- 25 Ekim 2014
- 507
- 349
mutlak başarı sorulduğunda da aritmetik ortalamaya bakılıyor canım..
rica ederim canım.. Benim için de iyi oldu
hadi yaa hiç bilmiyordum bunu, ben de "öğrencinin testten aldığı puan/testten alınabilecek max puan×100" bu formülden bulmaya çalıştım. artık öyle yaparım ben deeedaha çok sorum var canım ama sözel kısmıyla ilgili olanlar. onları da sabah yazim
hehe ben de anladım Allah razı olsun senden cnm
maalesef...Kizlar bende evde hazirlaniorum bolumum tarih. Gecen sene 72 aldim.. bana egitim bilimleri ozet ders notu lazim. Varsa mail atarmisiniz allah rizasi icin...
en iyisi canım, diğer türlü çok bölünüyor insangünaydın kızlar öyt ye tam gaz devam ediyorum. cumaya kadar bitircem inşallah. sonra da program geliştirmeyi bitirip eğitimden kurtulmak istiyorum. eğitim bitene kadar alana bakmıycam. herkese iyi çalışmalar
günaydın canlaryeni sorularımla geldim
en iyisi canım, diğer türlü çok bölünüyor insanben de sabah soruları bi türlü yükleyemedim, net çok yavaştı. şimdi bi tanesini sorayım bari
Eki Görüntüle 1399387
evet canım, tebriklercnm cevap C mi?
çocuğum yok ama çocuğu olanlar genellikle çalışamamaktan şikayetçi... mezun olduğun dönemde okul öncesi puanları baya düşüktü, şu anda da alınan sayı fena değil. sistemli bi çalışmayla alınmayacak bi puan değil 75 ama 3 çocukla nasıl çalışılacağını bilemediğimden pek yardımcı olamıcam sanırımslm kızlar bende aynı dertten muzdaribim :) 4 yaşında ikizlerim 3 yaşında bir kızım var.
Maalesef çalışmam gereken birde sınavım var
okul öncesi mezunuyum kpss ye çocukların doğumu üstüste geldiği için düzenli çalışamadım.
mezun olalı 5 yıl oldu geçen yıl çok iyi hazırlanamadım 66 aldım
bu yıl 75 üstü almam gerekli ama birtürlü ders çalışmaya zaman ayıramıyorum
Aranızda çocuğu olup ders çalışabilen var mı
evet canım, tebrikleraçıklar mısın rica etsem
teşekkür ederim. tabii açıklarım ne demek :) paragrafta üçüncü testin madde güçlüklerinin birbirinden farklı olduğu belirtilmiş. c şıkkına baktığımızda kr 21 kullanılarak yorum yapılır demiş bu yanlış çünkü kr 21 madde güçlüğü aynı olan maddeleri yorumlamak için kullanılır. işte bu yüzden cevap c oluyor
benim arkadaşlarımın hepsi o zaman atandı da ordan biliyorum ben de öyle olduğunu. elbette ki her şey nasip... Rabbim yardımcımız olsun. şu an nasıl çalışıyorsun? çocuklar sürekli evde mi, bakımlarında sana yardımcı olan biri var mı?mezun olduğum yıl büyük bir fırsattı benim için atanma şansım çok yüksekti ama nasip diyorum artık çünkü ikizlerime hamileydim ve çok riskli bir gebelik süreci geçirdim. Bütün hamileliğimi yatarak geçirdim onlar doğduktan sonrada iki küçük bebekle başka bir ile gidip çalışma durumum olmadı onlar 4 aylıkken kızıma hamile olduğumu öğrendim ve atansam bile 3 çocukla gidemeyeceğim için büyümelerini bekledim şimdide çok zor oluyo onlarla çalışmak
ama bundada vardır bi hayır diyorum artık. çalışmaya çalışıyorum bi şekilde ama düzensiz oluyo işte
canım maşallah maşallah, çok iyi gidiyorsunkızlar bugün öyt den bir konu bitirip sorularını çözdüm. dünkü konudan kalan sorular vardı onları da çözdüm. bir de geometri sorusu çözdüm. aah ah pratik olmayınca matematikçi de olsan fayda yok onlarca soru çeşidi var unuttuklarım olmuş üzüldüm doğrusu eğitimden bi kurtulsam hepsinden soru çözmeye başlıycam. inşallah yarın erken kalkıcam herkese hayırlı geceler
bütün öğrenciler boş bıraktığı için c olabilir diyorum. çünkü diğer şıklara yorum yapabilmek için bi bilgi yok gibi
bu da doğru kiiibütün öğrenciler boş bıraktığı için c olabilir diyorum. çünkü diğer şıklara yorum yapabilmek için bi bilgi yok gibi