2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

kızlar bugün erken bırakıyorum çalışmayı. aslında çok iştahlıyım ama baş ağrısı yoklamaya başladı bırakıp uzanıcam.
129 eğitim sorusu çözdüm.
alandan bir konu çalıştım 51 soru çözdüm.
türkçeden kısa tekrar yapıp 49 soru çözdüm.
tarihten de osmanlı kültür ve medeniyetine başladım bir video izledim daha bir buçuk video var.
elhamdülillah bugün geç kalktım ama çalışabildim. hayırlı geceler :KK16:

Sağol E="izmirli7, member: 633391"]ne güzel yoğun ama verimli bir gün olmuş. maidiyelim:nazar:[/QUOTEl kuzum..

Yavrukuslarim butun gun halsizlik basagrisi gozlerim kan canagi dolastim evin icinde sadece egitim videoları izleyebildim holofim merim sizde de ayni durum varmis herhalde tez zamanda toparlayiveririz ins fistiklarim,simdi yatcam yarin güzel bir sabaha uyanmak istiyorum enerjik ve agrisiz sizisiz,hepinize iyi aksamlar kpss gullerim...

Sağol E="izmirli7, member: 633391"]ne güzel yoğun ama verimli bir gün olmuş. maidiyelim:nazar:[/QUOTEl kuzum..

Yavrukuslarim butun gun halsizlik basagrisi gozlerim kan canagi dolastim evin icinde sadece egitim videoları izleyebildim holofim merim sizde de ayni durum varmis herhalde tez zamanda toparlayiveririz ins fistiklarim,simdi yatcam yarin güzel bir sabaha uyanmak istiyorum enerjik ve agrisiz sizisiz,hepinize iyi aksamlar kpss gullerim...

geçmiş olsun. noldu bize böyle inş toparlarız yarına. bende mide bulantısı da başladı oyy ben de yatıyorum artıkın :KK43: iyi geceler

bünye alışkın değil tabi birden hızlanınca bana da aynısı oldu.:KK51: hatta şimdi ufaktan beynim sızlamaya başladı. sanırım birikip birikip akşam patlıyo benimki. erkenden uyucam çalışmayı bıraktım.
ya nazar mı değdi bize nolduo_O havalardan da olabilir tabii bi açıyo bi kapıyo:KK51: gerçi tüm gün evdeyiz ama bilemedim... iyi geceler canım, ben de şimdi uyucam sabah erkenden kalkıp dinç kafayla çalışalım:KK37:

puff inşallah toparlarız yaa sevmedim ben bu hali içim hiç rahat değil böyle:KK51: iyi geceler tatlım:KK15:

kızlar bugün erken bırakıyorum çalışmayı. aslında çok iştahlıyım ama baş ağrısı yoklamaya başladı bırakıp uzanıcam.
129 eğitim sorusu çözdüm.
alandan bir konu çalıştım 51 soru çözdüm.
türkçeden kısa tekrar yapıp 49 soru çözdüm.
tarihten de osmanlı kültür ve medeniyetine başladım bir video izledim daha bir buçuk video var.
elhamdülillah bugün geç kalktım ama çalışabildim. hayırlı geceler :KK16:
maşallah merim güzel çalışmışsın yine de:nazar::nazar::nazar:

gerileme bitti 120 soru çözdüm ama her şey birbirine girdi. başım çatlıyo. psikolojim moralim çok bozuk:KK42: sanırım artık dayanacak çalışacak gücüm kalmadı...

gerileme bitti 120 soru çözdüm ama her şey birbirine girdi. başım çatlıyo. psikolojim moralim çok bozuk:KK42: sanırım artık dayanacak çalışacak gücüm kalmadı...

al benden de o kadar tarihen soru çözeyim dedim bir sürü yanlışm çıktı. alandan da soru çözerken biçok soruyu yapamadım. sinirlerim bozuldu ama yılmıycam işte yapanlar süperzeka değil ya arkadaşım. pes etme gerekirse onlarca kez tekrar edicem soru çözücem ama olacak Allah ın izniyle. bir tek bizim başımızda da değil bu kpss. çok sinirlendim ama kendimize zarar vermekten başka birşey değil inan. yüzüm falan iki günde sivilcelendi. sakin olup inatla çalışmalıyız. şimdi bi limon melisa çayı demleyip içicem bana çok iyi geliyor sakinleştiriyor. bir dene istersen bende uyku yapmıyor ama bazı kişilerde yapıyormuş. ben yıllardır içerim. :KK19:

günaydın bakıyorum da kimse yazmamış ya. ben de akşam unuttum. dün inatla ders çalıştım. tarihten 86, eğitimde 101 ve alandan 65 soru çözdüm. bu sabah da kalkıp alandan 32 soru çözdüm. kahvaltımı yaptım devam edicem şimdi. pes etmek yok bu zamanlarda pes eden değil ısrarla kpss nin üzerine giden kazanıyor. siz benden daha tecrübelisiniz biliyorsunuz. H holofira sana sesleniyorum üzme kendini arkadaşım:KK43: aklım sende kaldı akşam da yazmayınca :KK64:

Mrb canlarim bende dun anneme geldim kitaplarimi da getirdim ama tabiki calisamadim bugun gitcem evime gidince su iki gunu telafi etcem ins..kızlar lutfen umutsuzluga kapilip birakmayin calismayi merinin de dedigi gibi son zamanlar cok onemli ataga kalkan kazaniyo cogu senenin verdigi yorgunlukla bosluyo biz oyle yapmayalim ins..holofira bir günü kendine ayir cnm sinemaya fln git havalar guzel disari cik gez. Ertesi gun yepyeni bir sekilde virabismillah diyip bi gayretle saril derslere kuzum..rabbim sabir azim ve zamanimiza bereket versin hepimize

günaydın bakıyorum da kimse yazmamış ya. ben de akşam unuttum. dün inatla ders çalıştım. tarihten 86, eğitimde 101 ve alandan 65 soru çözdüm. bu sabah da kalkıp alandan 32 soru çözdüm. kahvaltımı yaptım devam edicem şimdi. pes etmek yok bu zamanlarda pes eden değil ısrarla kpss nin üzerine giden kazanıyor. siz benden daha tecrübelisiniz biliyorsunuz. H holofira sana sesleniyorum üzme kendini arkadaşım:KK43: aklım sende kaldı akşam da yazmayınca :KK64:
Mrb canlarim bende dun anneme geldim kitaplarimi da getirdim ama tabiki calisamadim bugun gitcem evime gidince su iki gunu telafi etcem ins..kızlar lutfen umutsuzluga kapilip birakmayin calismayi merinin de dedigi gibi son zamanlar cok onemli ataga kalkan kazaniyo cogu senenin verdigi yorgunlukla bosluyo biz oyle yapmayalim ins..holofira bir günü kendine ayir cnm sinemaya fln git havalar guzel disari cik gez. Ertesi gun yepyeni bir sekilde virabismillah diyip bi gayretle saril derslere kuzum..rabbim sabir azim ve zamanimiza bereket versin hepimize
sağ olun kızlar desteğiniz için. dün akşam 8de yattım bugün öğlen 12de kalktım. akşam yemek yemedim kahvaltımı da az önce yaptım. artık hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden. derse ara vermeyi düşünmüyorum ama gerçekten çok sıkıldım. yani o kadar zar zor oturuyorum ki... neyse sizlerin de motivasyonunu düşürmeyim iyice. 19. yy a başlıcam şimdi. kolay gelsin...

kızlar ben çıkıp şöyle iki saat dolaştım gerçekten çok iyi geldi. ufak tefek bişeyler aldım sevdiğim mağazalara girdim çıktım. kafa dağıttım çok şükür. gitmeden tarih çalışmıştım. şimdi eğitimden soru çözücem:KK16:

kızlar ben çıkıp şöyle iki saat dolaştım gerçekten çok iyi geldi. ufak tefek bişeyler aldım sevdiğim mağazalara girdim çıktım. kafa dağıttım çok şükür. gitmeden tarih çalışmıştım. şimdi eğitimden soru çözücem:KK16:
ne iyi yapmışsın canım. ben haftalardır çıkmadım hastane dışında. ben de 3.selim ve 2.mahmutu bitirdim. 55 tane soru var bakabilirsem onları çözcem...

ne iyi yapmışsın canım. ben haftalardır çıkmadım hastane dışında. ben de 3.selim ve 2.mahmutu bitirdim. 55 tane soru var bakabilirsem onları çözcem...

bana dolaşmak iyi geliyor ya evde duramıyorum uzun süre. biraz da bahar yorgunluğu var aslında. bugün çok bişey yapamadım. alandan 32 soru, tarihten bir konu ve eğitimden 39 soru. içimde bir sıkıntı var hayrolsun inşallah. Kuran okudum geçmiyor. bahar depresyonu olmam inşallah:110:

bana dolaşmak iyi geliyor ya evde duramıyorum uzun süre. biraz da bahar yorgunluğu var aslında. bugün çok bişey yapamadım. alandan 32 soru, tarihten bir konu ve eğitimden 39 soru. içimde bir sıkıntı var hayrolsun inşallah. Kuran okudum geçmiyor. bahar depresyonu olmam inşallah:110:
gelmez mi hiç... bana da iyi geliyor, sevdicek bile diyor dışarda sesin nasıl neşeli geliyor diye ama hiç çıkasım yok. orda çok büyük bi park vardı bimin yakınlarında arkadaşımla oturmuş foto çekilmiştik. o geldi aklıma... maşallah canım, hiç yoktan iyidir. ben de 55 soruyu çözdüm şimdi uyucam. bahardandır ama depresyona girmeden geçer inşallah. Allah rahatlık versin, iyi gecelerin olsun...

X