- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kalp atışını duysak yeni bir bekleme sebebi daha buluruz. şunu da görsek bunu da görsek diyeee diyeeee
tadını çıkaralım sağlıklı tatlı bebeklerimizi kucağımıza alalım innnnşallaaaah![]()
ay hayal ettim de çok heyecanlıııııııııııııııııı![]()
listemizin son hali
10.07.2014 nasıl yaniii
kızlar çok hızlı ilerliyor sayfalar sizleri okuyorum da mide bulantım hiç yok yani bugün diş fırçalarken oldu bende mi gariplik var anlamıyorm
aayyyy bende heyecanlanıyorum ıste oyle :) ama hanı kalp atısını duyunca ınsan tamam artık canlı ıcımde dıyo :)
gunaydın kızlar :)
beta degerı 1500 olunca gobekten gorulur mu kese ? bılgınız war mı
Benim 2900 le karından görünmüştü tatlım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çoooooooooook haklısın
Kızzzlar merhaba.. ben de aranıza yeni katıldımm =) 5.haftada hala kasık ağrınız oluyormuydu benim bir türlü geçmedi aklıma takılıyor..normal midir kiii
benım bı haftada 1165 ten 2000lere fırlar sanırım yaaa :) 3 gunde 255ten 1165 e fırlamıs 2000 e fırlamazsa ayıp eder :) alttan baktırmak ıstemıyorum :/ keseyı de hemencık goreyım ıstıyorum.bıraz fazla sabırsızım galıba :)
yaaaa :)
benım bı haftada 1165 ten 2000lere fırlar sanırım yaaa :) 3 gunde 255ten 1165 e fırlamıs 2000 e fırlamazsa ayıp eder :) alttan baktırmak ıstemıyorum :/ keseyı de hemencık goreyım ıstıyorum.bıraz fazla sabırsızım galıba :)
Tatlım benımda 7 gunde 102 den 2900 e fırlamıştı hiç beklemiyordum keseyi görmeyi ama karından 5+1de görmüştük senin ne kadarlık oldu
kese için ne zaman gideceksin sen?
benim 5. haftada üstten gördü dr. garanti olsun dersen 6. haftada git
listeye göre bilgilerini yazarsan senide ekliyeyim listeye
Tatlım benımda 7 gunde 102 den 2900 e fırlamıştı hiç beklemiyordum keseyi görmeyi ama karından 5+1de görmüştük senin ne kadarlık oldu
benımde blkı bı haftada 1165ten fırlar 2000 lere :) canım ben su an 5+2 yim. ınsallah bende gorurum :) cunkı bayramda gıresuna gıdecek esım tatıl ıcın we o zamana da kadar arefeye kadar kalp atısını fln duymak ıstıyorum hayırlısıyla. snra da dr umdan ızın koparıp yola cıkmak ıstıyorum.
esımden ayrı kalmak ıstemıyorum :/
Kızlar ben kesemi gördüm ctsi de kalbini duycaZEki Görüntüle 1184366
cnm daha erken dir belki ben 5+6 da gördüm keseyi
Benimde dün fakültede ki doktor çok ufak bişey gördü cumaya netleşti dedi.heyecan dorukta bende valla.dış gebelik geçirdim 2012 de o yüzden bir görsek keseyi de pıtpıtlarıda duysak allahın izniyle.
üzülme canım 5. hafta içinde benim de baya bir sağa sola bakındıktan sonra dr um çoooook küçüüük dedi
birkaç gün beklersin büyür innnnşallaaaaah
sen içini ferah tut
evet canım banada sıkışık gelki iyi gözüksün demişti
ne güzel çoğalsın böyle mutlu ultrason resimleri
demekki kalp atışı için gittiğimizde boooool bol su içiyoruz
Benimde dün fakültede ki doktor çok ufak bişey gördü cumaya netleşti dedi.heyecan dorukta bende valla.dış gebelik geçirdim 2012 de o yüzden bir görsek keseyi de pıtpıtlarıda duysak allahın izniyle.
Kızlar sadece kalp atışı için giderken bol su içiliyor di mi?
Keseyi görmek için bir etkisi söz konusu mu?