Gunaydin canim erkencisin masallah :) bende kahvalti yaptim birazdan oturcam derse ins güzel bi gün olur kizlar :)günaydın canlarım...
canım ben de bi gazla çalışıyorum işte, bi ara versem kopcam gitcem biliyorumsoruları defter kitap açık çözmeyi deneyebilirsin, bazı şeyleri oturtmak için. sonra zaten yapabildikçe hem çok soru çözersin hem de doğru yaparsın. bi de şıkların yanına bilsen de tarihti yerdi kişiydi çok karışan şeyleri not edebilirsin. naçizane tavsiyem
sağol şekerim iki çocuk olsa nasıl olurdu bilmem çünkü 3 çocuk var bendeSlm canlar ben de bugun tarihten bir konu calistim 19. Yy bitti. Holofiracim mericim cok tsk ederim oglum baya iyi şükür yaramazliga devam :) yeni gelen arkadaş hosgeldin cnm. Can iso güzel gidiyosun cnm iki cocukla masallahin var
Gunaydinnnn sekerparelerimm
3 gundur gecmeyen basagrim aldigim o kadar agrikesicinin kar etmemesi ve durup dururken burnumun kanamasi halsizlik halimle birlikte derslerin ucundan kiyisindan azcik azcik tutabildim sadece ve hala basagrim tam olarak gecmis degil ama pes etmek yok
Holafim seni bayagidir takip ediyorum kuzum cok emek verdin pes etme kusum cok az kaldi biraz daha sabir azim ve planli calisma ve 3 ay sonra guzel.haberlerini alcaz ins
Merim masAllah sana fistigim
Biseyler atistirip calismaya basliycam hepinizi opuyorum kpss gullerim Allah kolaylik versin iyi calismalar
al benden de o kadar tarihen soru çözeyim dedim bir sürü yanlışm çıktı. alandan da soru çözerken biçok soruyu yapamadım. sinirlerim bozuldu ama yılmıycam işte yapanlar süperzeka değil ya arkadaşım. pes etme gerekirse onlarca kez tekrar edicem soru çözücem ama olacak Allah ın izniyle. bir tek bizim başımızda da değil bu kpss. çok sinirlendim ama kendimize zarar vermekten başka birşey değil inan. yüzüm falan iki günde sivilcelendi. sakin olup inatla çalışmalıyız. şimdi bi limon melisa çayı demleyip içicem bana çok iyi geliyor sakinleştiriyor. bir dene istersen bende uyku yapmıyor ama bazı kişilerde yapıyormuş. ben yıllardır içerim.
sakin kızlar... dayanın, ben geçen yıl denemelerde hep 70 üstü alıyodum, sınavda gördüğüm puanla yerle bir oldum
sınavın zor olmasıda tetikliyo bu durumu, onun için üzülmeyin bazen denemelerde zor oluyo, sınav esnasındaki sakinlik, heyecan durumu ve çalıştığınız konulardan sorular denk gelirse kesin atanırsınız çok çalışıyosunuz maaşallah
tabii kahrolası ösym nin saçma soruları denk gelmezse benimde bir umudum var bu yıl
hepimizin hakkında hayırlısı inşallah...
geçmiş olsun canım, inşallah bugün tamamen geçer ağrıların. bugün az daha iyiyim ben...Gunaydinnnn sekerparelerimm
3 gundur gecmeyen basagrim aldigim o kadar agrikesicinin kar etmemesi ve durup dururken burnumun kanamasi halsizlik halimle birlikte derslerin ucundan kiyisindan azcik azcik tutabildim sadece ve hala basagrim tam olarak gecmis degil ama pes etmek yok
Holafim seni bayagidir takip ediyorum kuzum cok emek verdin pes etme kusum cok az kaldi biraz daha sabir azim ve planli calisma ve 3 ay sonra guzel.haberlerini alcaz ins
Merim masAllah sana fistigim
Biseyler atistirip calismaya basliycam hepinizi opuyorum kpss gullerim Allah kolaylik versin iyi calismalar
uyku tutmuyor ki lokumum ya, önceki gün yataktan çıkmadım onun da etkisi var sanırım... inşallah verimli bi gün olur...Gunaydin canim erkencisin masallah :) bende kahvalti yaptim birazdan oturcam derse ins güzel bi gün olur kizlar :)
maşallah canım bana yetişcen az kaldı. ben de tanzimata başladım. önemli olan senin netlerini artırman. şimdiden bu kadar arttıysa konular bittikçe daha da artacak demek ki. sıkma güzel canını... ben denemeye cesaret edemiyorum. belki tarih ve Türkçe bitince başlarım. o da nisanda ancak...klasik dönem osmanlı kültür medeniyeti bitti. yükselmeyle devam etmeden önce bugün baştan sona bir tekrar yapıcam yarın denemem var çünkü. ilk defa tarih çalışıp deneme yapıcam bakalım ne olacak. bu arada en son yaptığım denemede gk-gy kısmı netlerimi 19 net artırmışım çok sevindim. eğitimden de 5 net artmış. soru çözerek tekrar ederek daha da artacak inşallah. puanlarım çok iyi değil tabi ama
maşallah canım bana yetişcen az kaldı. ben de tanzimata başladım. önemli olan senin netlerini artırman. şimdiden bu kadar arttıysa konular bittikçe daha da artacak demek ki. sıkma güzel canını... ben denemeye cesaret edemiyorum. belki tarih ve Türkçe bitince başlarım. o da nisanda ancak...
Çok mutsuzum
Simdi de atamalar tekrar hazirana alinmiş
Oynuyorlar bizimle resmen
canım benim sıkma canını, hep hayırlısını istedik şimdiye kadar. olsun da varsın birkaç ay geç olsun. belki böylesi senin ve bebişin için daha iyi olur...Çok mutsuzum
Simdi de atamalar tekrar hazirana alinmiş
Oynuyorlar bizimle resmen
Ayy benim aklimda iki kalmis canim üç müydü ne guzel eviniz cıvıl civil :) bir kat daha imrendim simdi sana cnm..sagol bitanem Rabbim cumlemizin evladini korusun sanada iyi çalışmalarsağol şekerim iki çocuk olsa nasıl olurdu bilmem çünkü 3 çocuk var bende
oğluşuna çoook geçmiş olsun kazasız hastalıksız zamanlar geçirin inşallah
sanada kolay gelsin canım...
günaydın canım... sonucu güzel gelir inşallah...günaydın efeniimgk-gy denemesi yaptım kafam güzel kahvaltıyı hakettim sonra alanla devam edicem. iyi çalışmalar herkesee