2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

bugünkü hedefim tarihten ilk müslüman türk devletleri ve beyliklerini bitirmek ve soru çözmek. alandan uzun ama sevdiğim bir ünite çalışmak ve tabiki soru çözmek. eğitimden soru çözmek. hadi bakalım bismillah :KK69:
günaydın canım:KK3: ooo bol konulu bol sorulu bi gün bi gün olcak desene:KK8: benim hedefim de paragraftan son 64 soruyu çözmek, osmanlı kültür uygarlığı bitirip sorularını çözmek:KK55: hadi inşallah:KK19:

tarih ünitemi bitirdim uf ne uzundu ya :KK34: sorularını çözücem şimdi. yemekten sonra da alan çalışacağım sevdiğim konu olduğu için akşam da olsa farketmez.
ya millet yazın buraya böyle iki kişiyle olmuyor yaw. bekliyoruz :KK39:

bugünkü hedeflerimden biri yarım kaldı. alanı bitiremedim sabah ilk işim onu bitirmek olacak hatta daha da fazlasını çalışcam inş. alandan 24 soru çözdüm. tarih beni çok yordu aslında iki günlük konuyu birden çalştım. yarın alana yüklenicem o yüzden. tarihten 119 soru çözdüm. eğitimden de 45 soru çözdüm. paydos artık devreler yanacak :KK53:

Mrb kizlar takip ediyorum sizi hergün ama calisamadigim icin yazmak istemiyorum kotu etkilememek icin. Oglumla ilgileniyorum kolunun kaynamasi icin fazla hareket etmemesi gerek :KK43: uf kizlar cok sogudum derslerden aksam oglum uyuduktam sonra baya zamanim oldu ama calismak gelmiyo icimden napcam bilmiyorum. Siz cok gzl gidiyosunuz maşallah :nazar:

Mrb kizlar takip ediyorum sizi hergün ama calisamadigim icin yazmak istemiyorum kotu etkilememek icin. Oglumla ilgileniyorum kolunun kaynamasi icin fazla hareket etmemesi gerek :KK43: uf kizlar cok sogudum derslerden aksam oglum uyuduktam sonra baya zamanim oldu ama calismak gelmiyo icimden napcam bilmiyorum. Siz cok gzl gidiyosunuz maşallah :nazar:

sağol cnm:KK16: ne durumdasın? bölümünü de unuttum ama gevşemek hiç iyi değil herkes hız veriyo çalışmalara bunu düşün. ben öyle gaza geliyorum.:KK48:

Kızlar merhaba ben de takip ediyorum calismalarinizi yorum yapmasam da arada girip okuyorum forumu, sizi takip ediyorum :) masallah cok guzel calisiyorsunuz. Bu son aylar cok önemli cok iyi degerlendirmek lazim, insallah emeklerinizin karsiligini alirsiniz :)

Kizlar size bi haberim var..teyze oluyorsunuz:anneadayı:

ayyy çok sevindiim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım,
kısmetiyle gelirde atanırsın inşallah...:anneadayı::emir_bebek::KK68:
alan çalıştım türk kahvemi içtim :) şimdi hız kesmeden tarih videosu dinleyip ardından sorularını çözücem. :KK76:
aaafiyet olsun şekerim çok hızlısınız valla sizin mesajları okuyunca ben çalışırken gazete okuyomuşum gibi geliyo yahu :KK70:
nerde bende bu hıııııızzz... :KK43:
Sagolun kizlar kanepeden düştü bilege doğru küçük bir kirigi var. Çok şükür ucuz atlattik fazla agrisi olmadi. Rabbim herkesin çocuğunu korusun. inanin sagliktan yavrularimizdan ailemizden degerli hicbir şey yok kiymetlerini bilmek lazim. bazen insan sinava filan takilip ihmal edebiliyo etmemek gerek :110:
canım çok geçmiş olsun,:KK68:rabbim şifa versin, bebişler hareketli oluyolar işte ne yapcen :) ben evde kimse yokken lavaboya bile gidemiyodum düşün artık koşuşturmacaları:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
günaydın canım:KK3: ooo bol konulu bol sorulu bi gün bi gün olcak desene:KK8: benim hedefim de paragraftan son 64 soruyu çözmek, osmanlı kültür uygarlığı bitirip sorularını çözmek:KK55: hadi inşallah:KK19:

maaşallah sanada canım alan olunca daha bi zorluyo galiba ama bakıyorum iyi yetişiyosunuz inşallah hayırlısıyla atanıp gideriz cümleten:KK50:
benimde dilbilgisi kaldı, çalıştım ama daha detaylı çalışmam gerekli,bide ölçmeee

gk gy bitti kızlar,dilbilgisi hariç
eğitimden de ölçme dışında soru çözüyorum
ayriyetttten ölçme detaylı çalışılacak ya değilse istatislikler zorluyo :KK62:

elimde ihtiyaç, yediiklim ve pegem var soru bankaları bitmek üzere
yeni kitap ve denemeler almam gerek yargı ve fem zor diye duydum
tavsiye edebileceğiniz yayınlar var mı, ne alsam acep ???

gk gy bitti kızlar,dilbilgisi hariç
eğitimden de ölçme dışında soru çözüyorum
ayriyetttten ölçme detaylı çalışılacak ya değilse istatislikler zorluyo :KK62:

elimde ihtiyaç, yediiklim ve pegem var soru bankaları bitmek üzere
yeni kitap ve denemeler almam gerek yargı ve fem zor diye duydum
tavsiye edebileceğiniz yayınlar var mı, ne alsam acep ???

maşallah :nazar: bitmiş senin ne güzel. alan yok galiba. bizde alan olduğundan durmadan alan çalışıyorum. kültüre de yeni başladım, hızlı olmaktan başka çarem yok malesef. son zamanlar denemelere kalsın istiyorum. beyaz kalem, yargı, fem bunları çok duyuyorum, denemelerde mutlaka ihtiyaç yediklim ve pegem al derim. ben daha almadım elimdekiler yeni bitiyo. ama çözebildiğim kadar farklı yayın çözmek istiyorum. hepimizin hakkında hayırlısı olsun. iyi çalışmalar Hoppa

Muratin gk gy si ve eğitimi hakkındaki girusleriniz nedir hanimlar
canım çok sevindim bebiş geliyomuş sag salim kavuş inşallah
muratın gkgy de egitimide iyi sayılır boşa gitmez değişik soru görürsün
sende inşaallah benim gibi bebegin kısmetiyle atanırsın

Canim çok tesekkur ederim. Rabbim gecen bu sene bana kizimi verecek inşaallah öğretmenlik de nasip eder.
Simdi aklim gecen seneye gore daha rahat olur mu olmaz mi diye yaklasik 3 yilimiz gitti. Bu saatten sonra kafamda takacak birseyim kalmadi. Rabbim hayirlisiyla herkese nasip etsin :*

günaydın gençlik :KK3: eğitimden soru çözemedim akşam uyudum :KK22: şimdi eğitim sorularıyla başlıyorum :KK55:
günaydın:KK3: gerçi ben pek genç değilim ama:KK48: ben de dün tarihten 10 sayfa okudum sadeceo_O sabah eğitim denememi çözdüm, daha cevapları kontrol etmedim. inşallah çok yanlışım çıkmaz:KK17:

X