2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

kızlar günaydın ben dün öyt ye başladım, bir konu bitirdim aranıza dönüyorum artık. çalışmalar iyi gidiyordur inşallah

merhaba :) özet kitap olarak ihtiyaç var bende türkçe ve matematikte çok sıkıntın yoksa tavsiye edebilirim.. benimkiler cep kitabı 2013 yayını. ben onlardan çalışıp bitirdim bazen de netteki videolara baktım.

kendini bu kadar strese sokma bence az da olsa çalışmaya çalış dersanede ztn konuları dinlemek bile sana iyi bi temel sağlayacaktır. sonrasında işten ayrılınca da sıkı bi çalışmayla yapabilirsin. stres sana fayda sağlamıycak. ben evdeyim ama hergün harıl harıl çalıştığım yok önemli olan az da olsa verimli çalışmak bence. bitirdiğim konularda tabiki yanlışım çıkıyor. holofira haklı sıfır hata imkansız. ama bol soru çözerek bunu en aza indirmek mümkün. öncelikle sakin olmaya çalış. dersanede işleen konuları gece yatmadan oku bunun çok faydasını gördüm ben. sonrasında soru çözümüne odaklanırsın eksikleri soru üzerinden tamamlarsın. Allah yardımcısı olsun hepimizin.

İhtiyacı çok tavsiye etmiyorlar ama kararsız kaldım

hadi hayırlı olsun mericim benimki iyi çok şükür canım bugün rehberliği yarıladım, cumaya bitirmeyi planlıyorum... sonra da ver elini tarih

sağol cnm çok şükür ben de çalışmaya başladım eğitim bitince ben de genel kültür kısmıyla devam etcem. maşallah diyelim

holofm yanlış hatırlamıyorsam sen ölçmeden yapamadığın soruları yazacaktın..
ayy doğru hatırlıyon canım, unutmamışsın çok sağ ol fotolarını çekmeye üşenmesem paylaşcam da yarın sabah çekim de bakalım, yoksa ben unutcam kalcek öyle...

Ben bu konuyu neden daha önce görmedim acabaaaaa ???

Ben de varım kızlaar, zihin eng.öğretmenliği son sınıftayım, fazla kasmamakla birlikte yine de kpss çalışıyorum, ama biraz hırslanmaya ihtiyacım var sanırım bu çalışmayla ben 60ı zor görürüm

hoşgeldin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…