım çok şükür...
Biz iyiyiz , doğum yapanlara göz aydınlığı , yapacaklara Allah kavuştursun diyorum
Sevgiler
Ben deeeBen variiiiiim
Ben variiiiiim
dün gece 2 de uyanıp 3 buçuğa kadar oturup kaşındım. kolonya krem falan perişan oldum. dediğin gibi el ve ayak parmaklarımın yanında küçücük sivilce gibi kabartılar var ama vücudumda bişey yok. gündüzleri daha rahatım ama akşam olunca noluyosa anlamadım. hayırlısıyla doğuralım yapacak bişey yok galiba...Benim de öyle yaa hatta kabarcıklar oluştu kasidigim yerler ellerimin üzeri filan çok kötü yara oldu. Bende yarın gideyim bari doktora inşallah geçer
Allah yardim etsin hepimize allah gonlumuze gore hayirli dogumlar nasip etsin insallahBende 29. Haftadan beri yatiyorum erken doğum riskinden,şimdide gelmiyor. Çok Yoruldum ama sezaryen olmak istemiyorum.bakalım haftaya kadar dogmazsa Dr ne diyecek
3 gunde gelmesi gerekir bol bol emzir emdikce daha cabuk gelecektirMerhaba kizlar. 09.03.2015 sabah 09:45 de gülce nisan' im gozlerini dunyaya acti. Allaha sonsuz sukurler olsun dogum yapmayan annelere hayirli dogumlar dilerim. Yapanlara da sorum olacak. Sutunuz hemen geldi mi? Bugun 4.gun hala damla damla geliyor. Korkmaya basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?