- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
oyy minnoşa bak sen annesi ders çalışsın diye uykusundan uyanıyorbiz bi başımıza yavaş bile ilerliyoruz canım, sizdeki bu azim takdire şayan
evet canım ben de öyle yapmaya başladım son zamanlardaevet konu çalışınca uyuyorum benondan soru çözerek başlıyorum. alan konumu çalıştım. biraz ara verip tarih çalışcam.
çok iyi gidiyoruz
canım ben de bi gazla çalışıyorum işte, bi ara versem kopcam gitcem biliyorumcanımsınvalla bende sizdeki bu tarih çalışabilme azmini kıskanıyorum heeee
ööyle güzei ve seri bi şekilde çalışıyonuz ki burdan okuyunca bi gaza gelip açıp okuyasım geliyo
ama işte ben tarih çalışırken çoook zorlanıyorum
konular bitti ama sorularda biraz detaya inince ahanda kalıveriyom öööööle
branşla da alakalı bi durum galiba sevemedim gitti şu tarihi
ooo çok hızlısın beybibeylikler dönemini anadolu selçukluyu çalıştım. osmanlıyı da kurdum hadi hayırlısı :) tarihi sevmeye başladım ramazan yetgin çok güzel anlatıyor yahu :)) soru çözücem tarihten. sonra yemek molası sonra napcam karar vermedim daha
ooo çok hızlısın beybiyoutubeden mi izliyorsun canım?
Sagolasin canimmm agzindan bal damliyo ins insssAllahhhhh hepimize ugur getirir sayfamiz hepimiz atanirizgünaydın canım hoşgeldin
sende benim gibi çocuklarla sınava hazırlananlardansın demek
ama avantajlısın seninki 1 tane Allah bağışlasın
sayfamız uğurlu gelir de sende bu yıl atanırsın inşallah
cümleten atanıverelim hayırlısıyla
sabaha karşı küçük kızımın yağmur sesinden korkması nedeniyle 4:30 da dikildik ayağa
onu uyutma çabalarım başarısızlıkla sonuçlanınca ikimiz birlikte oturduk artık
5:30 dan 8 e kadar 150 eğitim sorusu çözdüm
kızıma bana bu fırsatı verdiği için teşekkür ediyorum
ya değilse namazdan sonra uyku basacaktı yatıp uyuyacaktım
bugün de ara ara notlara bakıp tekrar yapcam
size yetişmek zor ammaaageri kalan sorularıda yarın sabah çözerim inşallah
hosbulduk cnm tesekkur.ederim,oglun icinde gecmis olsun ins enkisa zamanda iyilesir kuzucukSlm canlar ben de bugun tarihten bir konu calistim 19. Yy bitti. Holofiracim mericim cok tsk ederim oglum baya iyi şükür yaramazliga devam :) yeni gelen arkadaş hosgeldin cnm. Can iso güzel gidiyosun cnm iki cocukla masallahin var
Masallahh fistigim supersinbugün kültür uygarlıktan 347 soru çözdüm ve duraklamayı bitirdim çok şükürbugünlük bu kadar yemek yeyip diriliş ertuğrul izlicem
Teşekkürler cnm..bende bugunun raporunu verim tarihten tekrar yapip 220 de soru çözdümhosbulduk cnm tesekkur.ederim,oglun icinde gecmis olsun ins enkisa zamanda iyilesir kuzucuk
günaydın kızlar. başım çatlıyo, akşamdan kalma gibiyim. daha yeni kalktım
KPSS gullerim bugün benim.için bayagi yoğun bir gündü ogrenme psikoloji sinden iki ünite bitirdim 50 ser soru cozdum mat dan bir konu calistm video izledim catkapi gelen misafiri agirladim temizlik yemek yaptim bir de kuzucugumu parkta biraz gezdirdm şimdide azzzcikk Ertugrulu izliycem hepinizi opuyorum iyi calismalar ballibademlerim
sağ ol kuzum... fazla yüklendik galibagünaydın. geçmiş olsun. ben de akşam öyleydim. sabah da kalkamadım yeni oturcam derse başım geçti ama hala etkisi sürüyor
sağ ol kuzum... fazla yüklendik galibabugün duraklamadan 130 soru çözdüm sadece bi ara ev işlerine daldım, başımın ağrısı da hiç geçmedi...