- 25 Ekim 2014
- 507
- 349
bütün öğrenciler boş bıraktığı için c olabilir diyorum. çünkü diğer şıklara yorum yapabilmek için bi bilgi yok gibi
cnm cevap d mi? aynı sınavı uygulamış yapı geçerliği de aynı olmalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bütün öğrenciler boş bıraktığı için c olabilir diyorum. çünkü diğer şıklara yorum yapabilmek için bi bilgi yok gibi
bu da doğru kiii
galiba canım... ben c d e arasında kaldım neden c olduğunu ve neden d, e olmadığını açıklayabilir misin??? gece gece uğraştırıyorum seni deeebak aklım karıştı çeldiriciler iyi çalışıyo galiba
galiba canım... ben c d e arasında kaldım neden c olduğunu ve neden d, e olmadığını açıklayabilir misin??? gece gece uğraştırıyorum seni deee
Allah hepimize yardım etsin inşallah sizde atanırsınız bu yıl. Çocuklar sürekli evde ailem yurt dışında, eşimin desteği çok büyük sağolsun ama onunda boş vakti yok hafta sonu bile kursu var tamamen dolu.Bende bazen sabah erken kalkıp bazen gece fırsat bulup çalışmaya çalışıyorum. Çocuklarında büyük bi sıkıntısı yok aslında onlarda alıştı ben ne zaman elime kitap alsam onlarda hemen ya boyama kitabı yada hikaye kitabı alıp bizimde dersimiz var diye oturuyolar yanıma :) o şekilde de bisüre çalışıyorum ama işte malum zaman kısıtlı öyle 2-3 saat oturup çalışamıyorum çok bölünüyo oyüzden de sizlere bi sorayım dedim daha pratik hızlı çalışma teknikleri önerileriniz var mı diyebenim arkadaşlarımın hepsi o zaman atandı da ordan biliyorum ben de öyle olduğunu. elbette ki her şey nasip... Rabbim yardımcımız olsun. şu an nasıl çalışıyorsun? çocuklar sürekli evde mi, bakımlarında sana yardımcı olan biri var mı?
anladım canımmm, doğru düşünüyorsun aslında sen söyleyince netleşti... sağ olasın çok iyi geldi...yok cnm estağf. olur mu öyle şey. eğer sabit hata yapılsaydı aynı sınav uygulandığı için sabahki öğrenciler de aynı soruları boş bırakırdı diye düşündüm. duyarlılığı yorumlayabilmek için paragrafta bilgi göremedim yani yanlış gibi görünse de kesin yanlış diyemiyoruz. daha ayrıntılı bilgi olsaydı mesela puanlama sistemi öğrencilerin puanı gibi o zaman kesin karar verebilirdik. d şıkkında da yine aynı sebepten yapı geçerliği ile ilgili net yorum yapılamayacağını düşündüm. belirtke tablosunda ölçülecek soyut kavramlarla ilgili falan bilgi verseydi kesin yorumlanabilirdi. kusura bakma bnm de aklım karışmıştı biraz tam anlatamadım ama en net yine c oldğundan c dedim cnm.
ayy canlarım yaa yazık, onlar için de zor tabii. artık anne karnında tanıyorlar kpss yi. nelere çalıştın şimdiye kadar? ona göre bişiler söyleyebilirim belki...Allah hepimize yardım etsin inşallah sizde atanırsınız bu yıl. Çocuklar sürekli evde ailem yurt dışında, eşimin desteği çok büyük sağolsun ama onunda boş vakti yok hafta sonu bile kursu var tamamen dolu.Bende bazen sabah erken kalkıp bazen gece fırsat bulup çalışmaya çalışıyorum. Çocuklarında büyük bi sıkıntısı yok aslında onlarda alıştı ben ne zaman elime kitap alsam onlarda hemen ya boyama kitabı yada hikaye kitabı alıp bizimde dersimiz var diye oturuyolar yanıma :) o şekilde de bisüre çalışıyorum ama işte malum zaman kısıtlı öyle 2-3 saat oturup çalışamıyorum çok bölünüyo oyüzden de sizlere bi sorayım dedim daha pratik hızlı çalışma teknikleri önerileriniz var mı diye
benimkide çaresizlikten bi arayış işte
anladım canımmm, doğru düşünüyorsun aslında sen söyleyince netleşti... sağ olasın çok iyi geldi...
eğitimde problemim yok 63 net çıkardım geçen yıl. bu yıl soru çözümleriyle biraz daha artırırsam yetiyo oyüzden ölçme dışında konu çalışmıyorum ölçmeninde cd konu anlatımı var elimde ikinci kez tekrarına geçtim ölçmede biraz sıkıntım varda coğrafyadan 2 vatandaşlıktan da 1 yanlışım vardı onlarıda konu konu hızlıca okuyup test çözmeye çalışıyorum amaaaa en büyük problem tarih çok konu var karıştırıyorum maalesef geçen yıl puanın düşük gelmesinin sebeplerinden biri tarih diğeri türkçe. türkçede mantıkta yanlışım yok yapıyorum hepsini ama hiç beklemediğim bi şekilde diğer sorulardan 9 yanlışım çıktı. tarihide çok boş bıraktım bu durum böyle olmasaydı zaten 74-75 gelirdi diye düşünüyorum ve tabii matematik sıkıntım var eşim sayısalcı onunla biraz çalışmıştım ama vakit yok işte.çocuk gelişimi okuduğum için sıfır matematik hal böyle olunca yükselmiyo puandaayy canlarım yaa yazık, onlar için de zor tabii. artık anne karnında tanıyorlar kpss yi. nelere çalıştın şimdiye kadar? ona göre bişiler söyleyebilirim belki...
evet yaa böyle çok iyi oluyor, o zaman bi tane daha gelsinçok sevindim böyle iyi oldu ya soralım birbirimize evde çalışınca soracak kimse olmuyor
hımm yaani netlerin gayet iyiymiş. hatta coğ vat eğitim benimkinden daha iyi. bu konularda sen bana yardımcı olsan daha iyi alan yok sizde o zaman??? bu durumda eğitime yüklenmen çok daha mantıklı. konuları da baya baya kolaylamışsın. bu kadar sıkıntı etmene gerek yok gibi... tarih geçen sene çok zordu, o soruları ne tarihçiler yapabildi ne sosyalciler ne de edebiyatçılar... tabii tarihin pusulasından haberdar olanlar hariç. tarihte osmanlıyı tablolaştırıp birkaç sayfaya sığdırmıştım, istersen taratıp gönderebilirim sana. diğer konular için de yapmaya çalışcam aynı şeyi. bitirdikçe paylaşırım. burdan anlamadığın yerlere, yapamadığın sorulara da bakarız. mat konusunda ben eksilerdeyim bu konuda yardımcı olamam maalesef...eğitimde problemim yok 63 net çıkardım geçen yıl. bu yıl soru çözümleriyle biraz daha artırırsam yetiyo oyüzden ölçme dışında konu çalışmıyorum ölçmeninde cd konu anlatımı var elimde ikinci kez tekrarına geçtim ölçmede biraz sıkıntım varda coğrafyadan 2 vatandaşlıktan da 1 yanlışım vardı onlarıda konu konu hızlıca okuyup test çözmeye çalışıyorum amaaaa en büyük problem tarih çok konu var karıştırıyorum maalesef geçen yıl puanın düşük gelmesinin sebeplerinden biri tarih diğeri türkçe. türkçede mantıkta yanlışım yok yapıyorum hepsini ama hiç beklemediğim bi şekilde diğer sorulardan 9 yanlışım çıktı. tarihide çok boş bıraktım bu durum böyle olmasaydı zaten 74-75 gelirdi diye düşünüyorum ve tabii matematik sıkıntım var eşim sayısalcı onunla biraz çalışmıştım ama vakit yok işte.çocuk gelişimi okuduğum için sıfır matematik hal böyle olunca yükselmiyo puanda
tabiki elimden gelen birşey olursa yardımcı olurum alanım yok evet o yönden rahatım çok şükür. osmanlı sayfalarını gönderirsen çok sevinirim. çok teşekkür ederim yardımların için...hımm yaani netlerin gayet iyiymiş. hatta coğ vat eğitim benimkinden daha iyi. bu konularda sen bana yardımcı olsan daha iyi alan yok sizde o zaman??? bu durumda eğitime yüklenmen çok daha mantıklı. konuları da baya baya kolaylamışsın. bu kadar sıkıntı etmene gerek yok gibi... tarih geçen sene çok zordu, o soruları ne tarihçiler yapabildi ne sosyalciler ne de edebiyatçılar... tabii tarihin pusulasından haberdar olanlar hariç. tarihte osmanlıyı tablolaştırıp birkaç sayfaya sığdırmıştım, istersen taratıp gönderebilirim sana. diğer konular için de yapmaya çalışcam aynı şeyi. bitirdikçe paylaşırım. burdan anlamadığın yerlere, yapamadığın sorulara da bakarız. mat konusunda ben eksilerdeyim bu konuda yardımcı olamam maalesef...
eğitimde problemim yok 63 net çıkardım geçen yıl. bu yıl soru çözümleriyle biraz daha artırırsam yetiyo oyüzden ölçme dışında konu çalışmıyorum ölçmeninde cd konu anlatımı var elimde ikinci kez tekrarına geçtim ölçmede biraz sıkıntım varda coğrafyadan 2 vatandaşlıktan da 1 yanlışım vardı onlarıda konu konu hızlıca okuyup test çözmeye çalışıyorum amaaaa en büyük problem tarih çok konu var karıştırıyorum maalesef geçen yıl puanın düşük gelmesinin sebeplerinden biri tarih diğeri türkçe. türkçede mantıkta yanlışım yok yapıyorum hepsini ama hiç beklemediğim bi şekilde diğer sorulardan 9 yanlışım çıktı. tarihide çok boş bıraktım bu durum böyle olmasaydı zaten 74-75 gelirdi diye düşünüyorum ve tabii matematik sıkıntım var eşim sayısalcı onunla biraz çalışmıştım ama vakit yok işte.çocuk gelişimi okuduğum için sıfır matematik hal böyle olunca yükselmiyo puanda
evet yaa böyle çok iyi oluyor, o zaman bi tane daha gelsin
Eki Görüntüle 1400962
canım ben eleyebildiklerimi işaretledim ama diğerleri kaldı, çözemedim doğal olarak
doğruuubu arada sorduğun sorunun cevabı E gibi sanki 2. ve 3. madde güvenirlikle ilgili 1.madde kapsam geçerliği ama 4.5. maddenin durumunu hatırlayamadım şu an ama güvenirlik olmadığından eminim
ben de doğru diyorumE diyorum :)
ben de doğru diyorum
sınava giren öğrencilerin sayısı arttıkça güvenirlik neden artıyor soru sayısı artınca duyarlılık dolayısıyla güvenirlik de artıyor ama kişi sayısıyla ne ilgisi var ki aslında en çok takıldığım buydu...oleyy açıklama yapılmış yukarıda sorun var mı?