2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

eğitim ve alan sorularımı çözdüm. ara verip tarihle devam edicem. sonra alandan konu çalışması yapıcam. kolay gelsin millet

oyy dikkat et kuzum gelmiş geçmiş olsun. biz de bu ara kendimize sarmış durumdayız. sürekli bi yerlerimiz uyarı veriyor. ben de bi üç gün hiiiç çalışmadım. uzak kalmak iyi geldi ne çalışıyorsun bu ara?

Selam herkese...bitmiyor konular bitmiyor...matematik icin ders aliyorum.uslu sayilar bityi.diger derslerden ise oyt, ogrenme, rehberlik cografya, vatandaslik bitti...
Turkce zaten fena degil tekrar edecegim.alt yapimda var gecen yildan.
Tarihi en sona biraktim.nisanda baslayacagim..tarihle birlikte olcmede bitecek..evliyken cok zor dersleri yurutmek.mat disinda diger dersleri evde hallediyorum..yerismeyecek korkusu sardi beni...varmi boyle olan?

tanzimat dönemini ve kültür medeniyetini bitirdim şükür. herşey birikince olay kopmaya başladı ya bi süre kitap defter açık soru çözücem işe yarar inşallah.
alandan gıcık bi konu daha çalıştım veee alandaki en baba dersimi bitirdim kızlar kaç ay oldu sindire sindire gideyim diye sonunda bitti. bu dersi 1,5 sene boyunca almıştık ve tam bi kabustu. diğerleri birer haftada bitecek kadar kısa ve daha çok sevdiğim dersler. çok şükür Allahıma herkese nasip etsin bitirmeyi. nisan sonuna alan bitmiş olacak. hatta sıkı çalışıp daha önce bitirmeyi istiyorum. dua edelim de bi aksilik çıkmasın. sonra gelsin sorular denemeler ooh en sevdiğimden

merhaba. ben de geçtiğimiz haftalarda bu telaşa düşmüştüm ama inan hiç gerek yok. sanırım alanın yok bu çok iyi. zaten gayet iyi ilerlemişsin. eksiklerini biliyorsun bunların üzerine gittiğinde sorun kalmayacak. tarihe yavaştan başlasan olabilir aslında tabi günlük programını bilmiyorum, en iyisini sen belirleyebilirsin. sıkıntı ve telaş can düşmanımız tek değilsin bunu düşün. Allah yardımcımız olsun. iyi çalışmalar

günün raporu şöyle
126 eğitim sorusu, alandan bir konu 15 soru, geometri 39 soru, tarihten meşrutiyet kısmı. alan ve tarih sorularını yarın çözeceğim. kafa gittii holofiram sen ne yaptın bakim? bak sana yetiştim geçicem hee

Amin hepimizin insallah..yok alan ama atama sayimiz dusuk.insallah rabbim emeklerimizi bosa cikarmaz...hersabah icimde koca bi yukle uyaniyorum.yatana kadar gecmiyor..allah yardimcimiz olsun.

Cnm ortacag avtupa tarihi calistim.200 tarih sorusu cozdum.bugunluk bu kadar..hizlanmam gerek

hocam bu seferlik affetseniz canım maşallahın var hee zaten bana yetiş de birlikte ilerleyelim diye yavaştan almıştım ben de 223 soru çözdüm sade ve sadece

sağol cnm. hadi bu seferlik affedeyim bugün de aynısı olursa af yok
ayy çok hoşsun ya çok iyi kılıf uydurdun valla yine de iyi çözmüşsün. bu arada kulağın nasıl oldu? benim başım geçti şükür. tahlile de gidemedim çok üşeniyorum yaa

bugün şu bitirdiğim dersi genel tekrar yapıp sorularını çözüyorum. yeni derse yarın geçicem. tarihten de dünün sorularını çözüp yeni konuya geçebilirsem süper olacak. biraz da türkçe ye bakmak istiyorum. alandan soru çözdüm ara verip tarihten soru çözeceğim. kolay gelsin canlar

yaa merim ben bugün hiiiç çalışmadım geçmiş olsun, gitmeden kurtulmuşun benim kulağım hala aynı canım yarına kadar geçse de ben de gitmesem

evet aynen o dertteyim :) insanoglunun derdi bitmezki canım .bebeiş nasıl iyimisiniz faceden konuşalım

yaa merim ben bugün hiiiç çalışmadım geçmiş olsun, gitmeden kurtulmuşun benim kulağım hala aynı canım yarına kadar geçse de ben de gitmesem

bence ikimiz de doktora gitmeliyiz kaçış yok. benim garanti ferritin değerim düştü biliyorum da erteliyorum işte vakit kaybı geliyo. yaa ama niye çalışmadın kii. bak arkadaşım yazık etme o kadar çalıştıklarına bu iş bitsin bu sene. kapat kpss defterini rahatla. bu sene yine iyi bi alım olacak sonra seçim geçecek. kaç senedir alım yapıyolar artık alımlar da düşecek bundan sonra. ne güzel getirdik buraya kadar nolur topla kendini kimseye de kulak verme çok moral bozan oluyo biliyorum. atandığın günü o haberi aldığını düşün bunca sene çektiklerine değecek inş. artık bitecek yepyeni bir hayat başlayacak. bunları düşün umutsuzluk diye birşey yok sonuna kadar gideceğiz. sana 100 soru cezası veriyorum hem de alandan hadi bakalım

eveet gelelim bugünkü raporuma.
alandan genel bir tekrar yapıldı ve 66 soru çözüldü. biraz daha çözecektim olmadıı
eğitimden 76 soru çözüldü.
tarihten önceki konular 19.yy tekrar edildi. trablusgarp ve balkan savaşları konusu çalışıldı. 178 soru çözüldü.
hala çalışasım var ama yarına enerjim kalmıyo böyle yapınca o yüzden çalışmıycam. bugün kendi soru çözme rekorumu kırdım. soru çözmek ne güzel bişey, konular bitse de soru çözsem yaa soru sayısını hergün kademeli olarak arttırmayı deniycem bundan sonra. yine çok konuştu bu deli. meydanı boş bırakıyosunuz yahu haydi hayırlı, huzurlu bol dinlenmeli uykular

ahh canım ahh iyi diyorsun hoş diyorsun da 6 yıl hep aynı şey olunca bu kadar iyimser olamıyor insan. Allah yardım etsin hepimize, sonumuzu da hayretsin. çalıştığım konulardan o kadar soru yok elimde canım. konu sonlarında hepsini çözüp bitirdiğimden ama söz yarın telafi etcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…