2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

şu anda iyi değilim.küçük ama derin yaralar açan bi sorunum var.
hastayım aynı zamanda.halsizim bitkinim umutsuzum.hiçbiyere sığamıyorum
Iyileseceksin ama.ben senden cok umutluyum...bir kolejden teklif almistim diyordun.belki calismak sana iyi gelecek.
Bu hissettiklerin cok normal duygular...anormal seyler yasamiyorsun.birgun hepsi gececek.guclu ol

Iyileseceksin ama.ben senden cok umutluyum...bir kolejden teklif almistim diyordun.belki calismak sana iyi gelecek.
Bu hissettiklerin cok normal duygular...anormal seyler yasamiyorsun.birgun hepsi gececek.guclu ol
olmaya çalışıyorum.ama hep bi engel çıkıyor.
allah dermiş ya.sıkıntı verdiğim kulumdan hala umutluuyum onu hala önemsiyorum diye.
benim bunu nasıl değerlendirdiğim önemli.anneme bağırdım çağırdım evi yıktım dün aksam.ama içimdeki o ayrımcılık hissini atamıyorum.annem bana hamileyken çok zor günler geçirmiş.artık o zamanlar beni istemedi mi boşanmak istemiş boşanamamış filan.aç kalmışım hep.babanem yemek vermemiş.bilmiyorum ya.o zamanlardan kalma belki de bu güvensizlik bende.
o kolej işine girersem kpss ye çalışamıcam gibi gözüküyor.herkes yeniden dersaneye gitme uzaktan eğitim al diyolar.bilmiyorum ne yapacağımı şaşırdım doğrusu.

ben de iyiyim çok şükür. özel hayatımda güzel şeyler olacak inşallah :KK16:şimdilik bi sıkıntı yok elhamdülillah. hakkımızda en iyi olan neyse o olsun canım. atama haberlerinizi alırım buradan inşallah Hoppa
Allah iyilik versin canım:nazar: hadi hayırlısı:KK8: çeyiz topiğini açarsın inşallah en kısa zamanda:KK36: inşallah canım benim yarın ilk büyük gün:rolleyes:

Hocam bigun ki denemeden sonra sans isi oldugunu anladim...istedigim puana yakin hep aliyordum bugun ki sinavda 5 puan altinda aldim.kalmis surda sayili gun..oyle agladimki esime sarildim olmayacak dedim..yine aglayacagim dedim.esimde cok uclardasin dedi..iyi sonuc yapinca fazla umutlaniyorsun cook seviniyorsun.ama kotu sonuc yapinca mahvoluyosun..orta duzeyde ol..olur yada olmaz allahin bilecegi..sen onemlisin bunu unutma dedi.
Dedi ama oyle emek verdim ki cok istiyorum..sizin brans neydi?
o denemelere çok güven olmuyor ya yanlış yazılan sorular, eksik bilgiler... çok takılmamak lazım aslında. eşin haklı ve ne güzel destek olmuş öyle:nazar: ama duygu yoğunluğu ve karmaşasından aşırı tepkiler veriyoruz işte:KK51: ben yüksek yapınca çok kaptırmıyorum kendimi de düşük olunca can sıkıyor:KK34: inşallah çok güzel geçer sınavlarımız, emeklerimizin karşılığını alırız:KK200: sosyal bilgiler:110: senin?

o denemelere çok güven olmuyor ya yanlış yazılan sorular, eksik bilgiler... çok takılmamak lazım aslında. eşin haklı ve ne güzel destek olmuş öyle:nazar: ama duygu yoğunluğu ve karmaşasından aşırı tepkiler veriyoruz işte:KK51: ben yüksek yapınca çok kaptırmıyorum kendimi de düşük olunca can sıkıyor:KK34: inşallah çok güzel geçer sınavlarımız, emeklerimizin karşılığını alırız:KK200: sosyal bilgiler:110: senin?
Insallah canim ya...yok resim ogrt.cok emek verdik.rabbim yarin tum kalptan isteyip emek verek her kuluna nasip etsin...guzel haberler paylasiriz insallah:KK66:

Kızlar Merhaba bende 2014 kpss ye hazırlanıp sonucu hüsran olanlardanim (76.9 puanim) geçen sene eşimle ıkimizde deliler gibi hazirlandik yeni evliydik ben 1 yıl boyunca eşim son 4 ayda hazırlandı şükür o aciktan alimlarla atandı sıra bende ins kpss den sonra 6 ay özelde çalıştım hiç bana göre değil daha doğrusu bayan için çok zor hem ev hem iş olunca suanda bebeğim yok bide bebek eklenirse hoc olmaz özelde oyüzden tekrardan 2016 kpss ye hazirlanacagim kursa gidecegim simdiden ufaktan baslayayim diyorum geçen sene yine bu gruba geliyordum eskilerden var mı acaba hala ins herkes atanmistir hayırlı geceler kizlar

Kızlar Merhaba bende 2014 kpss ye hazırlanıp sonucu hüsran olanlardanim (76.9 puanim) geçen sene eşimle ıkimizde deliler gibi hazirlandik yeni evliydik ben 1 yıl boyunca eşim son 4 ayda hazırlandı şükür o aciktan alimlarla atandı sıra bende ins kpss den sonra 6 ay özelde çalıştım hiç bana göre değil daha doğrusu bayan için çok zor hem ev hem iş olunca suanda bebeğim yok bide bebek eklenirse hoc olmaz özelde oyüzden tekrardan 2016 kpss ye hazirlanacagim kursa gidecegim simdiden ufaktan baslayayim diyorum geçen sene yine bu gruba geliyordum eskilerden var mı acaba hala ins herkes atanmistir hayırlı geceler kizlar
77 aldığınıza göre temeliniz var demek ki. dersaneye gitmeden de yapabilirsiniz. onun yerine bol soru çözerek ya da uzaktan eğitimle halledebilirsiniz. ben hiç almadım ama alanlar genellikle memnunlar. böylece yolda zaman, para ve enerji kaybetmemiş olursunuz. şimdiden kolay gelsin...

77 aldığınıza göre temeliniz var demek ki. dersaneye gitmeden de yapabilirsiniz. onun yerine bol soru çözerek ya da uzaktan eğitimle halledebilirsiniz. ben hiç almadım ama alanlar genellikle memnunlar. böylece yolda zaman, para ve enerji kaybetmemiş olursunuz. şimdiden kolay gelsin...
Dersaneye disiplin açısından gideceğim evde oturtamiyorum o düzeni temelim yoktu ilk calismaya basladigimda mattan 2 3 net yapiyordum o kadar kotuydum yani ama çok çalıştım günde 10 saati buldugu oldu ama nasip bu kadarmış allahım hepimizin yardimcisi olsun ins

Dersaneye disiplin açısından gideceğim evde oturtamiyorum o düzeni temelim yoktu ilk calismaya basladigimda mattan 2 3 net yapiyordum o kadar kotuydum yani ama çok çalıştım günde 10 saati buldugu oldu ama nasip bu kadarmış allahım hepimizin yardimcisi olsun ins
Hasret merhaba hatirladim seni
Ben 87 aldim onlisanstan hazilaniyirdum
Ama bu sene lisans ve onlisans alimlari cok komik rakamlar ondan hala beklemedeyim.

3 ve 4. Atamada umudum.

ben de senin gibi çok az bi puanla kaçırdım ama aralıkta tekrar başladım çalışmaya başka çarem olmadığını düşündüğümden. hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah. bu saatten sonra tek yapılacak şey dua etmek gibi duruyor. yine de dersleri, konuları hatırlıyorsan güncellere bak derim. Mevla yardımcımız olsun..
Canim sinavin nasil gecti ?

hımm anladım, dersanenin tek faydası o sanırım bir de diğerlerini görüp gaza gelmek:KK8: ben de 78.5 almıştım 0.75le kaçırdım:KK51: hayırlısı deyip bi umut tekrar çalıştım ama bakalım sonuç nasıl olacak:110:

Canim sinavin nasil gecti ?
kuzummm çok sağ olasın sorduğun için:KK36: aslında tam bilemiyorum nasıl geçti, çıkınca netten bakmadım sorulara, arkadaşlarla da şu muydu bu muydu diye konuşmadım. çok fazla konuşmak, yorum yapmak istemiyorum. geçen yıl çok umutlanmıştım, aynı şeyi yaşamak istemiyorum:110: inşallah o güzelim puanın boşa gitmez canım, olsun da son atamada olsun yeter ki:KK200: alımlar da adil ve insancıl olur umarımo_O

kuzummm çok sağ olasın sorduğun için:KK36: aslında tam bilemiyorum nasıl geçti, çıkınca netten bakmadım sorulara, arkadaşlarla da şu muydu bu muydu diye konuşmadım. çok fazla konuşmak, yorum yapmak istemiyorum. geçen yıl çok umutlanmıştım, aynı şeyi yaşamak istemiyorum:110: inşallah o güzelim puanın boşa gitmez canım, olsun da son atamada olsun yeter ki:KK200: alımlar da adil ve insancıl olur umarımo_O
İnsallah bunda cok daha guzel puan alirsin.
Atama islerine cok canim sikiliyor. Puanim iyidi bir onceki senelerin %50 si kadar az bile alsalar yetiyordi atanmama ama cok daha fazla azalttilar alimlari :KK43:
Kismetten otesi yok stresli bir sekilde bekliyorum bakalim.

İnsallah bunda cok daha guzel puan alirsin.
Atama islerine cok canim sikiliyor. Puanim iyidi bir onceki senelerin %50 si kadar az bile alsalar yetiyordi atanmama ama cok daha fazla azalttilar alimlari :KK43:
Kismetten otesi yok stresli bir sekilde bekliyorum bakalim.
maalesef canım benim, çok çalışmak yüksek almak da yetmiyor. en önemlisi atama sayısı. puanın çok çok iyi ama... Allah yardımcımız olsun, emeklerimizin karşılığını alırız inşallah geç de olsa:KK51:

X