sonra ıcıne sampuanlarını kozmetık esyalarını koyarsın bende boyle bır sey dusunuyorum sonrasında ygını sampuanı vs koyarım dıe
Bende öğretmenim artık iple çekiyorum tatili çok yorucu geliyor
ben de çalışmaya başlayınca lazım olur diye,işe başlayınca alacaktım ama dün yeni doğum yapmış olan arkadaşıma gittim,geçen gece ateşlenmiş ve sütü gelmemiş,doktorunu aramış.doktor da manuel süt sağma pompası al çektir sonra da ılık duş al rahatlarsın demiş.gecenin yarısı alıp bu işlemleri yapınca sütü gelmeye başlamış.demek ki her an lazım olur diye ben de bir an önce almayı planlıyorum.elektrikli almayı düşünüyorum ama bir arkadaşım da hastane tipi süt sağma makinelerinin kiralandığını söyledi.bebeğin annesinden çektiği gibi çektiğini ve uzun yıllar süt emzirdiğini belirtti siz de bir araştırın isterseniz.Ben şimdilik süt sagma pompası almayı düşünmüyorum belki ihtiyaç olmayacak eger lazım olursa modeli eşime gösteririm netten gider alır 10 dkkada.lazım olursada elektrikli alırım daha kolay oluyor
Hacışerif diye bi site görmüştüm organik ürünlerden çikolata yapılıyomuş yorumlarda olumluydu fiyatı da düşük
Baya dusmus seninkide :s gecmis olsunBenim daha fena 7,6 büyük ihtimal iğne verir kadın doğumcun dedi, aile hekimi
Çok mu düşüktü ne önerdiler
Bende de kansızlık varda ondan soruyorum üst üste böyle
KAN DEĞERİ KONUSUNDA İYİM O ZAMAN BEN YA.. BENDE BENİM KANIM BAYA AZALDI DİYE PANİKLEMİŞTİM... AMA HAMİLE OLMADAN DEĞERİM 14,3 DÜ ŞİMDİ 11,6 OLMUŞ BAYA DÜŞMÜŞ DEMİŞTİM.. DOĞUMA KADAR DAHA NE KADAR DÜŞER BİLMİYORUM... ŞEKER DEDİLER BANA ONDAN ÖYLE KURU ÜZÜM VS GİBİ ŞEYLERDE YİYEMİYORUM TATLI OLARAK .. ( GERÇİ ŞEKER - TATLI İLE ARAM YOK BENİM )
500gr'ı 53.61 tl diyor onda da o baktığım dışı jelatinli çikolatalara....
daha ucuzunu bulmak laızm, eve gelenlere falan da dağıtırım çünkü sonra
ADA ÇAYINI BANA KULLANMA DEMİŞLERDİ. GARGARA BİLE OLSA...bende 10 gündür aynı durumdayım canımdoktoruma gitti bugün. ada çayından gargara yap maske kullan dedi. bitki çaylarını önermedi. bol bol c vitamini al ve dinlen dedi.
bir hafta süren ishal gibi durumlarda bebeğin karın çevresi küçülebiliyor, ama onda gerekli besinleri alamıyorsun
sen hayatından gereksiz olan hamurişini çikolatayı çıakrdıysan da yumurtanı sütünü etini sebzeni tüjketiyorsan sorun yoktur bence, hatta daha sağlıklı olursunuz ikiniz de...
iştahsızlık mı var hiçbişe yiyemio musun yoksa dengeli mi besleniyorsun o öenmli
bana unı baby ın yenıdogan ıslak mendılını onerdıler ıslak pamukmus 3 lü paketini aldım h sonuahhaa hiç aklıma gelmemişti öle bişey yapmak, doğru söylüyosun...
ben bübchenin pişik kremiyle bi de unibaby falan bişeyin şampuanını alıcam....
diğerleri kulanılmıyormuş sanırım...
illa da al dediğiniz başka bişey var mı o setlerden?
Yediklerime dikkat ediyorum artık.. Sağlıksız ve gereksiz şeylerden elimden geldiğince uzak duruyorum..
Bn de hamilelgn 4. Ayinda yaptrmstim en son. Kanim 12.8 di. Dr ii kanin demsti ama suan ne durumdaym hic bi fikrm yok.KAN DEĞERİ KONUSUNDA İYİM O ZAMAN BEN YA.. BENDE BENİM KANIM BAYA AZALDI DİYE PANİKLEMİŞTİM... AMA HAMİLE OLMADAN DEĞERİM 14,3 DÜ ŞİMDİ 11,6 OLMUŞ BAYA DÜŞMÜŞ DEMİŞTİM.. DOĞUMA KADAR DAHA NE KADAR DÜŞER BİLMİYORUM... ŞEKER DEDİLER BANA ONDAN ÖYLE KURU ÜZÜM VS GİBİ ŞEYLERDE YİYEMİYORUM TATLI OLARAK .. ( GERÇİ ŞEKER - TATLI İLE ARAM YOK BENİM )
ellerine sağlık :)kızlar haftasonu kızımın battaniyesini bitirdimyani bitmişti de altına pazen kenarına dantelini diktim nasıl olmuş bakın bakalım:)
ellerine sağlık :)
yok canım serum gibi,3 kere kan aldım,koldaNİğneyle mi aldın ? bi kere bıçak saplandı sanki kalbime dmeiştim...
Amin inş. demet sağ ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?