2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

ben o formülü hiç kullanmadım canım hep bu yoldan yapıyorum dersane hocamın bi sözü aklımda kalmış. Mutlak başarı kişinin ya da grubun kendi başarısıdır bu yüzden aritmetik ortalamaya bakın geçin derdi..

sanırım senin yazdığın mutlak başarı yüzdesinin formülü hatırlayamadım kusura bakma..

yaz canım yapamadıklarımızı birbirimize soralım hem öğrenelim hem de bilgilerimiz pekişsin

hehe ben de anladım Allah razı olsun senden cnm

sağol canım.. hoşgeldin.. Başarılar dilerim

Matematik konu tekrarı yapıp 70 soru çözdüm bugün kızlar. İyi geceler. Allah hepimize zihin açıklığı versin azmimizi gayretimizi arttırsın inş.
Muvaffakıyet nasib etsin birde.

günaydın kızlar öyt ye tam gaz devam ediyorum. cumaya kadar bitircem inşallah. sonra da program geliştirmeyi bitirip eğitimden kurtulmak istiyorum. eğitim bitene kadar alana bakmıycam. herkese iyi çalışmalar

günaydın canlar yeni sorularımla geldim
günaydın kızlar öyt ye tam gaz devam ediyorum. cumaya kadar bitircem inşallah. sonra da program geliştirmeyi bitirip eğitimden kurtulmak istiyorum. eğitim bitene kadar alana bakmıycam. herkese iyi çalışmalar
en iyisi canım, diğer türlü çok bölünüyor insan ben de sabah soruları bi türlü yükleyemedim, net çok yavaştı. şimdi bi tanesini sorayım bari

slm kızlar bende aynı dertten muzdaribim :) 4 yaşında ikizlerim 3 yaşında bir kızım var.
Maalesef çalışmam gereken birde sınavım var
okul öncesi mezunuyum kpss ye çocukların doğumu üstüste geldiği için düzenli çalışamadım.
mezun olalı 5 yıl oldu geçen yıl çok iyi hazırlanamadım 66 aldım
bu yıl 75 üstü almam gerekli ama birtürlü ders çalışmaya zaman ayıramıyorum
Aranızda çocuğu olup ders çalışabilen var mı

mesajları okuyup biraz gaza geliiim dedim :) çok ihtiyacım var çünkü
birtürlü konsantre olamıyorum yahu
ev işleri çocuklar misafirler derken çok bölünüyo insan
Yüksek puan almak için önerileriniz varsa, doğru ders çalışma tekniklerini banada yazarmısınız

çocuğum yok ama çocuğu olanlar genellikle çalışamamaktan şikayetçi... mezun olduğun dönemde okul öncesi puanları baya düşüktü, şu anda da alınan sayı fena değil. sistemli bi çalışmayla alınmayacak bi puan değil 75 ama 3 çocukla nasıl çalışılacağını bilemediğimden pek yardımcı olamıcam sanırım

mezun olduğum yıl büyük bir fırsattı benim için atanma şansım çok yüksekti ama nasip diyorum artık çünkü ikizlerime hamileydim ve çok riskli bir gebelik süreci geçirdim. Bütün hamileliğimi yatarak geçirdim onlar doğduktan sonrada iki küçük bebekle başka bir ile gidip çalışma durumum olmadı onlar 4 aylıkken kızıma hamile olduğumu öğrendim ve atansam bile 3 çocukla gidemeyeceğim için büyümelerini bekledim şimdide çok zor oluyo onlarla çalışmak
ama bundada vardır bi hayır diyorum artık. çalışmaya çalışıyorum bi şekilde ama düzensiz oluyo işte

evet canım, tebrikler açıklar mısın rica etsem

teşekkür ederim. tabii açıklarım ne demek :) paragrafta üçüncü testin madde güçlüklerinin birbirinden farklı olduğu belirtilmiş. c şıkkına baktığımızda kr 21 kullanılarak yorum yapılır demiş bu yanlış çünkü kr 21 madde güçlüğü aynı olan maddeleri yorumlamak için kullanılır. işte bu yüzden cevap c oluyor

mericim o zaman bi soru dahaaa

kızlar bugün öyt den bir konu bitirip sorularını çözdüm. dünkü konudan kalan sorular vardı onları da çözdüm. bir de geometri sorusu çözdüm. aah ah pratik olmayınca matematikçi de olsan fayda yok onlarca soru çeşidi var unuttuklarım olmuş üzüldüm doğrusu eğitimden bi kurtulsam hepsinden soru çözmeye başlıycam. inşallah yarın erken kalkıcam herkese hayırlı geceler

benim arkadaşlarımın hepsi o zaman atandı da ordan biliyorum ben de öyle olduğunu. elbette ki her şey nasip... Rabbim yardımcımız olsun. şu an nasıl çalışıyorsun? çocuklar sürekli evde mi, bakımlarında sana yardımcı olan biri var mı?

canım maşallah maşallah, çok iyi gidiyorsun benim de rehberlikten üç konum kaldı, eğitimden kurtuluyorum. darısı sana olsun... bugün bireyi tanıma tekniklerine çalışıp 105 soru çözdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…