- 25 Ekim 2014
- 507
- 349
oyy dikkat et kuzumAyyy cok guldum..severim o deliyi ben
burdayim zumremSize yetismeye calisiyorum..biraz fire verdim bir ara.. Hem grip hem hamis rehaveti..toparlandim artikin..kosmam lazim..takipteyim tek kisilik dev kadro..gecmisler olsun sizede kizlar.kendinizi cok yipratmayin
ben daha başlamadım bugüneğitim ve alan sorularımı çözdüm. ara verip tarihle devam edicem. sonra alandan konu çalışması yapıcam. kolay gelsin millet
ben daha başlamadım bugünşimdi oturdum masaya
Selam herkese...bitmiyor konular bitmiyor...matematik icin ders aliyorum.uslu sayilar bityi.diger derslerden ise oyt, ogrenme, rehberlik cografya, vatandaslik bitti...
Turkce zaten fena degil tekrar edecegim.alt yapimda var gecen yildan.
Tarihi en sona biraktim.nisanda baslayacagim..tarihle birlikte olcmede bitecek..evliyken cok zor dersleri yurutmek.mat disinda diger dersleri evde hallediyorum..yerismeyecek korkusu sardi beni...varmi boyle olan?
Amin hepimizin insallah..yok alan ama atama sayimiz dusuk.insallah rabbim emeklerimizi bosa cikarmaz...hersabah icimde koca bi yukle uyaniyorum.yatana kadar gecmiyor..allah yardimcimiz olsun.merhaba. ben de geçtiğimiz haftalarda bu telaşa düşmüştüm ama inan hiç gerek yok. sanırım alanın yok bu çok iyi. zaten gayet iyi ilerlemişsin. eksiklerini biliyorsun bunların üzerine gittiğinde sorun kalmayacak. tarihe yavaştan başlasan olabilir aslında tabi günlük programını bilmiyorum, en iyisini sen belirleyebilirsin. sıkıntı ve telaş can düşmanımız tek değilsin bunu düşün. Allah yardımcımız olsun. iyi çalışmalar
sana ceza vericem
Cnm ortacag avtupa tarihi calistim.200 tarih sorusu cozdum.bugunluk bu kadar..hizlanmam gerekoyy dikkat et kuzumgelmiş geçmiş olsun. biz de bu ara kendimize sarmış durumdayız. sürekli bi yerlerimiz uyarı veriyor. ben de bi üç gün hiiiç çalışmadım. uzak kalmak iyi geldi ne çalışıyorsun bu ara?
hocam bu seferlik affetseniz canım maşallahın var hee zaten bana yetiş de birlikte ilerleyelim diye yavaştan almıştım ben de 223 soru çözdüm sade ve sadece
Cnm ortacag avtupa tarihi calistim.200 tarih sorusu cozdum.bugunluk bu kadar..hizlanmam gerek
yaa merim ben bugün hiiiç çalışmadımsağol cnm. hadi bu seferlik affedeyim bugün de aynısı olursa af yok
ayy çok hoşsun ya çok iyi kılıf uydurdun vallayine de iyi çözmüşsün. bu arada kulağın nasıl oldu? benim başım geçti şükür. tahlile de gidemedim çok üşeniyorum yaa
evet aynen o dertteyim :) insanoglunun derdi bitmezki canım .bebeiş nasıl iyimisiniz faceden konuşalımCanim nasilsin?
Kafan rahatladi ne güzel. Oğlun kucaginda, darisi bize
Simdi de yeni kaygilar baslamistir sende, es durumundan gelmeye calisma kaygin baslamistir
Beni buradakiler taniyor diye direk yazdim
Gecen sene buradaki çoğu arkadaşla birlikte calistik çünkü
Nisan da bekledigin bir öğretmen atamasi mi vardi ?
Evet canim hayirlisi inşallah
Ahh atanacagima bir emin olsam huzurla 2 yilda olsa bekleyecem ama bilinmezlikler için de beklemek çok zor
yaa merim ben bugün hiiiç çalışmadımgeçmiş olsun, gitmeden kurtulmuşun benim kulağım hala aynı canım yarına kadar geçse de ben de gitmesem
ahh canım ahh iyi diyorsun hoş diyorsun da 6 yıl hep aynı şey olunca bu kadar iyimser olamıyor insan. Allah yardım etsin hepimize, sonumuzu da hayretsin. çalıştığım konulardan o kadar soru yok elimde canım. konu sonlarında hepsini çözüp bitirdiğimden ama söz yarın telafi etcembence ikimiz de doktora gitmeliyiz kaçış yok. benim garanti ferritin değerim düştü biliyorum da erteliyorum işte vakit kaybı geliyo. yaa ama niye çalışmadın kii. bak arkadaşım yazık etme o kadar çalıştıklarına bu iş bitsin bu sene. kapat kpss defterini rahatla. bu sene yine iyi bi alım olacak sonra seçim geçecek. kaç senedir alım yapıyolar artık alımlar da düşecek bundan sonra. ne güzel getirdik buraya kadar nolur topla kendini kimseye de kulak verme çok moral bozan oluyo biliyorum. atandığın günü o haberi aldığını düşün bunca sene çektiklerine değecek inş. artık bitecek yepyeni bir hayat başlayacak. bunları düşün umutsuzluk diye birşey yok sonuna kadar gideceğiz. sana 100 soru cezası veriyorum hem de alandan hadi bakalım